5 beste VPN-er for WhatsApp i 2020

Whatsapp er en av de beste meldingsappene, spesielt på grunn av kryptering. Dessverre betyr personvernet som ende-til-ende-kryptering skaper, at appen er rynket i mange nasjoner. Noen steder blokkerer Internett-leverandører (ISP) WhatsApp fullstendig. Heldigvis, med et WhatsApp Virtual Private Network (VPN), kan hvem som helst, hvor som helst, få tilgang til den populære appen igjen.

En pålitelig og pålitelig VPN for WhatsApp lar deg sikkert late som du er i et annet land. Resultatet er at du enkelt kan overvinne lokale restriksjoner som er lagt av ISP-er og myndigheter. Faktisk vil en VPN tillate deg å overvinne ikke bare sensur, men også geobegrensninger. Dette betyr at du kan bruke en VPN ikke bare for å få tilgang til og bruke WhatsApp sikkert, men for å fjerne blokkering av annet innhold fra hele verden.

I denne artikkelen forteller vi deg alt du trenger å vite om å få en VPN for WhatsApp. Vi beskriver hva en VPN er, og hvordan den blokkerer den populære messenger-appen. Vi leder deg også gjennom hvordan du konfigurerer WhatsApp VPN, og vi forklarer hvorfor du bør holde deg unna noen VPN-er.

I tillegg forklarer vi alt annet du kan gjøre med en pålitelig VPN for WhatsApp. Faktisk, mot slutten av denne artikkelen, er vi sikre på at du vil ha den informasjonen du trenger for å lykkes med å bli milliarder av mennesker som for tiden gleder seg over WhatsApp. La oss dykke inn!

De beste VPN-ene for WhatsApp

VPN-ene nedenfor er valgt fordi de gir fantastisk kryptering, og de er i stand til å omgå restriksjoner. De tilbyr også fantastiske Android VPN- og iOS VPN-apper.

 1. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 2. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 3. Ivacy

 4. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

 5. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

Hva er en VPN for WhatsApp?

Et virtuelt privat nettverk er en tjeneste som lar deg overvinne blokkeringer og begrensninger på nettet. Dette betyr at du kan gjenvinne tilgang til WhatsApp på steder der det er blokkert.

VPN-er gjør dette ved å la deg koble til et nettverk av VPN-servere. Når du kobler til en utenlandsk server, skjuler VPN din virkelige IP-adresse. Resultatet er at du kan få tilgang til internett som om du var i det fremmede landet.

Hvis du er bekymret for at det høres risikabelt ut, er den gode nyheten at en VPN også gir kryptering. Dessverre har mange VPN-er personvernregler for søppel og / eller dårlig implementert kryptering. Imidlertid har vi nøye valgt VPN-ene i denne guiden fordi de har vanntette personvernregler og kryptering av militær karakter.

Denne krypteringen betyr at du kan gå videre og laste ned og bruke WhatsApp uten bekymringer.

Kan jeg få en gratis WhatsApp VPN?

Ja det kan du. Det er gratis VPN-er på markedet. Imidlertid har mange gratis VPN-tjenester veldig urovekkende personvernregler som lar dem selge brukerdata til tredjepart. Det er en enorm risiko. Det er det motsatte av hva en anerkjent VPN-leverandør gjør. En VPN bør gi personvern, så tenk deg hardt om før du bruker en upålitelig, gratis VPN med en dårlig personvernpolicy og utdatert kryptering.

Hvis du virkelig vil bruke en gratis VPN, best gratis VPN-guide. Disse VPN-ene tilbyr gratis tjenester som ikke skysser sikkerhet. De tilbyr disse tjenestene for å oppmuntre folk til å få et fullstendig abonnement. Som sådan er de begrenset med nedlastings- og båndbreddegrenser. Til tross for dette er gratistjenestene vi anbefaler en god måte å prøve ut en VPN hvis du aldri har brukt en.

