5 beste VPN-er for Mexico – Beskytt ditt privatliv

VPN Mexico

Alle som bor i eller besøker Mexico trenger en måte å streame globale tjenester på.

De trenger også beskyttelse av personvern fra sporing av aktiviteter, spesielt hvis du laster ned opphavsrettsbeskyttet materiale.

Disse, og mye mer, kan enkelt oppnås med en VPN for Mexico.

Beste VPN Mexico

Du kan lese mer om hvordan VPN-er fungerer og hvordan de kan hjelpe deg med internettaktivitetene dine senere i denne rapporten. La oss først se på listen over de fem beste VPN-ene for Mexico.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Meksikanske VPN-hensyn

Mexico har en ujevn internettinfrastruktur og dyrt bredbånd. Disse faktorene har holdt bredbåndstilgangsnivået lavt, bare på 11% i 2016. Dette sammenlikner med en gjennomsnittlig brukerbase for bredbånd på 29% i Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling (OECD) nasjoner. Imidlertid spiller Mexico innhenting. Den nylige raske veksten i internettilgang der er ned til spredningen av smarttelefoner. Det gjør WiFi-hotspots veldig attraktive for meksikanere som sliter med å få endene til å møtes.Meksikanske VPN-hensyn

Hvis du snakker spansk, er Mexico TV-himmelen. Landets såper tiltrekker seg et stort publikum over hele Latin-Amerika. Imidlertid, hvis du er en utvist som bor i Mexico, eller besøker på ferie, kan du kanskje slite med å følge med den høye fartsdialogen og lidenskapelige plott av meksikanske dramaer. Å komme inn på innholdet på TV-nettsteder i hjemlandet ditt vil bli en prioritet.

Mens internettgjennomtrenging i Mexico var minimal, inntok regjeringen en avslappet holdning til å regulere ‘nettet. Oppsvinget i internettaktivitet de siste årene har imidlertid vakt oppmerksomhet fra lovgivere. Som sådan tok regjeringen skritt for å utvide investeringene i telekominfrastruktur.

Telekommunikasjonslov

Telekommunikasjonslov

Den utvidelsen førte til telekommunikasjonsloven fra 2014. Denne loven avregulerte tilbudet av telekommunikasjon og kartla utviklingen av landets kablingryggrad.

Dessverre, mens grunnlaget for internettbommen i Mexico, innførte telekommunikasjonsloven også forpliktelser for Internett-leverandører (ISP) og mobilnett til å lagre logger over brukernes aktiviteter. Dagene med internettfrihet trekkes gradvis ut i Mexico.

Du kan spores basert på aktivitetene dine i opptil to år. Det er den mandatperioden som aktivitetslogger må føres for. Den meksikanske regjeringen håpet å gjøre informasjon tilgjengelig for å bekjempe narkotika og våpensmuglere. Imidlertid er den lagrede aktivitetsinformasjonen også tilgjengelig for enhver advokat om opphavsrett som har en rettskjennelse.

Hvordan fungerer en VPN?

Telekommunikasjonsloven fra 2014 forplikter bare Internett-leverandører og mobilnett til å lagre aktivitetslogger. VPN-er er ikke underlagt dette kravet. VPN-er fører all Internett-trafikk via Internett-leverandøren din med destinasjonsadressene til kommunikasjon maskert. Svar som kommer inn på datamaskinen din har også opprinnelsesadressen maskert.Slik fungerer en VPN

Selv om Internett-leverandøren som håndterer internettrafikken din i Mexico logger alt, får den ikke riktig informasjon å lagre. Hvis noen prøver å spore aktivitetene dine, vil de følge en vei til den valgte VPN-serveren. Der vil løypa gå kaldt.

Anonym VPN

anonimity

Alle VPN-ene på listen vår holder sine kunders aktiviteter hemmelig. VPN-er må følge med på tilkoblingene kundene oppretter mens disse tilkoblingene pågår. De må krysse henvisning til hvilken kunde som har maskering av IP-adresse slik at de kan videresende svar til riktig datamaskin. Når forbindelsen bryter, er det imidlertid ikke behov for en VPN for å lagre poster over disse aktivitetene. Våre anbefalte VPN-er gjør et poeng av å slette alle poster over tilkoblinger så raskt som mulig. Som sådan ville det ikke være noen informasjon å gi videre til advokater, hvis de skulle komme med en rettskjennelse.

Beskyttelsen av en VPN gjør det tryggere for deg å laste ned underholdning med peer-to-peer-nettverk (P2P). Noen strømmetjenester, for eksempel Popcorn Time og noen få kanaler på Kodi, kan også få problemer, så når du strømmer, anbefaler vi å bruke en VPN for Kodi eller en Popcorntime VPN hvis du bruker disse tjenestene. Det er fordi de leverer opphavsrettsbeskyttet materiale uten å betale for rettighetene til det.

Regionale begrensninger

De fleste streamingnettsteder forbeholder tilgang til innholdet til seere i sine egne land. Som sådan vil amerikanske og britiske nettsteder låse deg ute hvis du prøver å få tilgang til dem fra Mexico. Streamingsserverne kan fortelle fra IP-adressen din at du er i Mexico.

Regionale begrensninger

Før du slår på VPN-en, må du velge en formidlingsserver. VPN-er har servere over hele verden. Når du slår på VPN, kobles klientprogramvaren på datamaskinen til den nominerte serveren. All kommunikasjon mellom disse to punktene er fullstendig kryptert. VPN-serveren videresender internettmeldingene dine til deres tiltenkte destinasjoner. Imidlertid endrer serveren opprinnelses-IP-adressen til en av sin egen. Hvis du velger en VPN-server i samme land som strømmetjenesten du vil ha tilgang til, ser du ut til å være på rett sted. Det vil fjerne blokkeringen av tjenesten.

Det er en komplikasjon til med å komme inn på streaming-servere. Selskapene som driver disse tjenestene er forpliktet av copyrightkontrakter til å begrense levering av innhold til sine egne land. De må ta alle skritt for å oppfylle disse forpliktelsene. Streamingtjenester vet om VPN-er. De implementerer screening-programmer for å oppdage og blokkere VPN-trafikk.

Ikke alle VPN-er kan komme inn på hver strømmetjeneste. Å maske identiteten til VPN-kommunikasjon er dyrt. Derfor gir mange VPN-leverandører, spesielt gratistjenestene, opp kampen. Tilbyderne på vår liste over de beste VPN-ene for Mexico tar kampen for å komme seg rundt VPN-deteksjonssystemer på alvor. Dette er noen av de mest suksessrike VPN-ene i verden med å hjelpe kunder med å komme inn på de valgte strømmetjenestene deres.

VPN for Mexico: Konklusjon

De største problemene du måtte møte når du handler om internettaktivitetene dine i Mexico, kan alle løses ved å installere en VPN. Det er ikke ulovlig å bruke en VPN i Mexico. Hvis du velger en anerkjent tjeneste som ikke fører logger, kan du aldri spore gjennom internettforbindelsene dine.

Hold deg trygg når du får tilgang til nettet og prøv ut en av våre anbefalte VPN-er for Mexico.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me