5 beste VPN-er for Russland i 2020

Vil du oppheve blokkeringen av sensurerte nettsteder og få tilgang til geobegrenset innhold fra hele verden? En VPN for Russland vil gi personvern mens du også lar deg fjerne blokkering av nettsteder og online tjenester.

Dessverre har Russland, siden oktober 2017, også begynt å begrense tilgangen til VPN-er. Internett-leverandører blokkerer nå tilgang til VPN- og proxy-nettsteder. Dette betyr at det kan være vanskelig å finne en VPN som fremdeles fungerer i Russland. Frykt ikke, for vi har gjort arbeidet for deg og funnet de beste fem VPN-ene garantert å fungere i Russland i dag.

Den beste VPN for Russland 2020

Nedenfor har vi listet opp de beste VPN-ene for Russland. Klikk gjennom til leverandørens nettsted for mer informasjon.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Hvorfor bruke en VPN i Russland?

I Russland er regjeringen svært inngripende. Store antall utenlandske nettsteder er svartelistet av mange forskjellige grunner. Utenlandske nyheter blir ofte utsatt for blackout - det samme gjelder utenlandske tjenester som Google. Ukrainske nettsteder er blokkert på grunn av den pågående konflikten, og andre nettsteder som er kritiske til den russiske regjeringen (eller som Kreml bestemmer er uforenlige moralsk og religiøst) blir også sensurert. Pornografi er for eksempel sterkt begrenset.

Regjeringen plasserer også innbyggere under høye overvåkningsnivåer. Dette kommer til å bli enda verre i år takket være innføringen av nye lover fra Yarovaya - en VPN er den eneste måten å sikre både internettfrihet og digitalt personvern i landet.

Bloggingsbegrensninger

I 2014 vedtok den russiske regjeringen en lov som pålegger alle bloggere med mer enn 3000 daglige lesere å følge de samme forskriftene som medier i stor skala. Dette inkluderer å måtte skrive med sitt virkelige navn og offisiell registrering hos Koskomnadzor, landets medieregulator.

Å uttrykke uenige politiske synspunkter kan føre til fengsel i Russland. Eventuell støtte fra "terrorisme" (hovedsakelig definert som anti-regjeringsretorikk) i nasjonen kan også resultere i en syv års fengsel. Siden "loven om bloggere" trådte i kraft, har mange russere begynt å ta personvernet sitt mer alvorlig. Som et resultat har bruken av VPN-er i landet enormt økt.

Russia Bans Telegram Messenger

Fredag ​​19. april 2020 autoriserte en domstol i Moskva Roskomnadzor, den russiske vakthunden for kommunikasjon og teknologi, til å blokkere den populære Telegram Messenger-appen.

Flyttingen følger krav fra Federal Security Service (FSB) om at Telegram overleverer sine krypteringsnøkler til den hemmelighetsfulle KGB-etterfølgeren etter å ha hevdet at den er mye brukt av terrorister. Telegram nektet.

Gode ​​nyheter er imidlertid at Telegram fremdeles kan fås tilgang til fritt i Russland ved hjelp av en VPN. Dette er fordi en VPN skjuler det faktum at du kobler deg til Telegram-nettverket fra internett- og / eller mobilleverandøren din (og derfor Roskomnadzor).

Hvis du vil ha mer informasjon om denne historien, kan du se den komplette artikkelen om Russland Bans Telegram Messenger.

Bruker VPN for personvern i Russland

Et virtuelt privat nettverk for Russland overvinner all sensur fra myndighetene. Når de er koblet til en VPN, kan brukerne se på enhver blogg eller nyhetskilde de ønsker, uten frykt for å bli flagget opp som noen med uenige meninger og synspunkter..

En VPN omgår også geobegrensninger slik at folk kan få tilgang til innhold og tjenester fra utlandet. En VPN vil også tillate brukere å overvinne nettverksbegrensninger som er pålagt av lokale administratorer som arbeidsgivere og utleiere.

I tillegg krypterer pålitelige russiske VPN-apper all webtrafikk. Ved å kryptere data med kryptering av militær karakter, stopper en VPN for Russland ISP-er fra å samle inn nettlesingsdata på regjeringens vegne. Med dette i bakhodet er en VPN-app det beste tilgjengelige digitale personvernverktøyet.

En VPN skjuler også brukerens virkelige beliggenhet. Dette hindrer nettstedene de besøker fra å kunne spore sin virkelige IP-adresse. Dette er bra for personvernet, men betyr også at VPN-brukere kan late som de er i et annet land. Ved å koble til en VPN-server i et fremmed land - kan brukere overvinne både sensur og geobegrensninger.

Bruker en VPN for sikkerhet i Russland

Enten du er hjemme eller på offentlig WiFi, kan en VPN hjelpe deg med å holde deg trygg. Å bruke offentlig WiFi regelmessig åpner deg for muligheten for å bli hacket. Selv hjemme kan IP-adressen din gi hackere en måte å finne cyberangrep på deg. Med en VPN er IP-adressen din skjult.

