5 beste VPN-er for Ukraina – Fjern blokkering av russiske nettsteder med VPN

Lei av at nettsteder blir blokkert i Ukraina? Med en VPN kan du omgå irriterende blokker og surfe på internett fritt. Nedenfor tar vi en titt på de beste VPN-ene som kan brukes i Ukraina.

VPN for Ukraina

Ukraina er en nasjon der store skår av befolkningen snakker russisk. Av den grunn bruker rundt halvparten av befolkningen i Ukraina (omtrent 23 millioner mennesker) populære russiskeide nettsteder. Dessverre fikk krigen mellom Russland og Ukraina i mai 2017 president Porosjenos ukrainske regjering til å forby russiske nettsteder. en Virtual Private Network (VPN) -tjeneste er den beste løsningen for å fjerne blokkering av disse nettstedene.

Hva er de beste VPN-ene for Ukraina?

La oss starte med en rask titt på hvem som har laget listen vår for de beste VPN-valgene du kan bruke i Ukraina:

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

5 beste VPN-er for Ukraina

Vi har gjennomgått over 150 VPN-er, og kåret de 5 beste for Ukraina som du kan se i vår dyptgående liste nedenfor:

Hva er en VPN?

Et virtuelt privat nettverk for Ukraina er en online tjeneste som lar enhver i Ukraina late som om han er i Russland (og andre land).

VPN-leverandører har et nettverk av servere lokalisert over hele kloden, og noen av dem har servere i Russland. Ved å koble til en VPN-server i Russland, kan enhver ukrainsk statsborger omgå regjeringsblokken som er pålagt av Internett-leverandører (ISP) i Ukraina. Så snart du er koblet til en russisk VPN-server, ser du ut til å ha en russisk IP-adresse, noe som betyr at du står fritt til å bruke russiske nettsteder.

Er VPN i Ukraina Safe?

Du lurer kanskje på om det er trygt å bruke en VPN-tjeneste for å late som om du er i Russland. Svaret er ja. I tillegg til å tilby servere i utlandet, tilbyr VPN-tjenester også kryptering.

All data som kommer og går fra en VPN-abonnents personlige datamaskin, bærbare datamaskin, smarttelefon eller nettbrett, er sikkert kryptert. Dette betyr at verken deres ISP eller regjeringen kan fortelle hva de gjør på nettet.

Kryptering lar VPN-brukere ha digitalt personvern, slik at de kan gjøre hva de vil på nettet uten å bekymre seg for at noen kan fortelle hva de gjør. Dette gjelder også for utleiere, skoler og arbeidsadministratorer. VPN-kryptering holder dataene dine private og sikre.

Hvilke nettsteder er blokkert i Ukraina?

På grunn av krigen med Russland som fremdeles skjer i Ukraina, har den ukrainske regjeringen blokkert en rekke russiske nettsteder. Disse nettstedene inkluderer populære søkemotorer og sosiale mediesider: Mail.ru, VK, Odnoklassniki og Yandex.

betraktninger

Når du velger en VPN for Ukraina, er det viktig å forstå at ikke alle VPN vil gjøre det.

Det er godt over 850 kommersielle VPN-tjenester tilgjengelig på markedet. Imidlertid har ikke alle servere lokalisert i Ukraina og Russland. En VPN for Ukraina må ha servere i Russland, slik at abonnenter kan overvinne sensuren pålagt av den ukrainske regjeringen.

Fordi Ukraina er i krig med Russland, er det dessuten viktig for mennesker i Ukraina å ha fred i sinnet når de opphever blokkering av russiske nettsteder. Av den grunn er personvern og sikkerhet viktig.

Til slutt er tilkoblingshastigheter en nødvendig vurdering når du velger VPN for bruk i Ukraina. De aller fleste VPN-er gir en treg tilkobling som ikke tillater folk å utføre datakrevende oppgaver som strømming. Av denne grunn er det viktig å velge en pålitelig VPN-leverandør med raske servere.

Personvern og sikkerhet

Alle VPN-er i denne artikkelen er valgt fordi de gir de høyeste nivåene av VPN-kryptering tilgjengelig i 2020. Her på ProPrivacy.com, anbefaler vi alltid OpenVPN-krypteringsprotokollen. Det er fordi OpenVPN er en form for kryptering i militær karakter, som er langt sikrere enn andre VPN-krypteringsprotokoller.

