5 beste VPN-er for tilgang til Google Play Store i 2020 – Fjern blokkering av alle apper

Google Play er den beste kilden for apper, spill, filmer, musikk og bøker til bruk på Android-smarttelefoner. Dessverre er den imidlertid ikke tilgjengelig overalt; noe som betyr at du kanskje trenger et VPN for å oppheve blokkeringen.

I tillegg blir ikke alle spill og apper utgitt på samme tid. Harry Potter: Wizards Unite, for eksempel, ankommer Storbritannia og USA opptil en måned før andre steder !

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Dette er fordi Google Play er forskjellig i hvert land. Ikke alle apper er tilgjengelige overalt. Noen spill, filmer og musikk leveres i forskjellige versjoner til folk, og utgivelsesdatoen kan ofte bli forsinket.

Hvis du bor i utlandet, eller i et land som forbyr bestemte apper - trenger du en VPN! Med en VPN for Google Play kan du late som du er i Storbritannia eller USA for å få en app du ønsker. Ingen venting.

Google Play bruker to metoder for å tilordne deg et regionalt bibliotek. For det første sjekker det landet for betalingskilden din i Google Wallet. Som sådan, hvis du reiser til utlandet på ferie, kan du fremdeles laste ned fra biblioteket beregnet på hjemmemarkedet. Hvis du ikke har satt opp en Google Wallet-konto, sjekker Google Play-systemet imidlertid IP-adressen din og finner ut hvilket land du er i. Det er landets bibliotek det gir deg tilgang til. Irriterende registrerer systemet det første stedet du får tilgang til Google Play fra og registrerer det. Det er det offisielle Google Play-landet ditt for resten av tiden. Så hvis du bestemte deg for å få tilgang til systemet for første gang mens du var på ferie, vil Google Play fortsatt tildele deg det utenlandske biblioteket når du kommer hjem.

Hvis du er en av millionene av Google Play-brukere som ikke har satt opp en Google Wallet-konto, kan du enkelt bytte plassering ved å bruke en VPN. En VPN kan få det til å virke som om du er i et annet land. Du kan deretter få tilgang til et annet underholdningsbibliotek.

Det er et komplett sett med instruksjoner om hvordan du kan bytte plassering med Google Play lenger nede i denne artikkelen.

VPN for Google Play: Betraktninger

Å komme inn i en annen region med Google Play er ikke bare et tilfelle av å installere en VPN og slå den på. Denne løsningen passer for de som ikke har en Google Wallet-konto satt opp. De som gjør det, bør også lese neste avsnitt.

Hvordan bytte plassering i Google Play

Følg stegene

 1. Gå til appbiblioteket ditt og trykk på Innstillinger-app.
 2. Plukke ut kontoer fra innstillingslisten.
 3. Trykk på Google i applisten.
 4. Klikk på menyikonet øverst til høyre på Googles innstillingsside. Dette er en vertikal linje med tre prikker.
 5. Trykk på Fjern konto. Svar på advarselen som vises ved å klikke Fjern konto
 6. Når et bekreftelsesvindu vises, klikker du på OK.
 7. Skriv inn PIN-koden til enheten din (koden du oppgir for å låse opp telefonen). Kontoen blir fjernet fra Google-innstillingene. Dette sletter ikke kontoen din - du trenger ikke gjøre det.
 8. Åpne VPN-appen din, og velg en server i landet du vil at Google skal gi deg biblioteket for.
 9. Åpne Google Play som vanlig.
 10. Skriv inn kontonavnet ditt i det første skjermbildet. Dette vil sannsynligvis være Gmail-adressen din.
 11. Skriv inn Gmail-passordet ditt når du blir bedt om det, og trykk deretter på neste.
 12. Tap Aksepterer i vilkårene for tjenestesiden.

vil du nå komme tilbake til Google Play, men i et annet land. Google Play ber deg om å la den ta sikkerhetskopi av dataene dine til Google Drive. Den andre skjermen som vises før du kan velge apper, ber deg om å legge til betalingskontodetaljer. Vær veldig forsiktig med hva du velger på denne skjermen. Hvis du aldri har tenkt å betale, trykk på Nei takk for å fortsette til butikken.

