5 beste VPN-tjenester for overføring – Sikre overføringen din

Overføring er en flott torrentklient som er tilgjengelig for alle operativsystemer, men foretrekkes hovedsakelig av Mac- og Linux-brukere. Som med alle Torrent-klienter, kan det være farer, en måte å bekjempe disse problemene på er ved å bruke en VPN for overføring. VPN-tjenester sørger for at aktiviteten din holdes privat og gjør at du kan fjerne blokkering av nettsteder som for øyeblikket er blokkert. Fortsett å lese for de fem beste Transmission VPN og noen topp tips for å holde deg trygg når du torrenting på Transmission.

De beste VPN-tjenestene for overføring

Ta en titt på listen over de fem beste VPN-tjenestene for overføring nedenfor. For å finne ut mer om VPN-tjenestene listet nedenfor, klikk på lenkene eller se på våre detaljerte VPN-anmeldelser for å få en grundig titt på hvert aspekt av tjenesten deres..

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 3. IPVanish

  - Rask tilkobling | Torrenting tillatt | Servere i 60 land

 4. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Hva er overføring?

Transmission er en BitTorrent-klient.

Det startet bare for Mac og Linux, og derfra har det bygget seg opp et formidabelt rykte. Windows-brukere kan nå også komme inn på handlingen. Overføring er 100% gratis og er tilgjengelig for Windows, Mac OS X / Mac OS, Linux (mange distros), FreeBSD, Gentoo og mer.

Selv om det er en kompetent BitTorrent-klient, er hovedtrekket til Transmission det vakre brukergrensesnittet, komplett med Growl-varsler for Mac-brukere. Det er også lett, helt gratis og åpen kildekode. Yay for overføring!

Overføring inneholder støtte for nettfrø, BitTorrent-protokollkryptering, klokkekataloger, tracker-redigering, globale og per-torrent hastighetsgrenser og mer. Den støtter også tilleggsutstyr som kan utvide funksjonssettet. Disse inkluderer RSS-abonnementsverktøy og en XMBC / Kodi-plugin.

Som alltid når du laster ned peer-to-peer (P2P), er det viktig å beskytte deg selv med et virtuelt privat nettverk (VPN) når du bruker transmisjon. For en detaljert titt på hvorfor dette er, kan du sjekke artikkelen vår på siden Best VPNs for Torrenting.

Her er de anbefalte transmisjon VPN-tjenestene mer detaljert.

Overføring VPN: Betraktninger

En VPN vil beskytte deg mot straffeaksjon fra Internett-leverandøren (ISP) og rettighetshavere når du laster ned via overføring.

Det kan gjøre dette fordi:

 1. VPN-tilkoblingen mellom PCen og VPN-serveren er kryptert. Det betyr at Internett-leverandøren din ikke kan se hva du gjør på internett.
 2. Du får tilgang til Internett via VPN-serveren, så IP-adressen din ser ut til å være den til VPN-serveren. Alle andre som deler den samme filen ved hjelp av en BitTorrent-klient, vil se IP-adressen til VPN-serveren, ikke din virkelige IP-adresse.

Å bruke en VPN er også nyttig for å få tilgang til torrent-nettsteder som Internett-leverandøren din har blokkert når du ønsker regjeringen eller copyrightinnehaveren..

Vær oppmerksom på at ikke alle VPN-leverandører tillater strømning på tjenesten deres. Selv om de kanskje ikke aktivt forhindrer deg fra å gjøre det, vil de avbryte tjenesten din eller til og med utlevere detaljene dine hvis de mottar en klage fra rettighetshavere.

Det er derfor viktig å alltid bruke en VPN for overføring som gjør det mulig å laste ned P2P-torrent. Disse tjenestene lover å beskytte deg, og det vil de også.

Kill Switch

I motsetning til med Vuze og qBittorrent, er det ikke mulig å binde overføring til VPN-grensesnittet. Det gjør det desto viktigere å bruke en kill switch.

En kill switch forhindrer deg i å få tilgang til Internett når du ikke er koblet til en VPN-tjeneste. Det betyr at du ikke kommer tilbake til datamaskinen din etter å ha lagt den uten tilsyn, bare for å finne at VPN-tilkoblingen har gått ned og at du har lastet ned ulovlige torrenter i flere timer for hele verden å se!

Mange VPN-leverandører har en kill switch av noe slag innebygd i programvaren deres.

Noen ganger kalles det noe uoversiktlig som "nettverkslås" eller "sikker IP". Alternativt kan du bruke en tredjepartsløsning som VPNetMon, VPN Check eller VPN Watcher. Du kan også lage dine egne ved å bruke brannmurregler.

Vær oppmerksom på at brannmurbaserte løsninger er overlegne de som oppdager om VPN-tilkoblingen din har falt før du kobler fra internett, da en brannmurløsning bør blokkere all internetttrafikk utenfor VPN. Enhver kill switch-løsning er imidlertid bedre enn ingen!

NAT-brannmur og portvideresending

Overføring støtter NAT-PMP (NAT-PMP) og Universal Plug and Play (UPnP) portkartlegging. Disse teknologiene hjelper deg med å overvinne problemer relatert til NAT-brannmurer ved automatisk å konfigurere portvideresendingsinnstillingene.

NAT-brannmuren

Mange VPN-tjenester bruker en NAT-brannmur for å forhindre innkommende tilkoblinger fra internett. Det er generelt bra, siden det beskytter deg mot angrep. For P2P kan det imidlertid føre til problemer, da det forhindrer alle uønskede innkommende tilkoblinger.

