5 beste VPN-er for Facebook & Messenger i 2020 – Fjern blokkering av Facebook på jobb eller hjemme

Blokkeres Facebook der du bor? Bekymret for å bruke Facebook fordi noen kan finne ut av det og du kan komme i trøbbel? Med en VPN for Facebook kan du fjerne blokkering av Facebook hvor som helst. Bruk en Facebook VPN for å oppheve blokkeringen av Facebook i Kina, Iran eller på jobb i USA. Det beste av alt er at du kan bruke Facebook uten at Internett-leverandøren din, regjeringen, utleier, skole eller arbeidsgiver vet at du gjorde det. En VPN gir deg det digitale personvernet for å fjerne blokkering av Facebook-messenger.

Har det travelt? Sjekk hvilke VPN-leverandører ekspertene våre plasserte i topp 5 for Facebook i tabellen nedenfor. Vil du ha mer informasjon? Fortsett å bla for dyptgående analyse.

Facebook VPN-oppsummeringer:

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Hva er en VPN for Facebook?

En VPN er en online tjeneste som tillater abonnenter å gjøre to ting. For det første tillater en VPN-tjeneste alle å late som om de er i et annet land. Hvis du gjør dette, kan VPN-abonnenter få tilgang til Facebook (og Facebook-messenger) selv når det er blokkert av myndighetene.

For det andre gir en VPN kryptering av militær karakter. Dette hindrer Internett-leverandører - og lokale nettverksadministratorer - fra å kunne fortelle hva en VPN-bruker gjør på nettet. Dette vanntette digitale personvern lar noen, hvor som helst, bruke Facebook uten å være paranoide om å bli funnet ut.

Fjern blokkering av Facebook mens du reiser

En annen grunn til at folk kan ønske seg en Facebook VPN, er fordi de er i ferd med å reise. Folk som reiser til land som Tyrkia, Russland, Kina, UAE, Saudi Arabia, Iran - og mange andre - vil ikke kunne få tilgang til Facebook-kontoen sin mens de er borte. En VPN lar deg fjerne blokkering av Facebook uansett hvor du er. For mer informasjon om bruk av VPN-er når du er på reise, se vår 5 beste VPN-adresse for reise. Det er viktig å merke seg at du må være forsiktig når du bruker en VPN for UAE eller en VPN i Kina, så vel som de andre landene ovenfor.

Bruker Facebook hjemme uten paranoia

Hvis Facebook er forbudt i ditt land, kan du være redd for å bruke Facebook hjemme, spesielt hvis du er i delt innkvartering eller leier en eiendom fra en nysgjerrig utleier. Den gode nyheten er at krypteringen som en VPN gir hindrer noen i å vite at du brukte Facebook hjemme. En VPN hindrer også at din IP-adresse fra hjemmet blir flagget opp for Facebook-bruk.

Husk at når du bruker Facebook vil den fremdeles vite hvem du er fordi du logger deg på tjenesten med det virkelige navnet ditt. VPN vil imidlertid lure Facebook til å tro at du er et annet sted. Hvis du trenger at en Facebook-konto også skal være anonym, må du bruke en VPN for personvern og registrere deg under et falskt navn. Dette kommer til å bli veldig vanskelig å oppnå. Men i teorien, hvis du aldri gir Facebook noen reell informasjon om deg selv eller gir den noen ekte bilder - ved å bruke en VPN burde den ikke vite hvor eller hvem du faktisk er.

Fjern blokkering av Facebook på jobb eller på skolen

Facebook kan være en pest på produktiviteten. Ansatte og studenter er kjent for å ha en avhengighet i sosiale medier som kan hindre dem i å gjøre arbeid. De fleste arbeidsgivere og læringsinstitusjoner - inkludert skoler, høyskoler og universiteter - ber den lokale nettverksadministratoren blokkere tilgangen til Facebook. Den gode nyheten er at med en VPN for Facebook er det mulig å få tilgang til Facebook selv når den er blokkert. Bare koble til en VPN-server, og det ser ut til at du ikke er på skolen lenger; det samme gjelder arbeid.