Google Play-betalinger

Google Play bruker betalingskilden din til å angi landets beliggenhet. Hvis du oppgir bankkonto-, kort- eller PayPal-detaljer, bruker Google dem til å angi ditt land.

Ikke skriv inn betalingsdetaljer med mindre du har en bankkonto i landet du vil ha tilgang til Google Play-biblioteket for. Hvis du har en bankkonto der, trenger du ikke fjerne Google-kontoinformasjonen din for å bytte. Du kan bare endre betalingsinformasjonen din:

 1. Skriv inn Payment.google.com.
 2. Klikk på innstillingsikonet (kuggesymbolet i venstre meny).
 3. Klikk på Redigere i delen Hjemadresse.
 4. Endre adressen din til en i landet du ønsker.
 5. Fjern alle kort- og bankkontodetaljer som ikke er basert i det landet.
 6. Lagre endringene.
 7. Gå til Play Store og velg hvilken som helst app som krever betaling.
 8. Gå gjennom nedlastingsprosessen til du kommer "Aksepter og kjøp." Ikke kjøp den.
 9. Gå tilbake til appbiblioteket ditt. Plukke ut innstillinger.
 10. Plukke ut Apps.
 11. Trykk på Google Play Store.
 12. trykk Tving avslutning i skjermbildet for appinfo.
 13. Trykk på Oppbevaring, deretter Slett data.
 14. Gå tilbake til startskjermen og gå inn i appbiblioteket igjen. Trykk på Play Store.
 15. Aksepterer vilkårene for tjenesten.
 16. Bla gjennom appbiblioteket for det tildelte landet ditt.

Opptredenen av vilkårene for serviceerklæringen er et godt tegn. Dette bekrefter at Google Play har tildelt deg til et nytt land. Ikke bekymre deg hvis du ikke ser det nye biblioteket med en gang - det kan noen ganger ta noen timer før omfordelingen skjer.

Du kan bli fristet til å hoppe over det aborterte kjøpstrinnet. Ikke - eller ditt hjemsted vil ikke bli endret!

Andre Google-plattformer

Hvis du leter etter en VPN som skal brukes med andre Google-enheter og plattformer, anbefaler vi at du sjekker VPN-ene for Chrome, VPN-er for Chromebooks eller VPN-er for Chromecast-guider.

Hvordan laste ned Harry Potter: Wizards Unite

Hvis du har ventet måneder i løpet av løslatelsen av Harry Potter: Wizards Unite, kan du bli frustrert over å finne ut at utgivelsen blir forskjøvet.

Wizards Unite blir utgitt i Storbritannia og USA fredag ​​21. juni. Imidlertid i Asia, Sør-Amerika, Europa og mange andre steder; Harry Potter-spillet blir ikke utgitt før i juli.

Den gode nyheten er at du kan bruke en VPN for å late som du er i Storbritannia eller USA for å få tilgang til Google Play-butikken. Som et resultat kan du laste ned Harry Potter: Wizards Unite så snart den er utgitt.

Alt du trenger å vite for å fjerne blokkeringen av Wizards Unite, er i denne guiden. Så bare følg trinnene for å omgå de irriterende blokkene og få tilgang til Harry Potter-spillet!

Konklusjon

Hvis du ikke har en bankkonto i landet du ønsker å få apper til, vil du ikke kunne betale for apper som blir presentert i biblioteket for det landet. Dessverre er det ingen måte å sjekke bankkontadressen som Google bruker for å se posisjonen din. Den eneste måten å komme inn på Google Play-tjenesten for et annet land, hvis du ikke har en bankkonto der, er å bruke en VPN og glemme å registrere en betalingsmetode.

VPN-trikset for å bytte plassering fra Google Play er raskt og enkelt. Imidlertid må du sørge for at VPN du velger har en server som ligger i landet du vil velge apper fra. Det amerikanske biblioteket er det mest populære, og alle VPN-ene på listen vår har servere der. Ta en titt gjennom serverplasseringslistene for hver av VPN-tjenestene i anbefalingene våre, og prioriter de som har servere i landet du vil ha tilgang til. Dette vil gi deg riktig innhold og hjelpe deg med å unnslippe begrensningene som er pålagt folk som bor på ditt sted.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

BILDEKREDIT: Google, den nåværende Google Play-logoen

Wikimedia Commons, Public Domain

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me