5 beste VPN-er for Polen – dekk dine digitale fotavtrykk

Polen har ikke strenge personvernlover på nettet for å beskytte innbyggerne. Den utfører også invasiv datalagring. Av denne grunn er det mange som søker etter en VPN for Polen. Bruke en Polen VPN vil la noen få tilgang til blokkerte nettsteder og tjenester.

Polsk VPN

VPN-kryptering vil også dekke dine digitale fotavtrykk og beskytte dine online aktiviteter mot de nysgjerrige øynene til din ISP. I denne artikkelen vil vi lede deg gjennom alt du trenger å vite om de beste VPN-ene for Polen.

Men først bruker du tabellen nedenfor for å sammenligne vår nøye utvalgte liste over de beste VPN-ene for Polen.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Hvem trenger jeg en VPN i Polen?

Polske VPN-hensyn

Til tross for at Polen er et åpent demokrati som ikke religiøst gransker internettaktiviteter, er landet fortsatt kjent for å utføre noe datalagring. Det er her et polsk virtuelt privat nettverk (VPN) kan komme til nytte: det dekker dine digitale fotavtrykk.

Ved å bruke en VPN fra Polen, kan du unngå den forvirrende situasjonen over digitalt personvern og beskyttelsen av åndsverk. Dessuten, hvis du er en ivrig deltaker av videostreaming og torrenting, lar en VPN deg gjøre som du vil online uten å måtte bekymre deg for at noen ser på.

Internett-sensur

Hvert land har lovgivningen om injurier og blasfemi. Det inkluderer også et styre av sensorer på hvert territorium. For at underholdning i Polen skal være tilgjengelig, må alle filmer og TV-serier redigeres for å oppfylle sensurens godkjenning.Sensur

De polske sensurene godkjenner ikke automatisk filmer laget i USA. Selv når leverandører slipper amerikanske filmer i Polen, er de ikke de samme versjonene som vises i USA. Underholdningsleverandører prøver å sikre at internasjonale kunder bare kan få tilgang til versjonen av videoen som lokale sensorer har godkjent for sending.

Datasikkerhet

VPN-er skjuler den faktiske destinasjonen for forbindelsene dine, så ISP-er kan ikke rapportere om hvilke nettsteder du kobler til. VPN krypterer all kommunikasjon. Det betyr at snooping-programmer som leser innholdet i meldingene dine ikke vil kunne se at du laster ned filer eller får tilgang til en videostrøm.Datasikkerhet

All trafikken din går gjennom en formidlende server. Når du har slått på VPN-klientprogrammet, vil datamaskinen din bare kunne godta innkommende meldinger som kommer fra den nominerte serveren. Dermed gir VPN-er deg anonymitet og sikkerhet.

Når det gjelder å sikre dataene dine, er anonymitet og sikkerhet dessuten to grunnleggende ting. Ved å bruke en VPN fra Polen, trenger du ikke å bekymre deg for nysgjerrige øyne som prøver å kompromittere dataene dine eller aktiviteten din på nettet.

For å høste de ultimate fordelene ved å bruke en Polen VPN, må du velge den beste for de ønskede aktivitetene. Det er en rekke ting som går ut på å velge en VPN - fra P2P-tillatelser og serverplasseringer - til loggingsprinsipper og hastighet. Heldigvis vil vi dykke ned i alle disse faktorene nedenfor.

Serverplassering

For det første er det viktig å finne en VPN som tilbyr et stort utvalg av serverplasseringer. Det er mange årsaker til dette. Hvis du for eksempel har tenkt å bruke din Polen VPN for å få tilgang til blokkerte innhold, trenger du en VPN med serverplasseringer i landet hvis innhold du vil ha tilgang til.plassering

Videre kan forskjellige serverplasseringer gi deg forskjellige hastigheter. Ved å velge en VPN med en mengde VPN-servere og serverplasseringer, kan du teste hvilke servere som fungerer raskere enn andre. I tillegg, hvis du planlegger å bruke din Polen VPN til torrenting, trenger du en VPN med en optimal torrenting-server.

