5 beste VPN-er for Qatar – Få ubegrenset Internett

VPN Qatar

Det er hundrevis av VPN-er tilgjengelig, men bare noen få av dem er bra. Hvis du er i Qatar og prøver å komme deg inn i utenlandske videobiblioteker, kan du kaste bort god tid på å lese deg opp på alle utfordrere i markedet. Bare det å plumpe for den første VPN-en du møter er en annen feil.

Beste VPN Qatar

For å løse dette problemet har vi satt sammen en liste over de fem beste VPN-ene for Qatar. Ved å begrense undersøkelsene dine til disse fem, sparer du deg tid og kan være sikker på at du ender opp med en VPN som faktisk fungerer.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

 4. PrivateInternetAccess

 5. PureVPN

Qatar VPN-hensyn

Qatar er hjemsted for et autokratisk monarki der politisk opposisjon ikke tolereres. Til tross for dette har ikke landets regjering gått like langt som andre arabiske nasjoner når det gjelder kontroll av internettilgang. Freedom House opplever ikke at tilstanden til internettilgangskontroller i Qatar er alvorlig nok til å fortjene oppmerksomheten.

Imidlertid følger landet naboene sine i å blokkere tilgang til nettsteder med innhold for voksne, spillsider og nettsteder som tar til orde for homofiles rettigheter og kvinners frigjøring. I mellomtiden reduserer selvsensur nødvendigheten av å blokkere tilgang til nyhetsnettsteder. Når denne selvkontrollen av og til bryter sammen, viser imidlertid Qatari-regjeringen tennene. Det engelskspråklige Doha News ble blokkert, antagelig av Qatari-regjeringen, i desember 2016.Bruke en VPN i Qatar-betraktninger

Politiske spenninger med andre Midtøsten-stater i 2017 har gjort regjeringen i Qatar ekstremt følsom for kritikk. Det er imidlertid neppe lokale nyhetskilder som rapporterer om motstand mot regjeringen. Den eksterne motstanden mot Qatari-regimet truer faktisk de som mest sannsynlig vil protestere mot regjeringskontroller mer enn deres nær velvillige regjering gjør.

Qatari-myndighetene begrenser ikke tilgangen til sosiale mediesider eller internettelefoniapper. Disse er allment tilgjengelige i Qatar. Det er en utrolig liberal holdning sammenlignet med andre stater på den arabiske halvøy.

Qatar er sannsynligvis en av de mest liberale nasjonene i Midt-Østen. Imidlertid kan du bli lei deg av den sterkt redigerte underholdningen som landets sensors styre godkjenner for offentlig visning. Hvis du vil ha tilgang til underholdning fra utlandet, har du fordelen av en av de beste internettinfrastrukturene i Midt-Østen. På grunn av problemer relatert til sensur- og copyrightavtaler, vil utenlandske videostreamingstjenester imidlertid ikke slippe deg inn.

Du kan komme deg rundt disse regionale begrensningene for tilgang over landegrensene ved å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN). Med en VPN kan du tvinge deg inn i utenlandske videostreaming-tjenester. Dette systemet gjør at du ser ut til å være på forskjellige steder, og dermed lure streaming nettsteder. Denne illusjonen er ofte nok til å få deg inn i videobiblioteket du vil ha tilgang til. VPN-er får deg ikke inn i abonnementstjenester uten å betale. Imidlertid kan de få deg rundt blokkene som hindrer deg i å besøke videosider fra utlandet.

Gratis VPN for Qatar

Det er mange gratis VPN-tjenester, dessverre er mange av disse ubrukelige. Vi vil fraråde bruk av en gratis VPN, spesielt i et land som Qatar. Imidlertid, hvis du ønsker å bruke en, sjekk ut vår beste VPN-serviceliste.

P2P nedlasting

Lov om nettkriminalitet fra 2014 er mer opptatt av formidling av "falske nyheter" enn spørsmål om brudd på opphavsretten. Loven plikter lokale Internett-leverandører å oppbevare tilkoblings- og innholdslogger i 90 dager. En aktor kan pålegge forlengelse av denne perioden.P2P nedlasting

Hovedproblemet med loven i Qatar er løs frasering. Den eneste risikoen som nettkriminalitetsloven kan utgjøre for dem som får tilgang til utenlandsk underholdning, er knyttet til torrenting. Det har ikke vært saksøkt for piratkopiering av copyright med peer-to-peer (P2P) nedlastinger i Qatar. Imidlertid definerer nettkriminalitetsloven distribusjon av støtende materiale som en forbrytelse. Dessverre betyr arten av fildelingsprotokoller at mens du laster ned en fil, gjør du også deler av den filen tilgjengelig for andre. Derfor, hvis Qatari-sensurene ikke godkjente filmen du laster ned, kan myndighetene straffeforfølge deg for å "distribuere" den filen.