Også fantastisk: VPN-kryptering gjør det umulig for arbeidsgiveren din eller skolens nettverksadministrator å fortelle hva du gjør på nettet. VPN-kryptering betyr den eneste måten du kan få problemer med å bruke Facebook på skolen, eller på jobb, er om noen går opp bak deg og fanger deg ved hjelp av tjenesten.

Det er verdt å merke seg at flere og flere institusjoner våkner opp til VPN-er, og det blir stadig mer vanlig å finne VPN-er blokkert. Vennligst sjekk vår guide til hvordan du omgå VPN-blokker for informasjon om hvordan du kommer rundt VPN-blokker.

Slik bruker du en VPN for å fjerne blokkering av Facebook

Det er ekstremt enkelt å fjerne blokkering av Facebook fra et sted der det er blokkert (skole, arbeidsplass eller land). Dette gjør du ved å følge disse enkle trinnene:

 1. Velg en VPN for Facebook. For å fjerne blokkering av Facebook anbefaler vi VyprVPN
  fordi det er en sikker og pålitelig leverandør som har alt du trenger for å fjerne blokkeringen av Facebook. Dette inkluderer stealth-modus for å fjerne blokkering av Facebook, selv når VPN-er også blokkeres. Imidlertid er noen av VPN-ene i denne guiden et flott alternativ, så sjekk ut hvert sammendrag for å se om det passer for deg.
 2. Klikk gjennom til din favoritt VPN for Facebook. Når du har bestemt deg for et VPN, kan du navigere til nettstedet og abonnere på VPN
 3. Når du har abonnert kan du gjøre det logg inn på VPN-nettstedet og last ned VPN-programvaren (kjent som en "VPN-klient").
 4. Husk å skaffe riktig programvare for enheten din. VyprVPN lar deg installere og bruke VPN på fem enheter. kan du koble deg til VPN og bruke Facebook på alle disse enhetene samtidig!
 5. Velg OpenVPN-kryptering. Dette er den sterkeste og mest pålitelige VPN-krypteringen, så bruk den.
 6. Slå på VPN-tildekking (vet også som "VPN-stealth-modus" og "VPN-obfuskasjonsteknologi"). Hvis du bor på et sted der VPN-bruk er blokkert - eller hvis VPN-er blir blokkert av en lokal nettverksadministrator - må du bruke VPN-tildekking. VyprVPN
  , ExpressVPN
  , og Torguard
  alle har utmerkede kledningsfunksjoner.
 7. Slå på Killswitch og DNS-lekkasjebeskyttelse (sikkerhetsfunksjoner for å hindre at noen finner ut at du brukte Facebook).
 8. Velg en VPN-server fra listen. husk å velge et sted der Facebook er tillatt. En server nærmere deg vil gi bedre hastigheter.
 9. Klikk på koble til.
 10. Så snart VPN kobles til kan du ta turen til Facebook og bli med. Du trenger en e-postkonto for å bli medlem av Facebook, og du vil kanskje ikke bruke den vanlige e-postadressen din av personvernhensyn.
 11. Når du har abonnert, husk å gjøre det koble til VPN hver gang du bruker Facebook. Også slå på Killswitch-funksjonen for å sikre at du ikke lekker data til Internett-leverandøren din (som kan avdekke at du bruker Facebook)..

VPN-er for Facebook: Sikkerhetshensyn

Det er godt over 850 VPN-er på markedet, og de aller fleste av dem er ikke pålitelige. Når du bruker Facebook i et land der det er blokkert av myndighetene, er pålitelighet ekstremt viktig. Det er derfor det er viktig å ikke gå til en usikker tjeneste.

