5 beste VPN-er for Spotify 2020

Hvis du liker å bruke Spotify, vil du sannsynligvis bli irritert over å oppdage at du ikke kan hente den utenfor hjemlandet. Dette er fordi Spotify-tjenesten bare har lisenser til å spille musikk i bestemte land. Som sådan håndhever den regionale begrensninger for å oppfylle kontraktsmessige betingelser med rettighetshavere til musikk.

Du kan være med på Spotify-moroa fra et land som ikke har dekning - du må bare lure streaming-serverne til å tro at du er et annet sted. Dette trikset er en av hovedfunksjonene til et Virtual Private Network (VPN). Det er mange VPN-tjenester tilgjengelig over hele verden, men de er ikke alle like. Denne gjennomgangen begrenser valget ditt til VPN-tjenestene som ekspertene våre har vurdert å være de fem beste VPN-ene for Spotify.

Du kan lese mer om Spotify lenger nede i denne anmeldelsen. Først av alt, la oss ta en titt på listen over de beste VPN-ene for Spotify. Disse VPN-ene har gode hastigheter, servere i Spotify-land og muligheten til å omgå regionale begrensninger.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Hensyn med Spotify VPN-er

Hvordan Spotify regionale begrensninger fungerer

Når Spotify-appen på telefonen din, eller datamaskinens nettleser, kobles til Spotify-serveren, sender den kommunikasjon over internett. Den eneste måten kontakt kan opprettes er ved å merke adresser på meldingene som går frem og tilbake mellom enheten din og Spotify-serveren. Hver forespørsel som forlater enheten din har adressen til Spotify-serveren på den, og også internettadressen til enheten din.

Adressene til enheter som er koblet til internett kalles IP-adresser. Disse kan spores til et bestemt sted. Slik kan Spotify-serveren oppdage hvilke forespørsler den trenger å blokkere.

Når du slår på VPN-programvaren, må du velge en server fra en liste over steder. Hvis du velger en VPN-server i samme land som din Spotify-konto, vil Spotify-serveren la deg lytte til musikk, og ikke innse at du virkelig befinner deg utenfor tjenestens fotavtrykk. Dette er fordi VPN-serveren ikke bare går gjennom forespørselen din - den setter sin egen IP-adresse som kilde til forespørselen.

Spotify-serveren vil sende musikkstrømmen tilbake til returadressen på forespørselen den mottok. Når den forespørselen kommer fra VPN-serveren, går musikkstrømmen dit. VPN-serveren holder rede på hvilken kunde den sendte ut hver forespørsel om. Når svaret kommer inn, overfører VPN det til riktig kunde. Denne prosessen foregår så raskt at du ikke skal oppleve noen avtakelse av forbindelsen.

Spotify Countries

Hvis du ikke bor i et land som er dekket av Spotify-tjenesten, bør du sannsynligvis glemme å registrere deg for den betalte tjenesten. Det er fordi bankkontoen du bruker for å betale for tjenesten, vil gi bort din virkelige beliggenhet. Du trenger imidlertid ikke gi noen personlige opplysninger for å sette opp en gratis konto. Her er et kart over landene som Spotify for øyeblikket dekker:

Spotify tjenesteområde

Før du går inn på Spotify-tjenesten for første gang, bør du velge en VPN-server i et av landene som Spotify sender til. Du må oppgi en ekte e-postadresse du har tilgang til. Hvis du ikke vil oppgi den vanlige e-postadressen din, kan du sette opp en e-postadresse for brenneren. Imidlertid må du få tilgang til e-posten for å få påloggingsdetaljer, så ikke fyll ut en falsk adresse.

Beste VPN-er for Spotify: Konklusjon

Spotify er en flott tjeneste. Det fjerner behovet for å laste ned musikkfiler, som fyller ut harddisken. Hvis du liker å høre på en mobil enhet, kan lagringsplassen din snart fylles hvis du må beholde sangene. Spotify unngår at dette skjer.

Spotify utvider stadig rekkevidden. Som sådan kan de landene som foreløpig ikke har noen Spotify-tjeneste, til slutt bli inkludert i partiet. I mellomtiden vil å installere en VPN løse alle problemene dine og gi deg tilgang til Spotify. Noen av VPN-ene på listen vår vil fungere bra. Du kan glede deg over Spotify uansett hvor du er i verden, takket være din Spotify VPN.

Spotify VPN-er: Sammenligning side om side

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

BILDEKREDITTER:

Logo of Spotify, Public Domain

Danindub, tilgjengeligheten til Spotify i verden, CC BY-SA 3.0

Wikimedia Commons, Public Domain

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me