5 beste VPN-er for Italia 2020 – Topp VPN-er for hastighet og sikkerhet

Selv om Italia er medlem av EU, betyr det ikke at du er trygg når du surfer på internett.VPN Italia

Derfor, du bør alltid ta ekstra sikkerhetstrinn, for eksempel ved å bruke en italiensk VPN.

Dess, en VPN vil gi deg tilgang til geografisk begrenset innhold som Netflix, Hulu og Rai TV. Så ikke bare vil du gjenvinne personvernet ditt, men du kan også se fantastiske show og filmer uansett hvor du er. Uten ekstra kostnad.

Beste VPN-er for Italia

Se vårt utvalg av VPN-er som er best å bruke i Italia nedenfor.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

  - En VPN av stor verdi med servere som er viet til å gi tilgang til italienske SkyGo og Netflix

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Bruke en VPN i Italia: Hensyn

Fortsett å lese punktene nedenfor for å finne ut hvorfor det er viktig å bruke et VPN. Videre fremhever vi effektene av italienske lover på personvern og sikkerhet.

Italiensk pressefrihet

Italiensk pressefrihetItalia er et veldig politisk polarisert land.

Derfor er mange av landets nyheter skjev og bredden av den begrenset.

Videre kan andre nyhetskilder raskt begrenses gjennom bruk av lover om copyright og ærekrenkelser.

Selv om det meste av dette er en rest fra den forrige regjeringen, er det fremdeles utbredt i dag. Som sådan, for å beskytte deg mot rettslig påtale, bruk av VPN i Italia anbefales på det sterkeste. Det vil gi deg tilgang til begrensede nyheter og også beskytte deg hvis du publiserer begrenset innhold.

telefonavlytting

Autistici / Inventati er en italiensk basert sikker e-postleverandør som også kan bidra til å beskytte din private kommunikasjon. Det er avgjørende som Italia er veldig opptatt av å wiretappe og ha rask tilgang til personlig informasjon (uten behov for tegningsoptioner).telefonavlytting

Det er bare dårlig form å forlate dataene ukryptert i disse dager. Selv om det er måter å sikre at potensielle lokale wiretapping-tiltak ikke går på bekostning av dataene dine.

Wiretapping-programmer forekommer vanligvis (men ikke alltid) innenfor landets grenser. I dette tilfellet, Å sørge for at du kobler til en utenlandsk VPN-server skal beskytte deg. Det vil beskytte deg mot offentlige myndigheter eller avlyttere.

Problemer med opphavsrett

Opphavsrett i Italia

Den italienske regjeringen har hatt en massiv nedbrytning av Internett-personvern og copyright, så mye at den amerikanske regjeringen har berømmet dem! Det har vært mange tilfeller av fjerning av nettsteder for bare mindre problemer.

Noen av disse saker sammenfaller med pressefriheten (se over) - og tar sikte på å begrense folks tilgang til bredere nyheter.

ærekrenkelse

Ærekrenkelse har også vært et stort tema,

og i et spesielt tilfelle ble en Facebook-bruker beordret til å betale en bot for å ha bedrøvet arbeidsgiveren sin på sin egen Facebook-side - en rettssak som kan åpne mange dører for lignende handlinger.

Dette er bare noen av de viktigste problemene som viser hvor mye du trenger å bekymre deg for personvernet ditt, og hvorfor du bør ta ekstra skritt for å gjøre det.

Anti-piratkopiering

Det har den siste tiden vært en rekke nye anti-piratkopiering lover som gjør fildeling og P2P enda vanskeligere i Italia. For mange år siden var ting relativt slappe og uregulerte. Nå ser det ut til at pendelen svinger lenger og lenger i den andre retningen.Italiensk lovgivning mot piratkopiering

Innehaver av opphavsrett gledet seg da den italienske regjeringen regjerte for fordel mot piratkopieringsendringer.

Faktisk, enuthorities trenger ikke en gang å prøveperiode for å blokkere nettsteder som er vert for eller lenker til piratkopiert innhold. Og selv om mange interne grupper - inkludert Internett-leverandører - hevdet at den nye lovgivningen var et brudd på menneskerettighetene, er de nye kjennelsene fortsatt på plass.

Ta en titt på vår beste artikkel om VPN for torrents for å finne ut mer.

Italienske VPN-servere

Denne artikkelen fokuserer på VPN-leverandører som tilbyr servere lokalisert i Italia. Å bruke en italiensk server er imidlertid ikke ideelt hvis personvern er din viktigste grunn til å bruke VPN. Dette er på grunn av den nevnte sterke opphavsrettshåndhevelsen og forskjellige overvåkingsspørsmål (inkludert masseovervåking av italiensk kommunikasjon fra NSA).Italienske VPN-servere

Mer brukervennlige brukere ville være bedre å velge servere i Sveits, Tsjekkia, Luxemburg eller Romania. Servere i land i nærheten vil bidra til å minimere mengden av indirekte kostnader og latens som er introdusert til internettforbindelsen din. Likevel kan det være lurt å koble til et mer uklar sted.

Se Rai TV utenfor Italia

Du kan også bruke VPN for å få tilgang til italiensk innhold når du er utenfor Italia. Det er flere italienske kanaler du kan se på, men viktigst av alt er at du kan se Rai TV utenfor Italia.

Rai TV er det nasjonale kringkastingsselskapet i Italia, og det tilbyr 12 nettkanaler du kan få tilgang til ved å bruke en VPN. På grunn av regionale begrensninger er Rai TV ikke tilgjengelig andre steder enn Italia. Derfor, hvis du kobler til en italiensk VPN-server, vil du kunne se den utenfor Italia.

Beste VPN for Italia: Konklusjon

Å bruke en VPN for Italia er så enkelt som å betale for og deretter installere en tjeneste. I denne artikkelen, Vi har vist deg de fem beste VPN-ene for Italia. Beste VPN for Italia Konklusjon

Du kan nå bruke disse til å beskytte deg selv og for å se på geografisk begrenset innhold.

Så fortsett og registrer deg på en av disse italienske VPN-tjenestene i dag for å beskytte ditt privatliv!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me