5 beste VPN-er for Nederland – sikre nederlandske VPN-er

Nederland VPN

Nederland har tradisjonelt vært et flott sted å "VPN fra", i stedet for et sted du trenger en VPN til.

Dette er imidlertid ikke lenger tilfelle, og det er nå like viktig å bruke en VPN i Nederland som det er de fleste andre steder.

Beste Nederlandsk VPN-tjenester

Hvis du vil ha et raskt svar, kan du se på tabellen nedenfor for å se hva ekspertene våre valgte som de beste VPN-tjenestene i Nederland. Bla nedenfor for mer informasjon.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

 5. IPVanish

  - Enkel å bruke | Raske tilkoblinger | Ingen logger politikk

Hollandske VPN-betraktninger

Hvis du bryr deg om personvern i Nederland, trenger du en god VPN. De er også ganske nyttige for å streame innhold fra utenlandske tjenester og beskytte deg når du bruker offentlig WiFi.Hollandske VPN-betraktninger

Tidligere var det ikke noe forbrytelse i Nederland å laste ned opphavsrettsbeskyttet innhold til personlig bruk. Men dette er ikke lenger sant. Opphavsrettshåndhevende organer har faktisk vært veldig aktive i å forfølge overtredere de siste årene.

Problemer med opphavsrett

I mange år var Nederland et kjent arnested for piratkopiering av copyright. Det var fordi nedlasting av opphavsrettsbeskyttet materiale var lovlig.

I teorien var det strenge grenser for denne friheten - du kunne bare laste ned filmer og musikk (ikke dataprogramvare), og bare hvis du allerede eide den. Imidlertid håndhevet de ikke copyright-lover, noe som resulterte i noe av et piratkopieringsfritt for alle.

For å kompensere for opphavsrettshaverne deres tap, belastet den nederlandske regjeringen siden 2003 en "personlig kopieavgift" -avgift på alle tomme lagringsmedier, for eksempel CD-R-er, DVD-R-er og USB-tommelfinger..

Problemer med opphavsrett

Dette endret seg imidlertid i 2014, da EU-domstolen erklærte den lokale lovgivningen ulovlig,

"Hvis medlemsstatene sto fritt til å vedta lovverk som blant annet tillater reproduksjoner til privat bruk å bli laget fra en ulovlig kilde, ville resultatet av dette klart være skadelig for det indre markeds funksjon."

Domstolen bestemte videre at "gebyr for personlig kopi" også var ulovlig, fordi det urettferdig straffet forbrukere som aldri hadde piratkopiert noe i livet.

I praksis har både Internett-leverandører og regjeringen vært usikre på å håndheve de nye reglene. Dette endrer seg imidlertid raskt, takket være den utrettelige innsatsen fra antipiratdresser som BRIEN som nylig tvang nederlandske Internett-leverandører til å blokkere The Pirate Bay og tar en stadig mer aggressiv tilnærming til nederlandsk piratkopiering..

Merk at ProPrivacy.com ikke godkjenner brudd på opphavsretten. Selv om vi er klar over at mange krenkere bruker VPN-er for å beskytte seg mens de laster ned. Vi oppfordrer på det sterkeste alle leserne våre til å oppsøke juridiske kilder for innholdet de ønsker å konsumere.

Wiv

Nederland har tradisjonelt blitt sett på som relativt overvåkningsfri, men dette ble satt i alvorlig tvil da regjeringen vedtok Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv) tidlig i 2017.Regjeringsovervåking

Lov om etterretningstjenester og sikkerhetstjenester (engelsk oversettelse) var en drakonisk lovgivning som ga den nederlandske regjeringen omfattende overvåkningsstyrker. Under Wiv kunne regjeringen:

 • Trykk på nettkommunikasjon fra et helt nabolag hvis en enkelt "mistenksom" person bodde der.
 • Hack alle automatiserte enheter, som for eksempel smarttelefoner, datamaskiner og smarte TV-er.
 • Lag en hemmelig DNA-database som kan omfatte alle innbyggere.
 • Del innsamlede data med utenlandske etterretningstjenester uten å analysere dem først.

Wiv ble også kjent som "Sleepwet" eller "Sleepnetwet" (tråloven) og skulle komme i kraft i mai 2020.

referendum

I Nederland kan en uforpliktende rådgivende folkeavstemning tvinges om ethvert spørsmål dersom 300.000 underskrifter kan samles til støtte for det. Fem studenter klarte å gjøre akkurat det da deres sak ble viral etter å ha blitt vist på det populære nederlandske politiske satireshowet “Zondag met Lubach”.referendum

Folkeavstemningen fant sted 21. mars 2020. Til nesten all overraskelse avviste den nederlandske offentligheten veldig snevre Wiv: 48,8% til 47,3%. Det er kanskje ikke overraskende at stemmene ble skarpt delt på alderstrinn. 60% av folket over 55 år stemte for, og 41% av velgerne under 35 stemte mot loven.

I skrivende stund har regjeringen ennå ikke svart formelt på resultatet, så det er uklart hvordan den har til hensikt å komme videre. Eller om det vil hedre det som på slutten av dagen er en "rådgivende" avstemning.

Politisk hensiktsmessighet antyder at det vil måtte gi noe grunn i personverndebatten. Men det virker usannsynlig at det bare vil gi opp ideen om masseovervåkning uten ytterligere kamp.

WiFi-sikkerhet

Spesielt Amsterdam er kjent for sine kaffebarer og kafeer som nesten alltid tilbyr kundene gratis WiFi. Dette er bra, men det setter dem i fare fra hackere som bytter brukere av usikre offentlige WiFi-nettverk.WiFi-sikkerhet

En VPN beskytter deg i denne situasjonen. Det krypterer dataene dine sikkert til VPN-serveren, som forhindrer hackere i å få tilgang til dem.

Det vil også beskytte deg mot snooping av WiFi-operatøren. Kan det være upålitelige Airbnb-verter eller kommersielle WiFi-tjenester som gir "gratis" internettilgang i bytte mot å spionere på nettleservanene dine.

Fjern blokkering av Netflix

Hollenderne har et velfortjent rykte for å snakke mange språk, og nivåene av flytende i engelsk er særlig høye. Dette betyr at mange nederlendere kan glede seg over engelskspråklige programmeringer, for eksempel Netflix og BBC iPlayer.Fjern blokkering av Netflix

VPN-er er bra for å fjerne blokkering av slike tjenester, selv om du gjør oppmerksom på at iPlayer og Netflix kan blokkere noen VPN-er. Vennligst sjekk Netflix VPN- og iPlayer VPN-sider for de som ikke er det.

Konklusjon

Beste Holland VPNs konklusjon

Resultatet av Wiv-folkeavstemningen gir et basseng av lys i det som globalt er en mørkere overvåkningssituasjon. Hvordan den nederlandske regjeringen vil svare, er fortsatt et spørsmål. Jeg synes det er rettferdig å si at verden forandrer seg, og Nederland med det. Dette merkes spesielt med tanke på situasjonen for opphavsrettshåndhevelse.

Det er derfor en veldig god idé å bruke en VPN i Nederland. Hvis du leter etter et rimelig VPN, vil du gjerne vite at det er mange flotte der ute, sjekk ut vår billige VPN-side for mer informasjon.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me