5 Beste VPN-tjenester for reiser 2020 – Hold deg trygg på nettet mens du er utenlands

Hvis du reiser til utlandet og sannsynligvis bruker WiFi-hotspots, er det viktig at du bruker en VPN. VPN-er, eller virtuelle private nettverk, krypterer alle dataene dine som går til og fra enheten din, noe som er utrolig effektivt for å hindre hackere fra å få tilgang til dataene dine. En annen stor fordel med å bruke en VPN er at de lar deg få tilgang til tjenester hjemmefra som for øyeblikket er blokkert på ditt sted. I denne guiden viser vi de beste Travel VPN-tjenestene og gir deg noen topp tips for å holde deg trygg i utlandet.


Det er to hovedfordeler med å bruke en VPN for Travel:

 1. For å få tilgang til nettsteder hjemmefra - Mens du er bortreist på forretningsreise eller på ferie, blir det umulig å få tilgang til mange viktige online tjenester - som nettbank og strømmetjenester. Med en VPN kan du få en IP-adresse fra hjemlandet og enkelt få tilgang til disse nettstedene.
 2. Forbli sikker online når du reiser - Når vi reiser kobler vi ofte til offentlige WiFi-hotspots. Når vi kobler til et offentlig WiFi-hotspot, har vi ingen måte å vite om ruteren er konfigurert sikkert. En VPN beskytter dataene dine hvis du kobler til en dårlig konfigurert ruter eller en falsk WiFi-hotspot som tilhører en nettkriminell! Siden VPN sikkert krypterer alle dataene dine, er det umulig for hackere å stjele dataene dine, legitimasjonene, passordene og kredittkortinformasjonen..

Ny på VPN-er?

Hvis du er ny i verdenen av VPN-er og ønsker å lære mer, sjekk guidene nedenfor:

 • Hva er en VPN - En nybegynnerguide for VPN-er, hva de er og hvordan de fungerer
 • VPN-kryptering - En grundig guide til VPN-krypteringsprotokoller og hvilken som er den sikreste.

Liste over de beste 5 VPN-ene for reiser

Nå vet vi fordelene ved å bruke en reise-VPN, vi har listet opp de fem beste VPN-ene for reiser. For mer informasjon om noen av tjenestene i listen vår, klikk på lenkene nedenfor for å se VPN-leverandørens nettsted eller bla nedenfor for å få en oversikt over hver tjeneste.

 1. ExpressVPN

  - Superrask | Servere i 94 land | Sikker og pålitelig

 2. NordVPN

  - Raske tilkoblinger | Privat og sikkert | Fjern blokkering av Netflix

 3. CyberGhost VPN

  - Fantastisk verdi | Lett å bruke | Perfekt for WiFi-beskyttelse

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Ingen logger | Fjern blokkering av Netflix US | Sterk kryptering

Beste VPN for reiser - oppsummeringer

Nedenfor har vi oppsummert alt du trenger å vite om de fem beste VPN-tjenestene for reise. Hvis du fortsatt vil ha mer informasjon, kan du klikke deg videre til leverandørene eller sjekke ut våre detaljerte VPN-anmeldelser.

Sette opp en VPN for reise

Når du kjøper en VPN for reiser, vil du ha lov til å installere programvaren på mer enn en enhet (vanligvis mellom tre og fem). Dette betyr at ett VPN-abonnement kan brukes til å beskytte alle familiens enheter mens du er borte.

Med mindre du får en reiseruter med et VPN, må du installere reise-VPN på hver enkelt enhet. Den gode nyheten er at VPN-ene i denne guiden har programvare for alle enheter, slik at du kan installere VPN på en bærbar PC eller en smarttelefon.

Her er en rask guide for å hjelpe deg:

 1. Velg en VPN for å reise fra listen vår, og klikk gjennom for å få et abonnement. Hvis du bare vil ha VPN-en mens du er på ferie, kan du velge en månedlig plan. VPN-er er imidlertid sinnsykt nyttige hele året - selv når du reiser hjem!
 2. Last ned VPN til din bærbare datamaskin, smarttelefon eller nettbrett. Husk å skaffe deg riktig VPN for plattformen din. Du kan installere VPN på alle familiens enheter hvis du ønsker det, eller til og med dele det med venner du reiser med.
 3. Følg installasjonsanvisningene. VPN-en vil installeres enkelt og uten oppstyr.
 4. Nå som den er installert, er alt du trenger å gjøre å koble til en server. Husk at VPN vil holde deg sikker når du er i ditt eget land så vel som i utlandet, så bruk det hver gang du er på offentlig WiFi.
 5. Nå som du er i utlandet, husk å koble til en server hjemmefra! På den måten kan du se på TV-strømmer og bruke internettjenester der du kommer fra. Du trenger ikke å se utenlandske TV-serier lenger!