I tillegg beskytter VPN-kryptering all data fra hackere ved å kryptere den. Dette beskytter passordene, kredittkortdetaljene dine - og andre sensitive data - mot å bli snappet av av hackere, IPS og myndighetene. Det beskytter også dataene dine mot å bli hacket av noen som utnytter KRACK-sårbarheten som finnes i mange rutere.

Er VPN-er lovlige i Russland?

I oktober 2017 forbød Putins regjering VPN-er. Imidlertid gjør ikke loven det faktisk ulovlig å bruke et VPN av personlige eller forretningsmessige årsaker. Som sådan, det er lovlig å bruke en VPN i Russland. Siden Russland begynte å forby VPN-er, har det imidlertid blitt mye vanskeligere å få tak i en pålitelig. Heldigvis, når du først klarer å få en VPN installert - er det lovlig å bruke den.

Russiske VPN-lover

I slutten av oktober 2020 trådte loven som forbød VPN-er i kraft. Det tvinger ISP-er i Russland til å blokkere alle nettsteder som selger VPN-tjenester. Det er mulig at noen av VPN-ene i denne artikkelen er blokkert. Det kan føre deg i den uvanlige posisjonen å trenge en VPN eller proxy-tjeneste for å få tilgang til VPN du ønsker. Hvis VPN-appen du vil abonnere på er blokkert i Russland, vennligst informer oss ved å legge igjen en melding på slutten av denne artikkelen. Vi hjelper deg med å løse problemet.

VPN i Russland

På grunn av det faktum at den russiske regjeringen tvinger russisk-baserte servere til å overlate data til regjeringen, er noen VPN-er ikke villige til å drive servere i landet. Selv når VPN-er har russiske servere, i det store og hele, er det bedre å bruke en server som ligger andre steder. Ved å bruke en VPN-server i et land med sterke lover om databeskyttelse, garanterer du at dine online aktiviteter er bedre beskyttet mot Russlands invasive regjering.

En VPN for Russland bør også ha en sterk personvernpolicy, avanserte VPN-funksjoner og godt implementert militær kvalitetskryptering. Dette vil tillate deg å ha tillit til beskyttelsen som VPN gir. Mange VPN-er er utdaterte - eller tjener inntekter fra brukerens data. Disse VPN-ene bør unngås.

Alle VPN-ene i denne artikkelen er nøye valgt fordi de har viktige funksjoner som en dreiemoment, DNS-lekkasjebeskyttelse, VPN-tildekkingsteknologi, automatisk tilkobling og OpenVPN-kryptering. Våre anbefalte VPN-er har sterke personvernregler som aldri lagrer logger om hva brukerne gjør på nettet.

Russisk VPN for Android

VPN-ene i denne artikkelen gir programvare for alle plattformer. Det betyr at du kan bruke VPN på tre samtidige enheter (eller mer - avhengig av VPN). Dette inkluderer på Windows-, iOS- og Android-enheter.

Hva kan jeg gjøre med en VPN i Russland?

En Russland-VPN er ekstremt nyttig. Ikke bare kan du overvinne sensur fra myndighetene og få tilbake tilgang til svarteliste nettsteder, men du kan også få tilgang til geobegrensede nettsteder. Med en VPN kan du fjerne blokkeringen og se på britiske TV-kanaler som ITV Hub og BBC iPlayer.

Du kan også se utenlandske idretter som fotball, formel 1 eller UFC kjempe mye billigere. Du kan til og med abonnere på amerikansk kabel på Sling TV og se verdens beste show i det øyeblikket de kommer ut. En VPN låser opp hele internett, slik at du kan besøke ethvert nettsted eller bruke noen tjeneste.

Koble til VPN-servere i Russland

Hvis du er utenfor Russland og vil bruke russiske nettsteder som Vkontakte (VK.com), søkemotoren Yandex, Mail.ru og Odnoklassniki (OK.ru) - må du koble til en VPN-server i Russland. Mange russisktalende i Ukraina, for eksempel, må bruke en VPN med en russisk server for å kunne bruke Russlands versjon av Facebook (VK.com).

Uansett hvor du er, kan du bruke en VPN-server for å late som du er i Russland hvis det er det du ønsker. Imidlertid anbefaler vi i det hele tatt å bruke servere som ligger utenfor Russland når det er mulig: da dette vil være bedre for ditt personvern.

Hurtigvisning

I Russland pålegger regjeringen folket en jernvilje. Obligatorisk datalagring og sensur er vanlig, og det er press på firmaer til å lagre all data om russiske statsborgere på servere i landet.

Med en VPN for Russland kan borgere gjenvinne kontrollen over personvernet sitt takket være kryptering. Internett-brukere kan få tilgang til nettsteder uten frykt for å bli snopet på. I tillegg vil en VPN holde dataene deres sikre mot hackere både hjemme og på offentlig WiFi.

For andre, som ikke nødvendigvis vil omgå Russlands sensur, er en VPN fortsatt fantastisk for å fjerne blokkering av nettsteder som er geobegrenset av opphavsrettslige årsaker. Geo-begrensninger hindrer russerne i å se utenlandske TV-kanaler, sportskonkurranser og online tjenester. Med en VPN kan hvem som helst late som om han er i utlandet for å få tilgang til utenlandsk innhold.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Tittel Bildekreditt: Ad_hominem / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me