5 beste VPN-er Spania – raske og sikre spanske VPN-er for 2020

Spania er et europeisk land som er kjent for å sensurere internett.VPN Spania

I tillegg praktiserer den spanske regjeringen også noen streng anti-piratkopiering.

Derfor, enten du besøker eller bor i Spania, vil du derfor være klar

Ikke-lovlig torrenting kan anses som farlig i Spania - noe som suger fordi Spania har en ganske god internettinfrastruktur med standardtjenester på 10 Mbps og høyhastighets tjenester på 100 Mbps.

For utvandrere som reiser utenlands, kan de høye strømningshastighetene gjøre en verden av forskjell når du prøver å få tilgang til TV-serier og filmer hjemmefra.

Dessverre, Det er umulig å få tilgang til disse online streamingtjenestene uten VPN på grunn av opphavsrettsregler og geografisk begrenset innhold.

Beste VPN-er for Spania

Vi har gjennomgått over 150 VPN-leverandører de siste fem årene, og her er vårt utvalg av de beste.

Hvis du vil vite hvorfor det er nyttig å bruke en VPN i Spania, fortsetter du å lese artikkelen vår.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

 5. IPVanish

Hva er en VPN?

En VPN eller virtuelt privat nettverk er en tjeneste som gir sikkerhet, personvern og anonymitet. Når du bruker en VPN-tjeneste, maskerer du posisjonen din med et sted gitt av VPN-leverandøren.Hva er en VPN

Med andre ord: hvis du er i Spania og vil ha tilgang til TV-streamingtjenester i Storbritannia, later du rett og slett til å være i Storbritannia, og TV-streamingtjenesten blir ingen klokere.

En VPN for Spania er nødvendig av mange forskjellige grunner, inkludert unngå statlig overvåking og sensur på internett, samt få tilgang til geo-begrenset innhold, holde seg trygg på offentlig WiFi og holde seg privat under P2P-aktiviteter.

Å bruke en VPN i Spania er nødvendig, siden det gir et viktig ekstra lag med beskyttelse og sikkerhet som er veldig viktig i dagens digitale tidsalder.

Hvordan sette opp en VPN

Heldigvis er det veldig enkelt å sette opp en VPN for Spania:

Hvordan sette opp en VPN

 1. Velg en av våre anbefalte VPN-er for Spania
 2. Registrer deg med VPN
 3. Last ned den tilsvarende filen for operativsystemet ditt
 4. Installer VPN på systemet ditt
 5. Åpne VPN etter installasjonen
 6. Koble til hvilken som helst server du ønsker
 7. Du er i orden - og trygg mot myndighetsovervåking!

Vår anbefalte VPN for Spania er gjeldende avtale

ExpressVPN
, ettersom det gir det beste av alt (Massevis av serverplasser, kryptering av militær klasse og er basert i Romania).

Mobil VPN

Alle VPN-er på denne listen tilbyr VPN for iPhone og VPN for Android-enheter. Dette er ideelt, ettersom en VPN er like nødvendig på din mobile enhet som på din PC.Mobil VPN

Hvis du for eksempel ofte kobler deg til offentlige WiFi-hotspots, vil en mobil VPN hjelpe deg med å beskytte deg mot uønskede tredjepartsangrep.

Er VPN-er lovlige?

Ja, VPN-er er lovlige i Spania. VPN-er er generelt lovlige i de fleste land, selv om det å bruke en VPN for å begå en digital kriminalitet, selvfølgelig er mot loven. Som sådan er det viktig å velge VPN-leverandøren din med omhu. Hvis du for eksempel bruker VPN-en til å delta i ulovlige P2P-aktiviteter, vil du ha en VPN som ikke lagrer logger.

VPN-er for Spanias vurdering

Det er en rekke ting du må vurdere før du velger et VPN for Spania - fra ting som serverplasseringer til den generelle hastigheten til serverne. Her er en liste over ting du må vurdere før du velger en VPN-leverandør:Ting å vurdere

 • Antall serverplasseringer
 • Serverens hastighet
 • Logg politikk (ingen logger foretrekkes)
 • Krypteringsstyrke
 • Protokoller tilbys
 • Ytterligere sikkerhetsfunksjoner
 • Antall tillatte samtidige tilkoblinger
 • Landet VPN er basert i

Dette er bare flere av mange faktorer å vurdere. For mer informasjon, besøk vår VPN-guide for nybegynnere.

Internett-sensur

Den spanske regjeringen er kjent for blokkerer nettsteder som annonserer uønskede politiske meninger, først og fremst som svar på visse aktivistgrupper som fremmer den katalanske uavhengighets-folkeavstemningen. Et eksempel på dette er 10. oktober 2017, der den spanske sivilvakten blokkerte tilgangen til en pro-katalansk WhatsApp-uavhengighetsgruppe.Internett-sensur

Når du bruker en VPN, trenger du ikke å bekymre deg for at den spanske regjeringen blokkerer tilgangen til politiske agendaer de ikke er enige i. Videre trenger du ikke å bekymre deg for å komme i trøbbel for å utøve din rett til ytringsfrihet.

For ikke å nevne, den spanske regjeringen har nylig foreslått å utestenge memes på sosiale medier. Reformen ville avhende "spredning av bilder som krenker en ære for en person." Hvis den spanske regjeringen følger med reformen, er det ingen tvil om at bruk av VPN vil bli en nødvendighet.

Overvåkning fra myndighetene

Til tross for at Spania hevdet de deltar ikke i myndighetsovervåkning, forskjellige rapporter som hevder noe annet har blitt løslatt de siste årene.Regjeringsovervåking

Et eksempel på dette er 21 år gamle Cassandra Vera, en student i byen Murcia, som kom med vitser på Twitter som “glorifiserte terrorisme”. Som svar på vitsene hennes ble hun dømt til et helt år i fengsel.

Det er bare mer grunn til å bruke en VPN i Spania - å beskytte deg selv og din frihet er viktig. Det siste du ønsker er å dele en vits eller en mening på sosiale medier, bare for å få regjeringen til å banke på døra et par måneder senere og anklager deg for å fremme terrorisme. Enkelt sagt er det ikke verdt det å bruke en VPN.

Konklusjon

Mennesker som bor i Spania fortjener å utøve retten til ytringsfrihet, de skal også kunne få tilgang til sine favoritt-TV-serier, streaming-nettsteder på nettet og andre online tjenester fra hele verden.VPN for Spania Konklusjon

Med en VPN kan du hvile enkelt og vite at forbindelsen din er sikker og privat, selv på offentlige WiFi-hotspots. En VPN for Spania kan hjelpe med alt dette og mer. Alle VPN-ene i denne artikkelen er ideelle for personer bosatt i Spania. De vil holde deg trygg. De vil holde deg sikker. Enda viktigere, de vil gi deg den online friheten du fortjener.

Hver VPN som er oppført her tilbyr en gratis prøveperiode eller en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Det betyr at du kan prøve en av de beste VPN-ene for Spania i dag, uten å bekymre deg for øyeblikkelig forpliktelse!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me