Hvilken VPN skal jeg få for å fjerne blokkeringen av WhatsApp?

Vi har valgt VPN-er i denne guiden fordi de har gode personvernregler og gir sterk kryptering. I tillegg har de ‘stealth mode’ teknologi for å omgå ISP-throttling og brannmurer.

Denne teknologien er veldig nyttig når du bruker en VPN for UAE, Dubai, Iran, Kina og andre nasjoner som blokkerer bruken av VPN-er. Stealth-modus forkler VPN-kryptert webtrafikk som vanlig HTTPS-trafikk. Hvis du bor på et sted der personvern er viktig, må du huske å bruke VPNs stealth-modus.

I tillegg har alle VPN-ene vi har valgt veldig raske servere lokalisert over hele verden. Disse er perfekte for sending og mottak av større filer som videoer, og for å gjøre videomeldinger med vennene dine.

På slutten av dagen er det opp til deg hvilken VPN du velger. Heldigvis har alle VPN-er for WhatsApp i denne guiden pengene tilbake-garantier. Det betyr at du kan teste hva du vil uten risiko før du bestemmer deg for hvilken du foretrekker.

Hvor er WhatsApp forbudt?

I følge Freedom House har følgende lokasjoner forbudt WhatsApp enten midlertidig eller permanent:

 • Bangladesh
 • Brasil
 • Kina
 • Egypt
 • Etiopia
 • Jordan
 • Kasakhstan
 • Montenegro
 • Saudi-Arabia
 • Gambia
 • Tyrkia
 • Uganda
 • Zimbabwe

I tillegg er det noen nasjoner som lar WhatsApp forby folk å bruke sin taleoppringingsfunksjon (VoIP). Dette gjøres på grunn av press fra myndighetene fra teleselskaper. Disse nasjonene er:

 • Aserbajdsjan
 • Bahrain
 • Marokko
 • De forente arabiske emirater
 • Usbekistan

Hvordan sette opp en VPN og få tilgang til WhatsApp

Hvis WhatsApp er blokkert i ditt land, må du abonnere på en VPN. Følg disse enkle trinnene for å gjøre det:

 1. Velg en VPN for WhatsApp fra de fem oppført ovenfor. Det beste alternativet er ExpressVPN, fordi den har sterk kryptering, masse raske servere og utmerket teknologi for stealth-modus.
 2. Klikk gjennom til ditt valgte VPN og abonner.
 3. Last ned og installer programvaren. Husk å skaffe deg riktig versjon for plattformen din.
 4. Installer programvaren ved å følge instruksjonene på skjermen. Det bør bare ta noen få øyeblikk.
 5. Forsikre deg om at du har valgt stealth-modus i innstillingene, så vel som OpenVPN-kryptering og kill-bryteren. En drepebryter hindrer data fra å lekke til Internett-leverandøren din hvis VPN-tilkoblingen skulle skje.
 6. Nå som alle sikkerhetsinnstillingene dine er konfigurert, velger du en server i et land som tillater WhatsApp.
 7. Naviger til din vanlige appbutikk og last ned WhatsApp. Hvis WhatsApp ikke er oppført, kan det hende du må logge deg ut og bli med i en app-butikk med en ny konto ved å bruke en adresse fra landet du er koblet til (dette gjelder Apple App Store).
 8. Nå som du ser ut til å være utenlands, kan du bruke WhatsApp som alle andre!

Hvis du har problemer med å fjerne blokkeringen av WhatsApp, er det verdt å kontakte VPN direkte. Det kan ha spesifikke servere for å fjerne blokkering av WhatsApp. Regjeringer blokkerer nettsteder og online tjenester på ISP-nivå. Noen Internett-leverandører blokkerer IP-adresser som tilhører VPN-er. Imidlertid vil VPN-en din sannsynligvis ha servere som ikke er blokkert.

