5 beste VPN-er for WoW i 2020

Blokkeres du utenfor World of Warcraft (WoW) på grunn av hvor du bor? Kanskje er du ikke blokkert, men forbindelsen din forsinkes, eller serveren din går ofte ned. I så fall a WoW VPN kan være løsningen på problemet ditt.

WoW VPN

En VPN kan la deg logge inn som om du er et sted som ikke er blokkert, eller koble til en mer pålitelig server. I noen sjeldne tilfeller kan en VPN til og med redusere etterslepet i forbindelsen din ved å dirigere forbindelsen bedre enn ISP-en din gjør.

Vi har testet VPN-er fra over 150 selskaper de siste fem årene. Og vi har skuret markedet på jakt etter tjenestene med Beste egenskaper for WoW-spillere. Resultatet er denne listen over 5 beste VPN-er for World of Warcraft.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Trenger du mer informasjon? Sjekk ut vår dyptgående liste nedenfor for mer informasjon om alle VPN-ene på denne siden.

Liste over de beste VPN-ene for World of Warcraft

Hvorfor trenger jeg en WoW VPN?

Det er flere grunner til at du kan trenge et WoW VPN. Mennesker i noen land eller regioner (noen asiatiske land, Iran og Krim som eksempler) blir blokkert fra å koble til WoW-servere (i World of Warcraft kalles servere riker). Ved å bruke en VPN kan du få det til å se ut som om du kobler til fra et sted som ikke er blokkert.

Noen ganger kan du få problemer selv om din del av verden ikke er blokkert. For eksempel kan du befinne deg på et hotell eller et annet sted som hindrer programmer i å bruke visse kommunikasjonsporter for sikkerhetsformål. Hvis World of Warcraft trenger disse portene, kan du like gjerne være i et blokkert land. Ved å bruke en VPN kan du omgå disse problemene helt og glede deg over spill uansett hvor du måtte være!

Selv om du kan koble deg til et rike uten problemer, kan en WoW VPN fortsatt hjelpe. I noen tilfeller kan du bruke et VPN er for å redusere WoW-forsinkelse og latenstid (kalt "ping" i spillet). Selv om det ikke er en løsning som vil fungere i alle situasjoner, en VPN kan hjelpe deg med å stabilisere forbindelsen din eller la deg koble til forskjellige servere som kan yte bedre.

Det er viktig å innse at en VPN i de fleste tilfeller vil bremse forbindelsen din til et World of Warcraft rike. Ved å kryptere trafikken og dirigere trafikken din via VPN-serveren, kan du forvente et lite hastighetstap. Dette er noe du trenger å teste deg selv, og det er her VPN-pengene-tilbake-garantier kommer godt med.

En siste grunn til å bruke en WoW VPN er å beskytte deg mot hackere og sinte spillere. Hackere prøver hele tiden å få kontroll over World of Warcraft-kontoer og til og med hage kredittkortsinformasjon. En VPN kan holde disse krypene i sjakk. I eSports-verdenen rapporteres det om spillere som bruker DDoS-angrep for å lemme motstanderne i viktige øyeblikk. Selv om vi ikke har hørt om lignende angrep mot World of Warcraft-spillere, vil en VPN beskytte deg mot slike angrep hvis de noen gang er rettet i din retning.

Merk: Du kan lese mer om DDoS-forebygging for online spill her.

Hvordan forbedre hastigheten på WoW VPN-en?

Hvis du ønsker å få maksimal ytelse ut av en VPN for World of Warcraft, kan det være lurt å prøve å endre VPNs standardprotokoll. For informasjon om hvordan du gjør dette, besøk vår beste VPN for spillguide.

Den beste VPN for WoW

De fleste WoW-spillere trenger ikke VPN akkurat nå. Men hvis pingfrekvensen for tilkoblingen din er dårlig, eller forbindelsen din fortsetter å miste, kan en WoW VPN kanskje forbedre situasjonen for deg.

Hvis du bor et sted, er WoW-tilgang helt blokkert, eller der ISP-båndbreddestrikking påvirker spillet ditt: du bør absolutt prøve en av våre 5 beste VPN-er for World of Warcraft. De lar deg se ut til å være lokalisert i et land som ikke er blokkert, slik at du enkelt kan logge deg på spillet. Alle valgene i denne listen er også utmerkede generelle tjenester, og gir deg alle fordelene med en VPN, mens du potensielt kan forbedre din spillopplevelse.

Dra nytte av gratisforsøk og pengene-tilbake-garantier som tilbys av disse kvalitets VPN-ene for å se om en WoW VPN er riktig for deg.

Hvis du vil ha mer informasjon om bruk av en spill-VPN, kan du ta en titt på vår VPN for spillguide.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Hvis du vil ha mer informasjon om bruk av VPN med andre spill og plattformer, kan du se på veiledningene nedenfor:

 • VPN for Xbox
 • VPN for PS4
 • VPN for PC
 • Raskeste VPN for spill
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me