5 beste VPN-er for Sør-Afrika – Ubegrenset høyhastighets-VPN-er

Beste VPN-er for Sør-Afrika

For å få tilgang til et bredt utvalg av underholdning i Sør-Afrika, trenger du et Virtual Private Network (VPN). Denne typen programvaretjenester kan gjøre at du ser ut til å være på et annet sted, slik at du kan fjerne blokkeringen av USAs Netflix eller DSTV. Den plasseringen avhenger av hvilken VPN-server du velger. VPN-selskaper driver servere i en rekke land. Du må sørge for at den du abonnerer på har servere i landet du vil hente video fra.

Beste VPN Sør-Afrika

Det er hundrevis av VPN-tjenester i verden. Imidlertid er de ikke alle flinke til å komme inn på strømningsnettsteder. For å begrense søket, har vi listet opp de fem beste VPN-ene for Sør-Afrika.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Sør-Afrika VPN-betraktninger

Sør-Afrika har en urolig fortid, men fremtiden ser lys ut. I flere hundre år gjorde fjernhetene til landet en europeisk utpost. Det ble sett på som et stafettpunkt på verdenshandelsruter, men alltid bak tidene. Internett endret alt det. Sør-Afrika er nå en sterk regional makt med enorm kulturell og kommersiell innflytelse. På den internasjonale scenen gjør utbredelsen av engelsk og nederlandsk språk det til en enkel base for multinasjonale selskaper, bankkonglomerater og rederier.Bruker en VPN i Sør-Afrika betraktninger

Sør-Afrikas sterke industri- og utdanningssektorer, sammen med landets enorme mineralformue, gjør at mennesker fra hele verden flytter dit for å bygge karrierer. Hvis du flytter til Sør-Afrika på lang sikt, kan du ta familien med deg. Det flotte klimaet, utmerkede skoler og unike landskap og dyreliv er utrolig attraktive. Barna vil imidlertid utvilsomt savne TV-en hjemmefra.

Heldigvis kan du komme inn på TV-tjenester fra andre land over internett fra Sør-Afrika. Situasjonen er imidlertid ikke så enkel. Disse videotjenestene vil ikke slippe deg inn. Det er gyldige grunner til at videoselskaper som Netflix, Amazon Prime og DSTV Now ikke lar deg se innholdet fra utlandet.

La oss først se på hvordan du kan omgå disse tilgangsrestriksjonene på videosider når du er i Sør-Afrika.

Tilgangsbegrensninger for videostreaming

Netflix, Amazon Prime, Sky og DSTV Now kan gi deg de beste showene og filmene i verden i ditt hjem i Sør-Afrika. Når det gjelder Netflix og DSTV, kan du få tilgang til kontoen din over internett mens du er i utlandet. TV-kanaler opererer alle webtjenester som lar deg se programmene deres live eller få tilgang til biblioteker med fangst-TV. Disse inkluderer BBC og Channel 4 i Storbritannia og de store amerikanske TV-stasjonene som ABC og NBC. Det eneste problemet er at disse nettstedene ikke vil la deg se innholdet fra utlandet. For mer informasjon om tilkobling til servere i Storbritannia eller USA, se på veiledningene nedenfor:Streamingtjenester

 • Beste VPN Storbritannia
 • USAs VPN-tjeneste

Årsakene til disse begrensningene ligger i begrensningene som rettighetshaverne plasserer på TV-stasjoner. Når en TV-stasjon kjøper retten til å vise en serie eller film, avtaler den hvilket territorium den vil vise innholdet i. Prisen TV-stasjonen må betale for et show avhenger av verdien av markedet den ønsker å kringkaste i. Tradisjonelt , TV-stasjoner har fokusert på ett hjemmemarked.

Internett betyr at selskaper kan vise videoer fra hele verden. Det er slik Netflix og Amazon Prime opererer. Imidlertid betaler disse kanalene bare for retten til å vise hver video i bestemte land.

De forskjellige juridiske og moralske standardene som finnes mellom land kompliserer saken ytterligere. Hvis Netflix vil vise en film i Sør-Afrika, må den tømme den med det lokale sensurstyret. Det er ingen internasjonale traktater som gjør at en film som har passert sensurene i ett land, automatisk passer for visning i et annet. Utenlandske myndigheter ville bøtelagt TV-kanaler hvis de viste innholdet i utlandet. Der de har kringkastingsrettigheter, må disse videostreamingsnettstedene levere sensurgodkjente endringer. Det betyr en annen versjon av den samme videoen for hvert land.

Hvordan fungerer en VPN?