Bruke en VPN reiseruter

Uansett om du reiser på egenhånd, for forretninger eller med venner og familie, kan en ruter være en enorm fordel. Disse flotte gadgetsene lar deg koble flere enheter til en offentlig WiFi-hotspot uten å måtte koble alle enhetene dine hver for seg. Så snart miniruteren er koblet til internett, kobles alle enhetene til din og din familie automatisk til den Internett-tilkoblingen via reiseuteren.

Dette er kjempebra i seg selv. Det er imidlertid enda bedre hvis du får en ruter som er forhåndskonfigurert med en VPN! Når en VPN er installert på en reiseruter, blir alle enhetene som kobles til internett via den reiseruten automatisk beskyttet med VPN-krypteringen. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for hver enkelt enhet: eller sørge for at barna, foreldrene - eller noen andre i ditt parti - åpner seg for risikoen for å bli hacket (noe som kan ødelegge alles ferie).

Slik setter du opp ruteren din

Hvis du vil ha en ruter med VPN, anbefaler vi sterkt at du besøker ekspertene hos FlashRouters
for noen råd.

Uansett hva du gjør, må du huske å oppdatere standardopplysningene for administratorer på reiseruten. Hvis du ikke oppdaterer brukernavnet og passordet, kan ruteren bli hacket selv!

I tillegg vil du forsikre deg om at WPS (en eldre ruterfunksjon) er slått av, da det utgjør en sikkerhetsrisiko. Heldigvis kan FlashRouters hjelpe deg med å sette opp alle disse funksjonene riktig .

Internasjonal sjekkliste for reisesikkerhet

Med en VPN-sortert, trenger du bare å tenke på noen få andre bekymringer for reisesikkerhet. For å hjelpe deg har jeg laget denne hurtiglisten over hva jeg anser som de viktigste tingene du må vurdere for digital sikkerhet mens du reiser:

 1. passord - Det kan virke åpenbart, men å sørge for at enhetene dine er passordbeskyttet og at de er innstilt på å låses raskt er mye viktigere når du reiser, så bruk gjerne sterkere innstillinger når du er borte. Hvis du legger igjen en telefon eller et nettbrett i strandbaren eller i en taxi, kan det forhindre enheten i å komme i noens hender mens den fortsatt er låst opp når den låses nesten øyeblikkelig. Passordledere er fantastiske verktøy for å sikre at du har sterke passord.
 2. oppdateringer - Å huske å oppdatere enhetene dine regelmessig kan sikre at du ikke lider av sårbarheter som gir nettkriminelle en enkel måte å komme inn på, så vennligst oppdater ofte.
 3. Sikkerhetskopier regelmessig - Hvis du tar tusen bilder og mister enheten din den siste dagen av ferien, vil du aldri se disse bildene igjen. Som en generell regel, hvis noe er viktig, så sørg for at det er sikkerhetskopiert til skyen. Dette gjelder selv om du aldri har mistet en enhet før - husk at det alltid er en første gang. Cloud backup-tjenester er fantastiske, og de vil sikkerhetskopiere dataene dine automatisk.
 4. Kjøp en lokal SIM - Hvis du reiser over lengre tid, kan det være lurt å kjøpe et lokalt SIM med billige lokale data. På den måten kan du bruke internett mens du er på farten uten å stole på offentlig WiFi (selv om risikoen for å gjøre det reduseres ved å bruke en VPN).

Reise VPN Konklusjon

Når det gjelder å holde enhetene dine sikre mens du er på ferie, er det en ganske liten sjekkliste over ting du må gjøre. Det beste du kan gjøre er å sette deg ned og forklare punktene i denne guiden til alle andre medreisende. Ingen vil at en ferie skal bli bortskjemt med hackere, så vær sikker på at hele gruppen tar seg tid til å beskytte enhetene sine deretter.

En VPN er den desidert beste formen for digital beskyttelse du kan få for når du reiser. Så vær nøye med å vurdere en: tilfeller av mennesker som blir hacket på offentlig WiFi er på et høyt nivå. Dette er fordi hackere forstår hvor lett det er å fly folk mens de soler seg ved bassenget, eller slapper av på en flyplass.

Alle VPN-tjenestene i denne guiden tilbyr den aller beste måten å beskytte enheter mens du er på farten. Det er hundrevis av VPN-er å velge mellom, noe som kan gjøre det å velge en litt av et mareritt.

Derfor har vi laget denne VPN for reiseguide som hjelper deg med å finne de aller beste alternativene - uten å måtte bekymre deg for å snuble til en rip-off-tjeneste. Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å spørre i kommentarfeltet nedenfor.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me