5 beste VPN-er for hotell i 2020 – Beskytt deg på offentlige WiFi-nettverk

Alle som sjekker inn på et hotell med Internett-tilkoblede enheter er et hovedmål for hackere. Hvis du vil beskytte dine personopplysninger og unngå å la spioner inn i firmaets nettverk, trenger du en bruk av en potent VPN på hotellet ditt som kan stoppe disse krypene i deres spor.

Liste over de beste VPN-ene for hotell

Hvis du leter etter et raskt svar, ta en titt på tabellen nedenfor for å se hva ekspertene våre vurderte som de beste VPN-ene for hotell. Bla nedenfor for mer informasjon.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Ulike triks tillater skurkene å bruke smarttelefonen eller datamaskinen din som en passasje til data eller nettverk enheten har tilgang til. For å beskytte deg mot dette har vi valgt ut 5 av de beste VPN-ene for hotell fra vårt enorme arkiv med over 150 VPN-anmeldelser. Hver er rask, bruker ekstremt robust krypteringsteknologi og kan beskytte personvernet ditt fra praktisk talt enhver trussel.

Elektronisk spionasje er en industri på flere milliarder dollar, og alle er et mål. Å bruke en av disse VPN-ene på et hotell du besøker, er den beste formen for beskyttelse.

Beste VPN-er for hotell: Betraktninger

Hold deg trygg på hotellets WiFi-nettverk

Det pleide å være at skurkene trengte fysisk tilgang til utstyret ditt for å hacke det. I dag kan de gjøre det via Internett-tilkoblingen din. De kan bruke hotellets gratis WiFi-forbindelse som en måte å få spionprogramvare på telefonen eller datamaskinen din.

Fra da av har de tilgang til alt som enheten din er koblet til. Logg deg på hjemmenettverket etter reisen, og alt det som er tilgjengelig. Logg deg på bedriftsnettverket, så kan de stjele intellektuell eiendom, ramme opp bedriften for en viss kriminalitet de begår, til og med forkrøme andre enheter.

For å forhindre dette marerittet, må du bruke en kraftig, sikker VPN. Dette vil beskytte deg både på hotellet ditt og på andre WiFi-hotspot du møter. Ved å stille inn VPN for maksimal sikkerhet, inkludert automatisk WiFi-beskyttelse og en kill switch, gjør du det tilnærmet umulig for skurkene å komme inn på enhetene dine via Internett-tilkoblingene dine.

Fjern blokkering av innhold i utlandet

Selv om man ignorerer trusselen fra hackere og spioner, er det fornuftig å bruke en VPN på et hotell. Hotellnettverk lar deg ikke alltid ha tilgang til alt innholdet du ønsker. Den lokale regjeringen kan tvinge dem til å blokkere noe innhold av politiske eller religiøse grunner. Eller det kan hende at hotelladministrasjonen ikke vil at du skal bruke all båndbredden deres til å spille online spill.

I disse tilfellene vil en VPN la deg komme rundt blokkadene. VPN krypterer alt som går til eller fra datamaskinen din. Siden hotellnettverket ikke kan se at du besøker et forbudt nettsted eller spiller et spill, vet de ikke å blokkere deg.

Hvis du er på et hotell i et annet land, vil du sannsynligvis støte på en annen type blokkerte innhold. Streamingtjenester begrenser vanligvis hvor du har lov til å se innholdet deres på grunn av kontrakter med innholdsskaperne. Selv om du har et betalt abonnement på en tjeneste i hjemlandet, kan det hende at tjenesten hindrer deg i å se favorittprogrammet ditt i et annet land.

En VPN kan hjelpe med dette problemet ved å lure strømmetjenesten til å tro at du er et sted at innholdet du ønsker er lovlig tilgjengelig. Ikke alle VPN-blokkeringer blokkerer alt, men ved å velge en som kan overliste strømmetjenestene du bruker, har du tilgang til innholdet ditt fra alle hotell.

VPN for hotell: Konklusjon

Hackere som bryter seg inn i smarttelefoner og datamaskiner via Hotel WiFi-tilkoblinger er et favoritt tidsfordriv for alle fra smått hackere til regjeringsstøttede cyberkriminelle, til fiendtlige myndigheter. Å forlate enhetene dine ubeskyttet når du bor på hotell har blitt ekstremt farlig.

Ikke ta noen risiko når du skal bo på hotell - skaff deg en av de fem beste VPN-ene for hotell i dag!

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me