5 beste VPN-er for IPTV – Bør jeg bruke en VPN med IPTV?

Vil du få tilgang til flere TV-serier enn noen gang før via din IPTV-leverandør? Med et virtuelt privat nettverk for IPTV kan du gjøre det overvinne geobegrensninger for å få tilgang til flere kanaler og TV-serier enn noen gang før. Uansett hvilken IPTV-leverandør du bruker for å se på TV via Internett: en IPTV VPN vil øke det du kan se massivt.

Hvis det høres bra ut, det er fordi det er det! VPN og IPTV er en kamp laget i himmelen - og det er derfor alle stiller spørsmålet: Bør jeg bruke en VPN med IPTV?

Ta en titt på hvordan ekspertene våre vurderte de beste VPN-ene for iPlayer. Bla nedover for mer informasjon.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Hva er IPTV?

Internet Protocol TV er det offisielle navnet som gis til alle TV-strømmer som mottas via internett i stedet for på tradisjonelle måter (bakkenett, kabel og satellitt). Hver gang du ser på en TV-strøm av en TV-kanal på nettet, deltar du i IPTV. Selv om begrepet IPTV kan defineres riktig på denne måten, er det også riktig at det er et økende antall tilbydere på markedet som spesifikt markedsfører seg som IPTV. Dette kan få IPTV til å virke som noe nytt og eksotisk - i virkeligheten er det ikke.

Til tross for dette er det et voksende IPTV-marked - med en rekke spesifikke IPTV-leverandører som vokser i popularitet. Som alltid er tilfelle med streaming online medier (fra offisielle kilder), er ikke alt innhold lisensiert over hele verden. Opphavsrettsinnehavere og utgivere har sterk kontroll over hva forbrukere i bestemte regioner kan se. De gjør dette ved hjelp av geobegrensninger og geo-blokker.

Hva er en VPN for IPTV?

Et virtuelt privat nettverk for IPTV er ganske enkelt en VPN som kan brukes til å fjerne blokkering av mer regionalt innhold på IPTV-planen din. En IPTV VPN fungerer ved å la abonnenter koble til en VPN-server på et eksternt sted. Den beste VPN for IPTV har et stort antall servere over hele verden. Dette gir IPTV-forbrukere muligheten til å late som om de er i et av disse landene. Resultatet? Muligheten til å se på TV-serier og -kanaler som vanligvis bare er tilgjengelige i det landet.

Hvilken IPTV VPN skal jeg velge?

Et enkelt Google-søk etter “VPN” vil avsløre at det er i overkant av 850 kommersielle VPN-leverandører på markedet. Ikke alle disse VPN-tjenestene er egnet for bruk med IPTV-leverandører. Dette skyldes at du trenger raske tilkoblingshastigheter for å streame TV i HD. Med det i bakhodet - er det viktig å være forsiktig når du velger VPN - fordi det er lett å bli dypt til å få en dårligere tjeneste.

IPTV VPN-ene i denne artikkelen er nøye valgt fordi de er på toppen av spillet. Disse VPN-tjenestene opprettholder en internasjonal tilstedeværelse med et nettverk av lynraske servere som er lokalisert over hele kloden. De gir også de beste personvernreglene og sikkerhetsfunksjonene for å gi sine brukere vanntett digitalt personvern.

Bruk oppsummeringene for å bestemme!

Alle VPN-ene i denne guiden er helt suverene, så på slutten av dagen er det opp til deg hvilken av dem du bestemmer deg for. Vi har valgt en rekke tjenester som gir litt forskjellige funksjoner og priser. Imidlertid har de alle mange raske servere og er pålitelige og pålitelige. I tillegg har de alle prøveperioder med pengene tilbake-garantier: det Du kan teste disse tjenestene selv.

Hva er IPTV-alternativene mine?

Som forklart tidligere, er alle leverandører av TV-strømmer teknisk IPTV. Dette betyr at Amazon Prime, Netflix, Now TV, Sling TV, Sky TV, iPlayer, All 4, Hulu - og ALLE andre online TV-streamingtjenester fra hele verden - faktisk er IPTV-alternativer. Du kan også bruke en av VPN-ene ovenfor for å fjerne blokkeringen av Youtube-videoer som er begrenset i ditt land.

En VPN kan brukes til å fjerne blokkering av geobegrensede australske TV-kanaler, spanske TV-kanaler, tyske TV-kanaler, japanske TV-kanaler: og TV-kanaler fra andre nasjoner. En VPN kan også brukes til å fjerne blokkering av mer innhold på alle abonnementsbaserte Video on Demand-tjenester (VoD). Ved å bruke en VPN for Netflix vil du for eksempel få tilgang til mye mer innhold i Netflix amerikanske katalog.

