5 beste VPN-er for Vietnam – beskytt ditt privatliv

Vietnam innfører alvorlig sensur på nettet. Det har ført til fordømmelse fra Reporters Without Borders (RSF). For mennesker som bor i eller besøker Vietnam, betyr dette en manglende evne til å få tilgang til mange nettsteder, nyhetsutsalg og online tjenester. Ved å bruke en Vietnam VPN kan borgere få digitalt personvern og sikkerhet - mens de også blokkerer innhold som er begrenset av den vietnamesiske regjeringen.

VPN for Vietnam

De beste VPN-ene for Vietnam

Se tabellen nedenfor for å sammenligne de beste VPN-ene for Vietnam. Hvis du leter etter mer informasjon om hvorfor du bør bruke en VPN i Vietnam, finner du detaljene nedenfor.

 1. ExpressVPN

  - En flott allround-tjeneste som er perfekt for å få privatliv i Vietnam

 2. NordVPN

  - Både billig og eksepsjonelt - fjern blokkering av noe og få privatliv i Vietnam

 3. IPVanish

  - USA-basert leverandør med servere der du trenger dem som er lynraske

 4. TorGuard

  - Har mange fremragende personvernfunksjoner til en relativt lav pris

 5. VPNArea

  - En imponerende VPN fra Bulgaria med eksepsjonell kundesupport

Vietnamesiske VPN-hensyn

Vietnamesiske VPN-hensyn

En Vietnam Virtual Private Network (VPN) -tjeneste lar folk late som de er i et annet land. Ved å gjøre dette kan de få tilgang til internett som om de var utenfor Vietnam. Resultatet er at en VPN for Vietnam omgår alle myndigheters begrensninger på nettstedet. Med en VPN kan hvem som helst i Vietnam helt unngå sensur.

Det er faktisk mulig å overvinne alle internettblokker, inkludert de som håndheves av arbeidsplasser, skoler og utleiere. Du kan også overvinne geobegrensninger for å få tilgang til begrenset innhold og nettstedstjenester som vanligvis er geo-blokkert til et bestemt land (Storbritannias BBC iPlayer - for eksempel).

Fordi Vietnam er undertrykkende, kan det å risikere å omgå regjeringsbegrensninger være risikabelt. Med noen VPN-tjenester ville det være farlig. Det er derfor det er viktig å ta vare når du velger VPN for Vietnam. Våre eksperter har nøye valgt alle VPN-ene i denne guiden for bruk i Vietnam. Disse anbefalte VPN-ene gir robust digitalt personvern ved bruk av kryptering av militær karakter.

På grunn av regjeringens undertrykkende natur kan det være farlig å bruke en VPN i Vietnam. Å fjerne blokkering av nettsteder som tilbyr piratkopiert innhold som Putlocker eller PopcornTime kan få deg kastet i fengsel. Hvis du vil vite om en Popcorn Time VPN er trygg, kan du se vår Popcorntime VPN-guide.

De aller fleste VPN-er på markedet (det er hundrevis) gir utdatert eller dårlig implementert kryptering. De har også dodgy personvernregler som kan gjøre dem i stand til å oppdage surfevanene dine. Tatt i betraktning farene forbundet med bruk av VPN i Vietnam: VPN-valg er avgjørende. Så, hva trenger en VPN for Vietnam?

Viktige VPN-funksjoner

En VPN for Vietnam må holde dataene dine sikre. Av denne grunn er det viktig at VPN-en holder enten null logger eller bare minimalt med aggregerte tilkoblingslogger. Det betyr at du aldri skal bruke de fleste gratis VPN-er (for eksempel Hotspot Shield) i Vietnam. For å være helt sikker mens du bruker en VPN for Vietnam, må tjenesten ha følgende funksjoner:VPN Security

 • Sterk personvernpolicy. De lagrer ikke IP-adresser og andre personlig identifiserbare data.
 • Sterk VPN-kryptering. Kryptering må være sikker og må oppfylle våre minimumsstandarder for beskyttelse.
 • Killswitch. Det sikrer at ingen data blir lekket til Internett-leverandøren din. Eventuelle datalekkasjer kan informere Internett-leverandøren om at du åpnet et sensurert nettsted: noe som kan resultere i fengselsstraff.
 • DNS-lekkasjebeskyttelse. En DNS-lekkasje kan også informere Internett-leverandøren din om at du besøkte et begrenset nettsted. Derfor bør du aldri bruke utette VPN-er i Vietnam, for eksempel PureVPN: de kan lande deg i fengsel.
 • Snikemodus. Denne teknologien er VPN-tildekking. Det lar VPN-brukere skjule bruken av et VPN. Selv om VPN-trafikk er kryptert (slik at Internett-leverandøren aldri vet hvilke nettsteder som blir besøkt) - er det mulig for Internett-leverandører å merke at en VPN er i bruk. Det alene kan lande deg i trøbbel med politiet i Vietnam. Hvis du bruker en VPN, gir du regjeringen grunn til å mistenke deg. Av denne grunn er det mye bedre å bruke en VPN som har stealth-modus (for å skjule VPN-bruk som vanlig HTTPS-trafikk).