Noen VPN-er, som den billigste VPN-en (PureVPN), er flott for å fjerne blokkering av streaminginnhold på nettet. PureVPN anses imidlertid ikke som sikker nok til å beskytte deg i et land der Facebook er blokkert. Det er derfor det er viktig å velge en VPN som anbefales for Facebook - og ikke bare noen gammel VPN-tjeneste!

For å sikre personvernet ditt når du bruker en Facebook VPN, bør du også bruke følgende funksjoner:

 • DNS-lekkasjebeskyttelse. Dette hindrer deg i å lekker DNS-forespørsler til Internett-leverandøren din. En DNS-lekkasje kan avsløre at du brukte Facebook, så slå på DNS-lekkasjebeskyttelse.
 • Killswitch. denne funksjonen hindrer deg i å lekker trafikk til Internett-leverandøren som kan avsløre at du har tilgang til Facebook.
 • Auto. Denne funksjonen kobler VPN på nytt hvis tilkoblingen faller ut.
 • Stealth-modus eller "maskering". Dette skjuler VPN-bruk og lar folk bruke VPN-steder på steder som blokkerer VPN-tilkoblinger.

Slik fungerer en Facebook VPN

Når du kobler til Internett, kobler du normalt til internettleverandøren din (ISP), som deretter kobler deg til Facebook (for eksempel). All Internett-trafikken går gjennom ISP-serverne, og kan sees av ISP-en.

Når du bruker en VPN, kobler du imidlertid til en server som drives av VPN-leverandøren din (en “VPN-server”) via en kryptert tilkobling (noen ganger referert til som en “VPN-tunnel”). Dette betyr at all data som reiser mellom datamaskinen din og VPN-serveren er kryptert slik at bare du og VPN-serveren kan "se" den.

Dermed kan verken Internett-leverandøren din eller noen andre som overvåker trafikken mellom datamaskinen din (eller nettbrett eller smarttelefon) og internett, se hva du får til på nettet. Dette inkluderer å besøke Facebook.

Hvor er Facebook blokkert?

Mange regjeringer blokkerer Facebook fordi de ikke liker hvordan Facebook lar borgere diskutere uenige synspunkter og ideer med mennesker fra hele verden. Regjeringer ser på Facebook som en trussel mot deres makt. Følgende land sensurerer tilgang til Facebook. Merk at denne informasjonen kan endres.

Fjern blokkering av Facebook i Kina

Facebook er fullstendig blokkert i fastlands-Kina. Eller i det minste er det teorien. Uoverensstemmelser i hvordan Great Firewall implementeres, betyr faktisk at den i praksis kan være tilgjengelig på noen steder, og til forskjellige tider. For de aller fleste av Kinas borgere er dette ikke et stort spørsmål, ettersom de hjemmevoksne 51.com, renren og 开心 网 (Kaixin001) sosiale nettverk er mye mer populære.

Når det er sagt, er det anslagsvis en halv million Facebook-brukere i Kina. Og utvandrere og besøkende til Kina er vanligvis opptatt av å få tilgang til sosiale medietjenesten. For mer detaljert informasjon om hvordan du får tilgang til Facebook fra Kina, vennligst sjekk vår guide for beste VPN for Kina. Det er også verdt å merke seg at Facebook ikke sensureres i Hong Kong.

Fjern blokkering av Facebook i Iran

Facebook er forbudt i Iran. I tillegg bruker den iranske regjeringen spesialtrente “nettpolisenheter" som har til oppgave å spore opp besøkende til utestengte nettsteder, inkludert Facebook. Vi har hørt rapporter om desperate iranere som henvendte seg til lokale VPN-leverandører for å skjule sine aktiviteter på nettet. Selv om disse er billige, ser det dessverre ut til at mange er honeypots fra myndighetene.

Folk fanget å prøve å unndra seg regjeringens forbud møter arrestasjon, avhør, tortur, fengsel og til og med død. Selv om jeg vanligvis ikke liker å gi etter for denne typen skremming, foreslår jeg sterkt at alle i Iran tenker seg nøye om før de bruker en VPN (eller noen annen metode) for å få tilgang til utestengt innhold.