Moderne BitTorrent-kunder er veldig flinke. De kan overvinne mange NAT-problemer ved å innlede forbindelser med torrenter og andre trackere. Når en annen BitTorrent-bruker ønsker å laste ned en fil (eller filstykke) som du har, vil programvaren deres varsle BitTorrent-klienten om dette, og BitTorrent-klienten vil starte forbindelsen, og dermed omgå NAT-brannmuren.

Når begge parter står bak en NAT-brannmur, er dette imidlertid ikke mulig, da ingen av partene kan sette i gang en forbindelse!

Det gjør P2P-prosessen mye mindre effektiv for alle brukere. Hvis de eneste personene som holder filen / filstykkene du ønsker, også står bak en NAT-brannmur, er tøff ost. Ettersom flere bruker VPN-er for å beskytte seg mens de laster ned, vil dette problemet sannsynligvis bli verre.

Port Videresending

Løsningen er port forwarding, der VPN-leverandøren åpner en port gjennom NAT-brannmuren for å tillate P2P-trafikk. Å bruke en leverandør med denne funksjonen (som vanligvis må aktiveres manuelt) forbedrer P2P-ytelsen og er god P2P-praksis generelt.

Noen BitTorrent-klienter krever at du spesifiserer en åpen port der du kan lytte etter innkommende tilkoblinger. Andre, for eksempel overføring, gjør jobben enklere ved å bruke automatiseringsteknologier som NAT Port Mapping Protocol (NAT-PMP) og >UPnP-portkartlegging.

Det skal imidlertid bemerkes at spørsmål om havnevideresending i stor grad er teoretiske. Jeg har lastet ned torrenter i høye hastigheter i mange år med en VPN-tilkobling, og har aldri hatt behov for å bruke portvideresending.

Fordi portvideresending ikke er noe de fleste torrentere trenger å bekymre seg for, anses ikke denne funksjonen som viktig nok til å påvirke rekkefølgen på listen over. Jeg har imidlertid bemerket portvideresending som en funksjon der dette ble tilbudt.

Hvordan bruke overføring med VPN

De av dere som har brukt andre BitTorrent-klienter, vil kunne hoppe inn i overføring med en gang. Hvis du aldri har lastet ned ved hjelp av BitTorrent-protokollen før, er her en rask oversikt over hvordan du bruker Transmissions med en VPN:

 1. Last ned og installer Transmission. Det er 100% gratis!
 2. Forsikre deg om at du har en VPN som kjører (dette er valgfritt, men anbefales sterkt). Det vil omgå sensur av torrent-nettsteder, skjule IP-en fra andre du fildelings med, og skjule nedlastingene dine fra Internett-leverandøren.
 3. Besøk en BitTorrent-webside. Disse nettstedene er vert for lenker til torrentfiler. Du kan bla etter innhold som interesserer deg, eller søke etter noe spesifikt. Mange nettsteder inneholder brukeranmeldelser av torrenter, som kan hjelpe deg med å velge gode. Hvis Internett-leverandøren din blokkerer torrent-nettsteder, er en VPN også nyttig for å fjerne blokkeringen av dem.
 4. Når du har funnet innholdet du ønsker, klikker du på torrentlenken eller magnetlenken. Unngå koblinger av direkte nedlastning, ettersom disse nesten alltid kobles til kommersielle tjenester. Torrenten åpnes i din BitTorrent-klient og begynner å laste ned.
 5. Når nedlastingen er 100% fullført, kos deg! Overføring inkluderer ikke en innebygd mediespiller, men VLC er gratis, åpen kildekode og tilgjengelig på stort sett alle plattformer. Det vil spille alt du kaster på det.
 6. Frø torrenten (valgfritt, men anses som høflig, da torrenting er avhengig av at brukere frø for å jobbe). Bare la Transmisjon gå mens torrenten fortsatt er aktiv. Det lar andre brukere laste ned torrenten fra kopien din, og det er grunnen til at torrenting også kalles fildeling.

Slik finner du ut frøforholdet ditt i transmisjon

Følg trinnene nedenfor for å finne ut hva frøforholdet ditt er i overføring.

 1. høyreklikk på en torrent i hovedvinduet
 2. Klikk Egenskaper
 3. klikk på Informasjon
 4. losset

Riktig netikette krever at du laster opp til minst 100% (1: 1 frøforhold). Det betyr at du har lastet opp minst like mye av filen som du har lastet ned.

For å finne ut frøforholdet ditt i transmisjonen, -> -> Informasjon -> . Riktig netikette krever at du laster opp til minst 100% (1: 1 frøforhold). Det betyr at du har lastet opp minst like mye av filen som du har lastet ned.

Oppsett VPN for overføring

For å bruke en VPN med overføring, må du ha den i gang samtidig som overføring. Bruk av en kill switch vil sikre at overføring ikke laster ned noe annet enn når VPN er tilkoblet.

Hvis du vil sjekke at VPN-en din beskytter torrenting-økter, kan du gå til IPleak.net og aktivere Torrent Address Detection. Den laster ned en falsk fil til datamaskinen din via en magnetkobling, som deretter blir åpnet med overføring og kan spores av nettstedet.

Hvis alt fungerer som det skal, skal du verken se din egen IP-adresse eller noen IP-adresse som tilhører din Internett-leverandør (ISP).

Overføringsfullmakt

Som standard tillater ikke overføring proxyinnstilling (SOCKS5 eller annet). Det var tilgjengelig på eldre versjoner, men på nyere versjoner, må du gjøre det på en rundkjøringsmåte. Hvis du vil konfigurere sending for å bruke en proxy, kan du lese mer på denne lenken.

Beste VPN-er for overføring: Konklusjon

Overføring er en flott BitTorrent-klient.

Den perfekte partneren til enhver god BitTorrent-klient er en god VPN-tjeneste som vil holde deg trygg når du laster ned, så sørg for at du får en transmisjons-VPN i dag!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me