5 beste VPN-er for overwatch som fungerer i 2020

Har du problemer med forbindelsen din til Overwatch? Selv om en Overwatch VPN ikke kan løse alle problemer, kan det være løsningen du trenger! Hvis du er blokkert fra å bruke chatfunksjonen, eller helt låst ute av spillet, kan en rask, pålitelig VPN komme deg rundt disse blokkene ved å la deg late som du er i et annet land.

Overwatch VPN

Hvis internettforbindelsen din i seg selv er problemet, kan en VPN være i stand til å hjelpe. I noen situasjoner kan et VPNs krypterte nettverk unngå problemer som ellers ville forstyrre spillet ditt. Vi har gjennomgått over 150 VPN-er i løpet av de siste årene og har presisert 5 beste VPN-er for Overwatch-spillere.

Med tabellen nedenfor kan du enkelt sammenligne valgene våre for de beste VPN-ene for Overwatch

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Hva er en Overwatch VPN?

Et virtuelt privat nettverk (VPN) er en abonnementstjeneste som kan skjule identiteten din og lar deg late som du er i et annet land. En Overwatch VPN er en VPN som er spesielt nyttig for å spille Overwatch. Det spiller ingen rolle hvor du er, eller hvor du kjøpte abonnementet ditt: Med en VPN for Overwatch kan du unngå flere problemer som kan forstyrre gameplayet ditt.

Det er viktig å innse at en VPN i de fleste tilfeller vil bremse forbindelsen din til Overwatch. Ved å kryptere trafikken og dirigere trafikken din via VPN-serveren, kan du forvente et lite hastighetstap. Om dette er verdt det avhenger av situasjonen din (for mange mennesker er det verdt det).

Hvis du ikke kan logge deg på spillet, eller ikke kan chatte med lagkameratene, kan en litt tregere forbindelse være en liten pris å betale. Hvorvidt avveining er verdt det i akkurat din situasjon (hvis du har veldig raskt nett vil det være), er noe du trenger å bestemme selv. En VPNs pengene tilbake-garanti kan komme til nytte her - fordi du kan sjekke selv.

Her er noen situasjoner der en Overwatch VPN kan være en verdig investering.

Du er blokkert fra å spille overwatch

Overwatch har hatt problemer med juks og hacks fra spillere i deler av Asia. Som et resultat har Blizzard (utgiveren av spillet) satt blokkeringer på mange forbindelser fra den delen av verden. Dette slår ut dårlige skuespillere, men kan også påvirke vanlige spillere. Løsningen er å bruke en Overwatch VPN for å logge inn i spillet fra en VPN-server som ligger i et annet område.

Selv om du kan logge deg på spillet, kan det hende at du ikke kan bruke teampratfunksjonene. Flere land (spesielt i Midt-Østen) blokkerer bruken av nettbaserte tjenester for chat-typen. Nok en gang er løsningen å bruke en VPN for Overwatch for å logge på spillet fra et sted som ikke sensurerer chat-tjenester.

Problemer med din forbindelse til spillet

Overwatch er et sanntidsspill som krever en rask og pålitelig internettforbindelse. Men forbindelsen din til spillet kan henge. Det er kanskje ikke pålitelig, noe som gjør at du blir koblet fra spillet på verst tenkelige tidspunkt. I disse tilfellene kan en høyhastighets VPN være i stand til å hjelpe.

Hvis Overwatch tar lang tid å svare på kommandoene dine i spillet, opplever du etterslep. Forsinkelse kan være forårsaket av Internett-leverandøren din hvis de bruker båndbreddestrømming. For mye internettrafikk et sted mellom deg og Overwatch-serverne kan føre til det også. Eller problemet kan være med den bestemte serveren spillet kobler deg til som standard.

En overwatch VPN kan hjelpe. Å kryptere tilkoblingen din til spillet kan gjøre det mulig å unngå båndbreddestrømming. En VPN for Overwatch lar deg endre ruten mellom deg og spillet ved å koble til forskjellige servere i forskjellige land. Du kan kanskje finne en rute som har mindre trafikk på denne måten. Denne muligheten til å endre ruten kan også gi deg en mer pålitelig forbindelse til din standard Overwatch-server eller la deg logge inn på en annen server helt.

Beste Overwatch VPN-er: Konklusjon

I denne Overwatch VPN-guiden har vi snakket om problemene du kan ha når du prøver å spille dette populære spillet. Vi har sett hvordan en Overwatch VPN kan få deg inn i spillet når kreftene som prøver å holde deg utenfor eller begrense deg. Og vi har sett tilfeller der en VPN kan hjelpe deg med å komme forbi noen av de mindre vanlige tilkoblingsproblemene som dukker opp.

Hvis du har noen av problemene vi har dekket her, vet du hva som kommer videre. Den eneste måten å vite sikkert om en Overwatch VPN vil fikse spillproblemene dine, er å installere en og se! Alle VPN-ene på denne listen er kvalitetstjenester som tilbyr gratis studier eller tilbakebetalingsgarantier, så det er virkelig ingen grunn til ikke å prøvekjør disse 5 beste VPN-ene for Overwatch.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker et VPN for overvåkning på den foretrukne konsollen, kan du se på guidene nedenfor:

 • Xbox One VPN
 • PS4 VPN
 • PC VPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me