5 beste VPN-er for Malaysia – Fjern blokkering av sensurerte nettsteder

VPN Malaysia

Hvis du besøker Malaysia eller bor der, for å fjerne blokkering av nettsteder, trenger du en VPN.

Du kan få tilgang til utestengte nettsteder effektivt hvis du bruker et virtuelt privat nettverk (VPN).

Før du søker på internett etter et VPN, bør du vite at ikke alle VPN-tjenester er like. De er ikke alle i stand til å unnvike offentlige myndighetskontroller.

Beste VPN Malaysia

Du trenger en VPN som også er rask. Vi har gjennomgått 150 forskjellige VPN-selskaper over fem år, og samlet den definitive listen over de beste VPN-ene i Malaysia år, og samlet en uttømmende liste over de beste VPN-ene for Malaysia. Du kan lese mer informasjon om hvordan disse nettstedforbudene fungerer, og hvordan VPN-er nederlag dem senere i denne gjennomgangen. La oss se på de beste VPN-ene for Malaysia for nå.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Malaysiske VPN-hensyn

Definisjonen av hva som er "provoserende" eller "truende" er ned til personlig tolkning. Dermed klarer regjeringen å jobbe i forbud mot politiske og nyhetssider. Den har blokkert nyhetsnettstedet, Sarawak Reports, siden 2015 da den avslørte en grafteskandale som involverte statsminister Najib Razak. Andre nyhetssider som den malaysiske regjeringen blokkerer inkluderer Tabung Insider, Malaysia Chronicle, Malaysia Insider, Asia Sentinel og Medium.Malaysisk VPN-vurdering

Andre nettsteder som ble blokkert i 2016 inkluderer spillnettsteder, datingsiden kalt Adult Friend Finder og torrentindeks-nettsteder, inkludert The Pirate Bay. Jingoo Fotopages er et nettsted av Instagram-type som spesialiserer seg på bilder av hendelser i Malaysia. Hvert bilde har en kort forklaring. Malaysia har utestengt siden 2015. Malaysia har også blokkert bloggsider, inkludert OutSyed The Box og Din Turtle.

Mange politiske nettsteder som ikke kan operere i Malaysia, har flyttet adressene sine til Storbritannia. Dette trinnet gjør det vanskeligere for myndighetene å straffeforfølge dissenter. Imidlertid gjør det ikke nettstedene tilgjengelige fra Malaysia. De fleste av disse utestengte nettstedene er fremdeles tilgjengelig for folk i andre land.

For informasjon om torrenting, se vår beste liste over VPN for torrent-nettsteder.

Internett-begrensninger

I Malaysia gjennomfører Internett-leverandører (ISPer) statlige forbud på nettsteder. Trafikken din må passere via Internett-leverandørens utstyr. Hvis den ikke vil at du skal få tilgang til et nettsted, gir den bare ikke forespørselene til den nettadressen som går gjennom serverne..Online begrensninger

Den malaysiske regjeringen blir mer sofistikert. Den kinesiske regjeringen er kjent for å kontrollere informasjonen som er tilgjengelig på nettet til innbyggerne. Nå får storwiggene i Kuala Lumpur tips fra Beijing. Internett-kontrollene i Folkerepublikken blir referert til som “Great Firewall of China.” Den malaysiske regjeringen bygger sin egen Great Firewall i Malaysia.

En regjering som ønsker å kontrollere nyhetene, kan ikke bare stole på svartelister over nettadresser. Malaysiere er godt forbundet. Et regjeringsforbud mot BBC, eller nyhetssider som Wall Street Journal, ville være et veldig åpenbart flagg for å varsle verden om undertrykkelse. For å selektivt kunne slette sider fra nettsteder, må Internett-leverandøren bruke avanserte metoder. Disse inkluderer å undersøke innholdet i meldingen når den går gjennom Internett-leverandøren. Dette systemet kalles "dyp pakkeinspeksjon" (DPI). Den malaysiske regjeringen får ISP-er i landet til å implementere dette.

Streamingtjenester

Det er noen gode filmer, dokumentarer og show tilgjengelig på internett. Du trenger ikke å gå ut og kjøpe DVDer, eller til og med laste ned en hel fil for å se den offline. Du kan få filmene og programmene sendt til deg i en sanntidsstrøm. Til og med den amerikanske strømmetjenesten Netflix er tilgjengelig i Malaysia. Imidlertid er ikke versjonene av filmer du får i Malaysia, like bra som de originale versjonene som er tilgjengelige på strømmetjenester i utlandet. Du kan se et show på Netflix i Malaysia, men det er sterkt redigert, noen ganger til det punktet at det bare ikke er morsomt.Streamingtjenester

Internett gir deg tilgang til globale nettsteder. For å unngå at myndighetene i andre land saksøker dem, vil utenlandske strømmetjenester imidlertid ikke slippe deg inn. VPN-er kan komme seg rundt disse begrensningene.

Fjern blokkering av Malaysia Chronicle

Blokkeringsmetoder

VPN-er kan hjelpe deg med å få tilgang til utestengte nyhetssider og utenlandske strømmetjenester som driver regionale begrensninger. Det er fordi disse blokkene begge er avhengige av den samme informasjonskilden - de administrative dataene som følger med hver melding på internett.

Derfor, hvis du ønsker å oppheve blokkeringen av Malaysia Chronicle, er det eneste du trenger å være en av VPN-ene ovenfor.

Konklusjon

Dessverre ser det ut til at den malaysiske regjeringen er på vei til undertrykkelse. Seniormedlemmer i regjeringen blir stadig mer korrupte. Trangen til å dekke over disse overtredelsene har ført til alvorlige begrensninger i informasjonsfriheten. Løftet om å beskytte de moralske standardene i nasjonen og å bidra til å opprettholde fred i en religiøst og etnisk mangfoldig befolkning gir regjeringen dekning til å innføre undertrykkende tiltak.Beste Malaysia VPNs konklusjon

Det er ikke ulovlig å bruke en VPN i Malaysia. Du bør abonnere på en for å bekjempe krypende kontroller på internettilgang. Noen av tjenestene på listen over de fem beste VPN-ene for Malaysia vil gjenopprette internettfriheten.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me