Spesifikke IPTV-leverandører

Som tidligere nevnt er det også en rekke abonnementstjenester på markedet i dag som faktisk merker seg som IPTV-leverandører. Her er en liste over de mest kjente leverandørene:

 • IPTV Forest lar abonnenter velge sine favoritt TV-serier fra over 4000 kanaler. Med hastigheter på 10 GBPS kan det gi bilder av FHD / HD / SD-kvalitet. Prisene starter på $ 12,49 per måned. Det gir IPTV-strømmer over hele verden gjennom alle AVOV-, Infomir- (MAG), Kodi- eller Android-enheter.
 • RocketStreams er en IPTV-tjenesteleverandør som annonserer seg selv som den beste IPTV-en på nettet. Internett-brukere kan prøve tjenesten i 24 timer gratis. Det gir tilgang til 1500 filmer og TV-serier umiddelbart! Og sier at titlene deres oppdateres på daglig basis. Den er kompatibel med MAG, Dreamlink T1, Avov, Android, WebTV (nettleser) og XBMC / KODI. Prisene starter på $ 8.99 per måned.
 • Zattoo lar deg se alle favoritt-TV-programmene dine på noen av enhetene dine. Imidlertid trenger du en VPN for å få tilgang til den i visse land.

Hva er en IPTV Set Top Box (STB)?

I dag er det mulig å kjøpe en rekke set-top-bokser som lar brukere streame TV-programmering og show fra internett. Noen eksempler på disse inkluderer Kodi-bokser, Apple TV, Roku, Fire TV, Chromecast (som lar deg bruke en mobil enhet som internettforbindelse for en TV), Nvidia Shield Pro, MAG 254 fra Infomir, Skystream One, RVEAL, Minix Neo U1, og mange flere. Disse enhetene lar hvem som helst strømme innhold til en HD-TV enten via en Ethernet-kabel eller via Wi-Fi.

Uansett hvilket av disse systemene du bruker: IPTV VPN-ene i denne guiden fungerer for deg. Dessuten er alle VPN-ene i denne guiden verdenskjente for å tilby suveren guider og 24/7 kundestøtte. Dette betyr at de vil lede deg gjennom prosessen med å konfigurere VPN-en din med alle enheter du måtte ha!

Se IPTV-kanaler på smart-tv-en din

Hvis du liker å se IPTV på en Smart TV, anbefaler vi også å se på våre 5 beste VPN-er for Smart TV. Dette vil gi deg en mer dyptgående titt på å bruke en VPN med en Smart TV-enhet.

Det er mange apper som gir Video on Demand for smarte TV-er. Noen er bare tilgjengelige i bestemte land, og nesten alle kan dra nytte av avblokkeringsfunksjonene som følger med en IPTV VPN.

IPTV VPN-er for nettbrett og smarttelefoner

Hvis du hovedsakelig ser på TV på mobile enheter, vil du gjerne vite at alle tjenestene på listen tilbyr iOS VPN-apper så vel som VPN-apper for Android. De tilbyr også samtidig VPN-tilkoblinger, noe som betyr at du kan bruke disse VPN-ene på din mobile enhet og datamaskinen med ett abonnement.

Dette betyr at du sikkert kan fjerne blokkeringen av alt IPTV-innhold du ønsker på din mobile enhet. Dette gjelder både hjemme og i offentlige WiFi-nettverk - VPN er installert direkte på enheten din - slik at du kan fjerne blokkeringen av flere videostrømmer mens du er på farten.

Piratkopiering og IPTV

Det er sant at folk bruker IPTV for å streame piratkopiert innhold. IPTV fra det svarte markedet har blitt en massiv handel, som til tider har landet ulovlige tjenesteleverandører i fengsel. I Spania ble for eksempel en ulovlig sportsstreamingstjeneste som ga tilgang til britisk Premier League-fotball lagt ned: og eierne satt i fengsel.

Enten det er ulovlig IPTV på Kodi-bokser, eller fra strømming av nettsteder som Gomovies, Putlocker, Alluc - og mange andre - å se innhold på uoffisielle nettsteder er teknisk ulovlig piratkopiering. I det store og hele pleier ikke folk å få problemer med å streame gratis TV-serier og filmer. Helt klart ikke så mye som folk får problemer med å torrentere (laste ned) innhold.

Til tross for dette brukes en VPN av mange mennesker som liker å streame TV-show gratis. Personvernet som en (pålitelig og pålitelig) VPN gir, lar folk (som bruker denne typen nettsteder) ha ro i sinnet. En VPN skjuler deres sanne beliggenhet og krypterer også all nettrafikken deres. Dette betyr at Internett-leverandører, myndigheter og innholdsleverandører / utgiver ikke kan fortelle hva de gjør og tidligere har gjort online.

Her på ProPrivacy.com kondonerer vi ikke denne typen piratkopiering på noen måte eller form, men det er et faktum at VPN-er blir vant på denne måten.

IPTV VPN Konklusjon

Å bruke en VPN for IPTV er den beste måten å maksimere antall show, filmer og live TV, som du får se på nettet. I dag er online TV normen med Netflix i sentrum for en eksplosjon av en video på forespørsel. Uansett om du bruker en set-top-boks, en Android-enhet, en Smart TV eller en datamaskin med VLC eller Kodi: en VPN på Kodi eller VLC lar deg se mer innhold.

VPN-leverandørene i denne artikkelen er spesielt valgt fordi de gir den beste tjenesten for streaming av IPTV. Raske tilkoblinger, masser av servere over hele verden og sterkt privatliv gjør disse VPN-ene uten sidestykke når det kommer til IPTV. Alle disse tjenestene er toppmoderne, men alle avviker litt: så vennligst sjekk sammendragene for hver VPN før du tar en beslutning. Og husk at de alle har en pengene-tilbake-garanti - så prøv deg å teste noen få!

Beste smarte TV-VPN-er: Sammendrag side om side

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Tittelbilde kreditt: Profit_Image / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me