Sørg for å bruke VPNs stealth-modus, da dette kan bidra til å omgå ISP-brannmur. Vi har valgt alle VPN-ene i denne artikkelen fordi de tilbyr fantastisk kundeservice og en pengene-tilbake-garanti. Vær ikke redd for å kommunisere med VPN - og hvis du ikke får WhatsApp til å fungere, kan du alltid be om pengene tilbake. Vi er imidlertid sikre på at disse VPN-ene alle blokkerer WhatsApp i 2017.

Hvorfor bruke en VPN med WhatsApp?

Siden Facebook kjøpte WhatsApp i 2014, har en rekke sikkerhetsproblemer blitt utsatt. Med det i bakhodet er det verdt å bruke en VPN med WhatsApp for å legge til et ekstra lag med sikkerhet i kommunikasjonen.

Nettsteder som Wikileaks utsetter hele tiden det høye nivået av overvåkningsevner som offentlige etater som CIA og NSA har. Med det i bakhodet anbefales det å bruke omtrent $ 79 per år for å legge et nytt sterkt lag til WhatsApp-kommunikasjonen og all annen webdata..

Er det lovlig å bruke WhatsApp med en VPN?

Noen steder har myndighetene arrestert folk for å ha sendt meldinger med WhatsApp. Ved disse anledninger er anklagene relatert til personer som sender ulovlig innhold som eksplisitt materiale, og injurierende eller ærekrenkende innhold.

Det er verdt å merke seg at dette ikke var tilfeller der regjeringer dekrypterte folks meldinger. I stedet tvang myndighetene folk til å låse opp telefonene sine i løpet av en etterforskning der meldingsmottakeren tippet dem av. Dette kan fortsatt skje hvis du bruker en VPN.

Ved å bruke en VPN er dataene dine sikrere. Noen steder rynker imidlertid ryggen ved bruk av VPN. Som sådan er det vel verdt å bruke stealth-modus for å skjule VPN-bruken din fra Internett-leverandøren din.

Hva annet kan jeg gjøre med en VPN?

VPN-ene i denne guiden har servere over hele verden. Dette betyr at det er utallige muligheter! Hvis du kobler deg til servere over hele verden, kan du få sikker tilgang til begrensede TV-strømmer, filmer, online tjenester og kontoer i disse landene..

For sportsfans betyr det å kunne se konkurranser fra mange forskjellige nasjoner: Wimbledon på BBC iPlayer, for eksempel. For Netflix-abonnenter kan en VPN brukes til å få tilgang til den større amerikanske katalogen, eller amerikansk kabel-TV på Sling TV. En VPN vil fjerne blokkering av noe, så det gir uendelig frihet.

Beste WhatsApp VPN: Konklusjon

Over hele verden ønsker folk å bruke Facebooks WhatsApp-messenger med en VPN. Hvis du gjør det, kan du bruke messenger på steder der den er blokkert på grunn av myndighetsbegrensninger.

VPN-ene i denne artikkelen er spesielt valgt fordi de har raske servere over hele verden for å fjerne blokkering av WhatsApp. I tillegg er alle disse VPN-ene pålitelige, har nær 100% oppetid på alle serverne sine og har fantastisk kundestøtte.

På grunn av det faktum at bortblokkering av WhatsApp kan bli rynket i noen land, har vi inkludert VPN-er som har en drepsbryter og stealth-modus. Drepsbryteren kutter internettforbindelsen din for å sikre at det ikke lekker data hvis VPN-tilkoblingen faller. Stealth-modus skjuler VPN-kryptert trafikk som vanlig HTTPS-trafikk, slik at Internett-leverandøren ikke gjenkjenner den.

Avhengig av hvor du bor, kan det være lurt å bruke disse funksjonene, så husk å lese sammendragene nøye for å sikre at du får riktig VPN for deg.

Beste WhatsApp VPN: Sammendrag

 1. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 2. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 3. Ivacy

 4. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

 5. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me