Når du får tilgang til utenlandske videostreaming-tjenester, må du sørge for at du ikke kopierer filmene eller programmene på DVD-er for andre å se på. Det kan også gi deg en overbevisning for distribusjon.

Streamingtjenester

Kompleksiteten i copyright-avtaler og nasjonale lover forhindrer videostreamingstjenester fra å gjøre innholdet tilgjengelig over hele verden. Internett er et utmerket medium for distribusjon av underholdning. Imidlertid må videosider begrense tilgangen til bestemte land fordi de bare betaler for retten til å vise innhold på stedene de er enige med rettighetshavere..

Viktigheten av å overholde lokale sensurstandarder betyr også at videotjenester må begrense tilgangen over landegrensene. En film fra USA kan være tilgjengelig i Qatar, men den vil være sterkt redigert for å fjerne dialog og severdigheter som er uakseptable etter lokale lover. Online videosider i Qatar må sørge for at du bare kan se Qatari-godkjente endringer av disse programmene.

Qatari-regjeringen vil ikke bry deg om du får tilgang til et amerikansk strømningsnettsted i ditt eget hjem for øyeblikkelig visning. Nettstedet for videostreaming vil prøve å stoppe deg. Derfor trenger du en VPN. Hvis du vil se amerikansk underholdning over internett fra Qatar, installerer du en VPN som inkluderer en server i USA. Heldigvis har omtrent alle VPN-tjenester USA-baserte servere. Når du har installert VPN, kan du enkelt amerikanske strømmetjenester. Hvis du er interessert i å få tilgang til Netflix, kan du se på vår Netflix VPN-guide.

Slik får du tilgang til utenlandske strømmetjenester?

Først åpner du VPN-appen, velger en amerikansk server og slår på VPN. Når den er i gang, ser du ut til å være i USA. Naviger nå til USAs underholdningsside etter eget valg. All kommunikasjonen din går gjennom den nominerte amerikanske serveren. Den vil legge adressen på all utgående kommunikasjon fremfor din egen.Geo-begrensede innholdstjenester

Når du kobler deg til USAs VPN-server, bør amerikanske videotjenester la deg se på innholdet. Imidlertid innser videostreamingstjenester at folk bruker VPN-er for å komme seg rundt sine regionale begrensninger. De prøver å blokkere forespørsler som fremsettes gjennom VPN-er. Det er derfor det er viktig at du velger en utmerket tjeneste fordi ikke alle kan komme seg rundt disse VPN-deteksjonssystemene. Hvis du har et Netflix-abonnement og ønsker å komme inn på underholdningskatalogen for et annet land, i stedet for Qatari-versjonen, vil du være i mot noen av de mest omfattende deteksjonssystemene i verden.

Beste VPN for Qatar-konklusjon

Alle VPN-ene på listen vår kan komme forbi Netflix VPN-deteksjonssystemer. Dermed vil de fungere bra for alle strømmetjenester. Hvis du vil se på show fra andre land enn USA, må du sørge for at VPN-en som du abonnerer på har servere på disse stedene.

Beholdning av innholdet i kommunikasjonene dine av ISP-en din kan føre til problemer i Qatar. VPN-er får ikke bare det til å se ut som om du er et annet sted, de krypterer også all kommunikasjonen din og viderekobler alle forespørsler til VPN-serveren. Det betyr at Internett-leverandøren din ikke kan se innholdet i forespørslene dine eller koden som returneres av videoserveren. Internett-leverandøren vil heller ikke vite hvilke tjenester du får tilgang til, selv om VPN er slått på, vil all kommunikasjonen bli sendt til den valgte serveren..Beste VPN for Qatar

Å installere en VPN åpner for mange underholdningsalternativer. En VPN får deg imidlertid ikke gratis til abonnementstjenester. Det vil heller ikke beskytte deg mot påtale for tingene du skriver på sosiale medier eller i blogginnlegg. Husk å være forsiktig med hva du publiserer i Qatar, og ikke delta i aktiviteter som kan tolkes som å "distribuere" støtende materiale. Annet enn det, kan du glede deg over å bruke noen av de fem beste VPN-ene for Qatar på listen vår for å beskytte internettoverføringer og gi deg tilgang til utenlandske tjenester.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me