5 beste VPN-er for Stremio som fungerer i 2020

Hva er Stremio?

Stremio er en mediaspiller som lager et sentralt tilgangspunkt for underholdningsfilene på enheten din og for fjernstrømningstjenester som du får tilgang til via internett. Hvis det formatet høres kjent ut, er det sannsynligvis fordi du har hørt om eller prøvd Kodi. Stremio er mye som Kodi og andre medier "aggregatorer," som Plex og Popcorn Time.

Når du åpner Stremio-appen, vil du se en liste over favorittprogrammer og filmer. Disse er ikke levert av Stremio. Appen indekserer og kategoriserer bare videoene som den finner på harddisken din. Den husker også programmene og filmene du allerede har tilgang til fra strømmetjenester. Stremio leverer ikke underholdning, den lar deg bare se filer fra andre kilder gjennom mediaspilleren.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

For å få tilgang til strømmetjenester via Stremio, må du engasjere en passende "tillegg." Dette er nøyaktig den samme funksjonaliteten som Kodi. Tillegget er egentlig bare en lenke gjennom til en strømmetjeneste. Noen av disse tjenestene viser TV-kanaler fra hele verden. Andre er mediebiblioteker med on-demand video.

Du kan få tilgang til premium-tjenester, for eksempel Netflix, gjennom Stremio. Mediaspilleren vil imidlertid ikke få deg inn i disse abonnementstjenestene uten at du trenger å betale. Spilleren kan heller ikke omgå regionale begrensninger som reserverer innhold for kunder som er i samme land som streamingserveren.

Hvis du ikke kan komme inn i video fra andre land, tror du kanskje det er lite poeng i å bry deg om å installere Stremio. Fortvil imidlertid ikke! Det er en måte du kan få innhold fra utlandet til å spille i Stremio: bruk et virtuelt privat nettverk (VPN). En VPN kan omgå regionale begrensninger og la deg se hva du vil.

Ikke alle VPN-er kan komme inn på alle strømmetjenester. Hvis du vil finne ut mer om årsakene til regionale begrensninger på strømningssider, kan du lese den senere delen av denne artikkelen. La oss i mellomtiden ta en titt på de fem beste VPN-ene for Stremio.

Regionale begrensninger på nettstedet

Før bredbånd fikk folk underholdningen sin hjemme, eller på kino. I disse dager var det lett å kontrollere hvem som så på hva og hvor.

Hvert land har forskjellige lover om hva publikum kan se på. De juridiske komplikasjonene ved å tilby underholdning inkluderer lisenser, copyright, lovgivning om blasfemi og injurier. Det er lettere for lokale selskaper å administrere timeplanen for kinoer og TV-stasjoner enn for multinasjonale selskaper. Underholdningsprodusenter lager show og filmer først for hjemmemarkedet. Det er lettere for erfarne markedsførere å forstå hva som vil være populært og lønnsomt på sitt eget kjente territorium enn å finne ut hva som vil beundre publikum i utlandet..

Hvis en film eller TV-serie er en hit i hjemlandet, er sjansen stor for at den får et publikum i andre, lignende nasjoner. Dermed oppstår muligheten til å selge den forestillingen. Tradisjonelt vil utenlandske kjøpere tilpasse show før de sender dem. Den lokale kringkasteren vil ha en juridisk avdeling med spesialkunnskap om lovene om offentlig underholdning i det landet. Tilsvarende vil lokale markedsførere vite hva målgruppene deres tåler.

Da bredbånd muliggjorde streamingtjenester, viste den etablerte arbeidsmåten for underholdningsindustrien seg snart å være den beste modellen som var tilgjengelig. Store produksjonsselskaper innså at konseptet med et globalt senter for å vise alt innholdet overalt var uhåndterlig. For det første må det være forskjellige språkversjoner og redigeringer for hvert land. Risikoen for å bli saksøkt i et fremmed land for forbrytelsen ved å vise støtende materiale, drepte utsiktene til universell tilgjengelighet. Streamingtjenester begrenset omfanget til å gi tilgang fra hjemlandet. I noen tilfeller, for eksempel Netflix, sørger internasjonale streaming-nettsteder for å gi dem som får tilgang til tjenesten, biblioteket for hjemlandet..

Grenseoverskridende tilgang

Det irriterende med regionale begrensninger er at de er basert på hvor du er, ikke hvor du er fra. Dermed, hvis du tilfeldigvis er i utlandet for jobb eller ferie, blir du sperret ute av hjemlandets video-nettsteder.

Når du går inn på et streamingnettsted, sjekker serveren din IP-adressen din før den leverer videoinnholdet. Hver melding som går ut fra datamaskinen din over internett har en unik adresse. Formatet til den identifikatoren inkluderer en landskode. Som sådan er det enkelt for videoservere å se at du er i et fremmed land. De viser deretter en blokkerende melding i stedet for å sende deg videoen.

Stremio VPN

Når du bruker en VPN, blir all Internett-trafikken som forlater datamaskinen viderekoblet til den nominerte VPN-serveren. VPN krypterer trafikken, slik at ingen kan se den endelige destinasjonen for tilkoblingene. VPN-serveren adskiller disse meldingene og sender dem videre til deres tiltenkte destinasjoner etter å ha byttet ut IP-adressen din med sin egen. Hvis du valgte en VPN-server i samme land som strømmetjenesten du vil ha tilgang til, blir forespørselen din svart med koden for videoen du ba om. Den koden vil bli sendt tilbake til VPN-serveren. Den datamaskinen pakker deretter videokoden og sender den videre til deg.

Beste VPN-er for Stremio: Konklusjon

Streamingtjenester har juridiske forpliktelser for å forhindre grenseoverskridende tilgang til innholdet. Prosessen med å kontrollere hvem som får se videoer innebærer å blokkere metoder for unndragelse av stedsdeteksjon. Som sådan prøver hver streamingserver som driver regionale begrensninger også å oppdage og blokkere VPN-trafikk også.

Dette er grunnen til at ikke noen VPN vil gjøre når du bruker Stremio. Bare de beste VPN-ene i verden er i stand til å lure streaming-servere "proxy-deteksjon" systemer. De fem tjenestene på denne listen over de beste VPN-ene for Stremio er alle erfarne med å omgå regionale begrensninger, og de kan alle skjule identiteten sin slik at de ikke blir blokkert. Hvorfor ikke dra nytte av gratisforsøk og refusjonsperioder på disse anbefalte Stremio VPN-ene og gi hver av dem en test?

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Klikk på lenkene nedenfor for guider for bruk av VPN-er på andre streaming- og torrentetjenester:

 • VPN Popcorn Time
 • hulu VPN
 • VPN Netflix
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me