Mange VPN-er gir en utdatert form for kryptering kalt Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP). Den krypteringen er ikke trygg, og vi oppfordrer folk til å bruke VPN-er som de i denne guiden, som implementerer sterk OpenVPN-kryptering.

Videre har den enorme mengden VPN-tjenester som er gratis, bare råd til å være gratis fordi de tjener penger på å selge forbruksdata. Dette er motsatt av hva en VPN skal gjøre. En VPN skal holde dataene dine private og sikre, IKKE selge dem til høystbydende.

Hver VPN i denne guiden er pålitelige og pålitelige tjenester som er godt kjent i VPN-bransjen. De har alle sikre personvernregler og sterk kryptering. Dermed vil dataene dine være private med hvert VPN i denne guiden.

Tilkoblingshastigheter

Alle VPN-er for Ukraina i denne guiden har toppkvalitetsservere lokalisert over hele verden. Det betyr at uansett hvor du later som du er (Russland, USA, Storbritannia eller andre steder), vil du alltid kunne gjøre datakrevende oppgaver som streaming i HD.

Hva annet kan jeg gjøre med en VPN?

Vi forstår at det nylige regjeringsforbudet mot russiske nettsteder i Ukraina er hovedårsaken til at mange som bor i Ukraina vil ha en VPN-tjeneste. Imidlertid er det mange fordeler med å ha en VPN utover å gjenvinne tilgang til russiske nettsteder.

Med en VPN kan hvem som helst late som om han er i Storbritannia for å se BBC iPlayer. Sportsfans kan koble seg til en server i USA for å se baseball eller ishockey. Fotballfans kan se alle de forskjellige europeiske ligaene. Car racing fans kan fjerne blokkering av Formel 1 racing hele sesongen. Tennisfans kan late som om de er i Storbritannia for Wimbledon eller Australia for Melbourne Open. Alternativene er uendelige.

I tillegg er det med en VPN mulig å bruke den amerikanske versjonen av Netflix, som har en mye større katalog med titler enn den gjør andre steder. En VPN er bra for å overvinne ALLE geobegrensninger, ikke bare de som er pålagt russiske nettsteder.

Offentlig WiFi-sikkerhet med en Ukraines VPN

Når du bruker en offentlig WiFi-hotspot, kan alle andre brukere på WiFi enkelt hacke trafikken din. Det betyr at bruk av offentlig WiFi risikerer å få passordene, tjenestene og bankinformasjonen din stjålet. Noen ganger har hackere til og med satt opp falske offentlige WiFi-hotspots. Hvis du tilfeldigvis kobler deg til en, kan hackeren se alt du gjør.

Krypteringen som en VPN gir, betyr at alle dataene dine er sikre. Uansett om du er hjemme, på en offisiell offentlig WiFi eller tilfeldigvis er koblet opp til et hackernettverk, kan ingen se hva du gjør fordi VPN krypterer dataene dine. Det er grunnen til at en VPN regnes som den aller beste formen for personlig cybersikkerhet.

VPN for Ukraina: Konklusjon

I denne artikkelen har vi tydelig forklart alt du trenger å vite om en VPN for Ukraina. Vi har dekket spesifikasjonene som en VPN for Ukraina må ha, og har forklart hvorfor dette er de fem beste VPN-ene for Ukraina.

Alle leverandørene i denne artikkelen er VPN-er av topp kvalitet som er kjent for sin fantastiske tjeneste. De er sikre og gir personvern for brukerne sine. I tillegg har alle disse VPN-ene servere som ikke bare er lokalisert i Russland, men over hele verden, noe som gjør dem perfekte for å overvinne geobegrensninger..

Til slutt har hver VPN i denne guiden et nettverk av høykvalitetsservere som lar deres abonnenter gjøre hva de vil på nettet, enten det er streaming i HD-kvalitet eller spill. Disse VPN-ene er ypperlig for pengene, men hver og en avviker så lett, så ta deg tid til å analysere hver tjeneste nøye. Hvis du har spørsmål om noen av tjenestene, ikke nøl med å kontakte oss i kommentarfeltet nedenfor.

Sammendrag

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Tittelbilde: Wead / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me