5 beste VPN-er for New Zealand

En New Zealand VPN er en billig måte å kryptere all webtrafikken slik at Internett-leverandører og myndigheter ikke kan overvåke alt du gjør på nettet. En VPN for New Zealand lar deg også omgå nettstedsblokker som er pålagt av Internett-leverandører og geobegrensninger som hindrer folk i å få tilgang til innhold fra utlandet. Med en VPN får Kiwi digitalt personvern og full tilgang til fri tilgang - til hele internett.

Hva er den beste VPN-en for New Zealand?

Det er bokstavelig talt hundrevis av VPN-er på markedet, og det kan være vanskelig å velge VPN for New Zealand.

 1. NordVPN

  - En billig VPN som gir mange avanserte funksjoner med en forblindende hastighet

 2. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 3. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 4. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

 5. Ivacy

  - En rask og sikker VPN som er perfekt for å fjerne blokkering av mer innhold

Våre eksperter her på ProPrivacy.com har brukt de siste fem årene på å teste, revidere og gjennomgå verdens ledende VPN-er. Det setter oss i den unike posisjonen å vite hvilke VPN-er som har de beste funksjonene for visse formål. Her er en kort liste over funksjonene vi så etter da vi valgte de beste New Zealand VPN-tjenestene:

 1. Servere lokalisert over hele verden og i Australia og New Zealand: Muligheten til å koble til servere der du trenger dem, gir deg tilgang til begrenset innhold fra hele verden.
 2. Rask hastighet: VPN-hastigheter er viktig for alle som ønsker å streame innhold. Ved å bruke en VPN for Netflix kan abonnenter få tilgang til innhold fra hele verden, inkludert den amerikanske versjonen med har flere tusen filmer og TV-serier. Alle tjenestene i vår beste liste over VPN for New Zealand er raske nok til å strømme i HD.
 3. Sterke personvernregler: VPN-er er bare like sterke som retningslinjene for datahåndtering. Våre anbefalinger har alle vanntette datapraksis som sikrer at det aldri henger data på servere som myndighetene kan få tak i.
 4. Apper for alle plattformer med mange toppfunksjoner: Disse VPN-ene fungerer på alle enheter og har alle funksjonene du trenger for å beskytte personvernet ditt hjemme og på offentlig WiFi
 5. Verdi for pengene: I VPN-bransjen er ikke prisen for en tjeneste alltid en indikasjon på kvalitet. Noen billigere VPN-er er sinnsykt gode, mens noen dyre tjenester er middelmådige. I denne gjennomgangen har vi anbefalt tjenester som har de beste funksjonene til en fornuftig pris.

New Zealand VPN-serverliste

De VPN-er som er anbefalt i denne artikkelen, har alle servere på New Zealand...

 • NordVPN - 40 servere (i et enkelt serversenter)
 • CyberGhost - 10 servere
 • ExpressVPN - 1 server (med hundrevis av IP-adresser)
 • PrivateVPN - 1 server
 • Ivacy - 1 server

Hva er en New Zealand VPN?

Et virtuelt privat nettverk (VPN) er en online tjeneste som du laster ned til enhetene dine. De beste New Zealand VPN-ene har apper for alle plattformer som du kan bruke samtidig på din telefon, nettbrett, bærbare datamaskiner og stasjonære maskiner.

Så snart du bruker VPN-appen for å koble til en VPN-server, er all webtrafikk som kommer og går fra maskinene dine kryptert - noe som betyr at ingen har tilgang til den. Dette beskytter deg mot hackere når du bruker offentlige WiFi-hotspots. Det hindrer også regjeringen og Internett-leverandøren din fra å spore deg.

Fjern blokkering av alt begrenset innhold

Mange kjøper en VPN for personvern. Det fine med å bruke en VPN på New Zealand er imidlertid at du også kan bruke den til å skjule IP-adressen din. Dette hindrer nettstedene du besøker fra å vite hvor du er - og hindrer dem i å spore deg.

Det lar deg også late som du er i et annet land for å få tilgang til mer innhold:

 • Få tilgang til geobegrensede tjenester som BBC iPlayer eller Netflix US
 • Få tilgang til nettsteder sensurert av myndighetene eller blokkert av Internett-leverandører
 • Få tilgang til TV-strømmer i Australia eller rundt om i verden
 • Se geobegrensede sportskonkurranser, og betal for utenlandsk streaming-betaling per visning
 • Bruk kun begrensede nettstedstjenester på New Zealand mens du er på ferie
 • Fjern blokkering av strømningssider som putlockers eller last ned i piratbukta

Vær tryggere online med en VPN for New Zealand

Hver gang du kobler deg til internett på offentlig WiFi, åpner du deg for hackere. Ukonfigurert WiFi-hotspots lar nettkriminelle få tilgang til dataene dine over det offentlige nettverket. Dette kan tillate tyver å stjele legitimasjon, passord og bank- eller kredittkortinformasjon. Koble til offentlig WiFi åpner deg også for trusselen om onde tvillinghotspots. Dette er offentlige WiFi-hotspots satt opp av hackere på steder du kan forvente at de skal være - designet for å fly deg fra dine data.

Krypteringen som en VPN gir, lar deg bruke offentlig WiFi uten bekymringer. Du kan koble deg til internett hvor som helst, og takket være den sterke VPN-krypteringen har ingen noen gang tilgang til trafikken din, inkludert alle sensitive data.

New Zealand VPN-konklusjon

Enten du vil beskytte personvernet ditt mot myndighetsovervåking - eller du vil ha tilgang til blokkerte nettsteder - er en VPN for New Zealand det du trenger.

New Zealands Government Communications Security Bureau (GCSB) er kjent for å jobbe hånd i hånd med NSA, og det å være en del av overvåkningsavtalen Five Eyes er en ekstrem bekymring for alle som verdsetter personvern.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me