Hvis du vurderer risikoen som verdt å ta, kan du bruke en utenlandsk VPN-leverandør (en basert i Europa er sannsynligvis det beste alternativet) og bruk utenlandske VPN-servere. Sørg også for at du bruker ALLE VPN-sikkerhetsfunksjonene som er tilgjengelige for deg.

facebook-khameni

Forbløffende, gitt situasjonen, bruker Ayatollah Ali Khamenei ikke bare Facebook selv, men har drevet sin egen Facebook-side siden 2012! I skrivende stund har siden hans tiltrukket seg 150.000 likes

Fjern blokkering av Facebook i Nord-Korea

I en verden full av undertrykkende regimer er Nord-Korea den mest undertrykkende av alle. De aller fleste av befolkningen har overhodet ingen internettilgang. Kina leverer noen bredbåndslinjer til Nord-Korea, så noen få utvalgte myndigheter og partifolk har sannsynligvis begrenset tilgang til internett. Det er imidlertid svært usannsynlig at disse har tillatelse til å bruke denne tilgangen til å lese Facebook.

Fjern blokkering av Facebook i Syria

Fcebook er sperret mange steder på grunn av både regjeringen og ISIS, en VPN er en fantastisk løsning. Imidlertid oppfordres stor forsiktighet overfor den politiske situasjonen til en pågående krig.

Fjern blokkering av Facebook i Vietnam

Facebook er "uoffisielt" utestengt, men ser ut til å være allment tilgjengelig for hjemmebrukere. Dette utgjør sannsynligvis det faktum at til tross for forbudet, bruker 13,5 millioner vietnamesere (rundt 15% av befolkningen) Facebook.

Mange hoteller og internettkafeer har installert VPN-programvare for å omgå forbudet. Besøkende bør imidlertid passe på at disse datamaskinene ofte er sterkt infisert av virus og annen skadelig programvare. Sjekk ut de 5 beste VPN-ene for Vietnam for nærmere diskusjon om dette emnet.

VPN for Facebook Messenger

Facebook Messenger er forbudt i flere land. Kina, Iran og Nord-Korea har et permanent forbud mot Facebook og messenger. Imidlertid svart mange andre land, inkludert Bangladesh, Syria, Egypt og Tyrkia, noen ganger sosiale medier og budbringere - vanligvis under politisk sensitive hendelser som protester. Saudi-Arabia har et permanent forbud mot Facebook Messenger, men ikke på Facebook. Dette forbudet er å beskytte inntektene til det saudiske statseide telekomfirmaet.

Facebook messenger inkluderer også nå "Hemmelige samtaler" i oktober 2016. Denne tjenesten legger til kryptering fra ende til ende til samtaler ved bruk av signalprotokollen. Av denne grunn kan du forvente at tilgangen til Facebook Messenger blir vanskeligere i et økende antall land rundt om i verden. Heldigvis kan du få tilgang til Facebook-messenger hvor som helst ved hjelp av et virtuelt privat nettverk (VPN).

VPN-er for Facebook: Konklusjon

Facebook er blokkert i mange land rundt om i verden. Selv i land der Facebook er tillatt, blokkerer ofte arbeidsplasser og skoler Facebook. I denne artikkelen har vi forklart alt du trenger å vite om å velge VPN for Facebook. Avhengig av dine spesielle behov, er det en perfekt VPN for Facebook for deg i denne guiden. Så husk å lese og forstå alle deler av denne artikkelen før du ser på VPN-sammendragene.

Imidlertid, hvis du har det travelt og vil ha den aller beste VPN for Facebook, så VyprVPN
er perfekt og enestående verdi. Når det er sagt, er alle VPN-ene i denne guiden i verdensklasse, så de er alle verdt å vurdere avhengig av dine behov. Hvis du har spørsmål når du velger ditt VPN, vennligst legg igjen en beskjed: vi hjelper alltid gjerne.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me