Serverplassering

En nyttig VPN for Vietnam vil også ha mange servervalg. For å få mest mulig ut av VPN-en din, må du kunne late som du er i mange forskjellige land. Det vil tillate deg å ha mest mulig valg når det gjelder å fjerne blokkering av nettsteder og tjenester på nettet.Serverplassering

Våre anbefalte VPN-er har alle mange servere over hele verden. Disse serverne er også supersnelle: perfekte for å gjøre datakrevende oppgaver som streaming i HD (fjerne blokkering av YouTube-videoer eller utenlandsk Netflix-innhold for eksempel) eller for spill. Hvis du vil ha en VPN spesielt for Netflix, kan du ta en titt på vår Netflix VPN-guide.

Er VPN-er lovlige i Vietnam

Ja, VPN-er er lovlige i Vietnam. De fleste tingene du kan bruke en VPN til i Vietnam (for å fjerne blokkering av nettsteder for å få tilgang til begrenset innhold) - er ulovlig. Du kan imidlertid ikke komme i trøbbel for å ha et VPN-abonnement selv. Til tross for dette, anbefaler vi vanligvis å bruke VPN-stealth-modus (cloaking) for å skjule VPN-bruk i Vietnam.VPN-lovlighet

Minimumsbeskyttelsen vi anbefaler for bruk av VPN i Vietnam er DNS-lekkasjebeskyttelse og en drapsmekanisme: dette er et absolutt must i Vietnam. Bruk aldri Vietnam VPN uten å aktivere en drepe-bryter på forhånd.

Internett sensur i Vietnam

Vietnams restriktive regjering blokkerer nettsteder av politiske og religiøse grunner. Det er også fast på copyright-beskyttelse.

Internett-sensur

Den vietnamesiske regjeringen ønsker ikke at folk skal bruke VPN-er og andre unnvikelsesverktøy for å komme rundt sensur. Av denne grunn kan det være farligere å bruke en VPN i Vietnam enn på forskjellige steder. Det er derfor vi har valgt VPN-er for denne guiden som har en kill switch og stealth-modus. For å være sikker mens du bruker et VPN i Vietnam: bruk disse funksjonene.

Det er også verdt å merke seg at RSF har kommet med følgende kommentar om bruken av fullmakter i Vietnam:

“For å beskytte deres anonymitet i et land der nettverksinfrastrukturen ikke tillater avskjæring av kryptert kommunikasjon (som betyr ingen Deep Packet Inspection), har vietnamesiske bloggere all grunn til å bruke kryptering. Følgelig er VPN et bedre alternativ enn fullmakter. Sistnevnte muliggjør omgåelse av tilgangsblokkering, men - i motsetning til VPN - ikke krypterer. "

Som du kan se, vil fullmektiger tillate folk i Vietnam å fjerne blokkering av sensurerte nettsteder. Imidlertid er det en risiko å bruke fullmakter i Vietnam, slik RSF forklarer - hold deg til en sikker VPN fra denne listen.

Sosiale medier

Fjern blokkering av sosiale medier

Vietnam blokkerte også Facebook og Twitter. Med en VPN kan du late som du er i et annet land for å få tilgang til og bruke de blokkerte sosiale mediesidene. En VPN vil også gi deg tilgang til og bruke blokkerte meldinger som Yahoo instant messenger (som brukere sier har meldinger sensurert av regjeringen).

Anonym blogging

Alle som vil lese bloggsider som Reddit kan gjøre det ved å bruke en VPN for Vietnam. Vietnam arresterer også folk som skriver blogger som kritiserer VoP-regjeringen. Ved å bruke en VPN kan brukere få tilgang til bloggsider, lese blokkerte blogger og til og med skrive blogger som de ellers ville være for redde for å opprette. Selv om en VPN ikke strengt gjør deg anonym, skjuler den din virkelige IP-adresse. Det kan tillate deg å skrive en anonym blogg i personvern om du ønsker det.blogging

Yahoo360 er et populært bloggside som ikke er tilgjengelig i Vietnam. Våre anbefalte VPN-er gir deg tilgang til Yahoo360.

WordPress-nettsteder er noen av de beste og mest varierte bloggsamfunnene på nettet. Vietnam blokkerte disse nettstedene. For å oppheve blokkeringen av WordPress, bruk bare en av VPN-ene i denne guiden.

Konklusjon

Alle VPN-ene i denne guiden gir fantastisk privatliv. De har utmerkede servere over hele kloden. Avhengig av om du trenger flere eller færre asiatiske servere, kan det være bedre å konsentrere seg om de tre viktigste VPN-ene. Hvis du vil bruke VPN-en mens du bruker vietnamesiske tjenester, trenger du en IP-adresse fra Vietnam. Tjenestene høyere i denne artikkelen lar deg endre IP-en din til Vietnam i personvern.Beste Vietnam VPNs konklusjon

Sørg for å sjekke de individuelle vurderingene nøye og sørge for at VPN-en du bestemmer deg for har en drepebryter på mobilappen hvis du har tenkt å bruke VPN-en på mobilen. Husk at bruk av en feil VPN eller en VPN uten drepe-bryter kan lande deg i fengsel, så vær forsiktig. Hvis du har noen spørsmål eller spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss nedenfor.

Til slutt, vær veldig veldig forsiktig når du ser på andre VPN-sammenligningssider. Jeg har lagt merke til noen VPN-sammenligningssider som anbefaler PureVPN for bruk i Vietnam. Det er funnet at PureVPN lider av DNS-lekkasjer av vår anmelder: det kan lande deg i fengsel. Hvis du ser noe nettsted som anbefaler PureVPN for Vietnam: de tar feil, og du bør huske å aldri bruke det sammenligningssidet igjen fordi det er farlig søppel.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me