La oss se på prosessen som får deg tilgang til Netflix fra Sør-Afrika. Hvis du har et Netflix-abonnement i USA, Storbritannia eller andre steder, kan du få tilgang til Netflix når du er i Sør-Afrika. Imidlertid ser du Netflix-biblioteket for Sør-Afrika. Mange av showene som er på den amerikanske versjonen av Netflix er også tilgjengelige i andre land - men ikke alle av dem. Hvis du er halvveis i å se en serie, kan det hende at du ikke kan fortsette når du kommer til Sør-Afrika.

Slik fungerer en VPN

Å bruke en VPN for Netflix vil løse dette problemet. Hvis du har et Netflix-abonnement og ønsker å komme inn i den amerikanske versjonen fra Sør-Afrika, kan du gjøre det. Bare velg en server i USA fra listen i VPN-appen på datamaskinen din. Når du slår på VPN, vil all kommunikasjon som datamaskinen din lager via internett, gå via den amerikanske serveren.

På reisen mellom datamaskinen og den amerikanske VPN-serveren er forespørselen helt kryptert, så den kan ikke påvises. Når forespørselen din om Netflix-nettstedet når VPN-serveren, dekrypteres programvaren der og sender den videre til datamaskinen som er vert for Netflix-nettstedet. VPN-serveren setter adressen på forespørselen som opprinnelse.

Netflix-serveren kan se hvor forespørsler kommer fra basert på kildeadressen på hver forespørsel. Serveren viderekobler hver besøkende til Netflix-hjemmesiden for landet som forespørselen stammer fra. Derfor, hvis du går inn på Netflix fra Sør-Afrika, ser du Netflix Sør-Afrika. Hvis du imidlertid går inn på nettstedet via en VPN-server i USA, ser du Netflix US-nettstedet.

Beste gratis VPN for Sør-Afrika

Selv om det er mange gratis VPN-tjenester rundt, er de fleste av disse begrenset på en eller annen måte. Videre har de vært kjent for å selge dataene dine! Imidlertid er det noen anerkjente gratis VPN-er, en liste som du kan finne her.

Hvordan få amerikansk Netflix i Sør-Afrika

Geo-begrensede innholdstjenester

Videostreamingsider vet at folk bruker VPN-er for å prøve å lure systemene sine. De ser etter VPN-trafikk og blokkerer den. Netflix har et av de tøffeste VPN-deteksjonssystemene i verden. Nesten ingen VPN kan komme seg rundt det. Selv om VPN-blokkeringene på Netflix sparker inn når du klikker for å se en video. Mange VPN-er kan få deg inn på det amerikanske Netflix-nettstedet, men bare noen få kan komme deg gjennom nok til å se en video. Heldigvis kan de fleste av de vi har listet opp. Alternativt kan du sjekke vår Netflix VPN-guide for å finne de som garantert vil fungere.

Internasjonale tilgangsblokker implementeres av omtrent alle videostreamingtjenester. Netflix er litt uvanlig, fordi det vil gi deg tilgang uansett hvor du er, men du må se versjonen av biblioteket som Netflix har satt sammen for stedet du befinner deg i.

DSTV Sør-Afrika

På samme måte som Netflix gir DSTV deg også tilgang, men bare til biblioteket som er tilordnet ditt sted. Hvis du for eksempel har et DSTV-abonnement i Nigeria, kan du fremdeles se DSTV Now over internett fra Sør-Afrika. Imidlertid blir du henvist til den sørafrikanske DSTV.DSTV

Hvis du vil komme inn på DSTV for Nigeria, må du få tilgang til den via en VPN-server i Nigeria. Hvis du skal få DSTV når du reiser utenfor Afrika, er den eneste måten du kan oppnå det ved å bruke en VPN-server i hjemlandet. Amazon Prime holder tjenesten sin strengt inndeling, så hvis du har et Amazon Prime-abonnement i Storbritannia, kan du bare få tilgang til det i Storbritannia. Det er med mindre du bruker en VPN for amazon prime.

Beste VPN-er å bruke i Sør-Afrika: Konklusjon

Sør-Afrika er et flott møtepunkt for kulturer, bedrifter og mennesker. Imidlertid kan livet i en stor kulturell smeltedigel være litt skremmende. Du vil sannsynligvis henge etter kjente ting når du er i Sør-Afrika. Dermed vil TV hjemmefra hjelpe deg å slappe av på kveldstid.Beste Sør-Afrika VPNs konklusjon

Få en VPN for Sør-Afrika for internettfrihet og personvern. Fokuser søket ditt på de fem tjenestene som vi anbefaler i denne gjennomgangen. Dra nytte av pengene-tilbake-garantien som hvert av disse VPN-ene tilbyr, slik at du kan sørge for at de fungerer bra for deg. Du risikerer ikke når du tegner et abonnement på en av disse VPN-tjenestene - de er de fem beste VPN-ene for Sør-Afrika.

Hvis VPN-priser er en bekymring for deg, er den gode nyheten at det er mange gode billige VPN-er der, sjekk ut vår billige VPN-guide for mer informasjon.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me