Torrende med en polsk VPN

Selv om nedlasting av filer er helt lovlig, er det ikke det å laste ned opphavsrettsbeskyttede filer uten tillatelse. Det er veldig få land i verden som godtar brudd på opphavsretten. Polen er ikke en av dem. Du er erstatningsansvarlig i Polen hvis myndighetene fanger deg og laster ned opphavsrettsbeskyttede filer med torrents.torren

VPN-er beskytter deg fordi de står mellom deg og svermen av jevnaldrende for en fil. Den eneste adressen som noen kan se vil være VPN-adressen, ikke din. Derfor er den eneste måten noen kan spore torrenting-aktivitetene dine til deg hvis VPN-en din kaster deg inn.

Noen VPN-er gjør det klart at de vil samarbeide fullt ut med myndighetene og overlate all forespurt informasjon dersom de får servert en domstol. Andre VPN-er legger stor vekt på å unngå å samle informasjon om kundene sine. Dette er VPN-er som du bør abonnere på (de i denne artikkelen).

Dessuten er det en fordel hvis VPN-selskapet er basert utenfor Polen. Det setter en ekstra hindring i banen for copyright-advokater som ønsker å presse VPN-selskaper for informasjon. Hvis du vil ha mer informasjon om å være sikker når du torrenser, kan du se vår beste VPN for torrenting guide.

Innloggingspolicy

Å finne en VPN fra Polen som ikke fører logger er en kritisk del av å beholde så mye personvern som mulig. Hvis du kommer over en VPN-leverandør som lagrer logger, selv i en kort periode, setter du ditt fremtidige personvern og anonymitet i fare.Hogst

De fleste VPN-selskaper faller inn under jurisdiksjoner som krever at de overleverer data, hvis de får servert en stevning for å gjøre det. Ved å velge en VPN-leverandør som ikke lagrer logger, unngår du denne situasjonen helt, og opprettholder dermed ditt privatliv og anonymitet.

VPN-hastighet

Som nevnt over, er hastighet en viktig faktor du må vurdere når du velger VPN. Hvis du har tenkt å bruke VPN-en til streaming eller torrenting, vil sannsynligvis hastighet være en kvalifiserende faktor.Hastighet

Ved å velge et VPN med optimale serverhastigheter, kan du glede deg over strømming og nedlasting av videoer uten problemer med etterslep eller buffering. Selv om streaming / torrenting ikke er din primære bekymring, er det fremdeles praktisk å bruke en VPN som lar deg surfe på Internett med raske hastigheter.

tilkobling

Når du søker etter den beste Polen VPN-serveren du kan koble til, bør du ta et par forskjellige ting i betraktning.tilkobling

For å starte, finn en VPN som tilbyr flere Polen VPN-servere, slik at du kan sammenligne resultater. Du bør også finne en VPN-leverandør som tilbyr ubegrenset serverbytte og generell sikker tjeneste.

For mer informasjon om de beste VPN-ene i 2020, sjekk ut vår beste VPN 2020.

Konklusjon

Hvis du bor i Polen, trenger du en VPN som beskytter dataene dine, skjuler plasseringen din, og det er bra til å omgå de regionale begrensningene for videostreamingsider. Disse to attributtene vil beskytte deg mot påtale i Polen. Andre viktige tjenester du trenger fra VPN-en, er sikkerhetsfunksjoner for å forhindre at identiteten din blir lekket til Internett-leverandøren din. Rask hastighet for HD-videostreaming er også viktig.Beste Polen VPNs konklusjon

Av sammendragene av våre anbefalte VPN-er ser du at alle av dem vil hjelpe deg når du laster ned eller streamer video i Polen. Hold deg trygg på internett og beskytt deg med en VPN for Polen!

Hvis VPN-priser er en bekymring, er den gode nyheten at det er mange gode, billige VPN-tjenester der ute, ta en titt på vår billige VPN-guide for mer informasjon.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me