5 beste VPN-tjenester for Sveits i 2020 – Stay Secure Online

Mens Sveits har en av de gratis internettinfrastrukturene, er det ikke uten problemer.


Beste VPN-er for Sveits

Primært er personvern en stor bekymring på grunn av lovgivning designet for å øke loggføring og journalføring. Lover krever at Internett-leverandører (ISP-er) skal logge IP-adresser og tilgang til detaljer om webserver og beholde dem i seks måneder.

Heldigvis skal en sveitsisk VPN hjelpe deg med å beskytte mot dette, og også gi deg tilgang til geografisk begrenset innhold.

Sveits er noe i strid med resten av Europa når det kommer til internettovervåking, lagring av data og piratkopiering på nettet. Det er ikke en del av Den europeiske union, og derfor ikke underlagt EUs datalagringsdirektiv 2006.

Imidlertid innførte Sveits sine lover om datalagring, som trådte i kraft i januar 2002. Dette var artikkel 15 føderal lov av 6. oktober 2000 om overvåking av post og telekommunikasjon (BÜPF), og forskrift av 31. oktober 2001 om overvåking av post og Telekommunikasjon (VÜPF)).

Heldigvis mangler det sensur og restriktiv internettlovgivning sammenlignet med flertallet av andre land. Reporters Without Borders rangerte Sveits som syvende av 180 land i World Press Freedom Index for 2017.

Som nevnt vil imidlertid en VPN i Sveits hjelpe deg med å unngå regjeringslogging og tilgang til begrenset innhold.

Beste sveitsiske VPN-tjenester

For å beskytte personvernet ditt er en VPN viktig. La oss se nærmere på de beste sveitsiske VPN-tjenestene nærmere.

 1. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 2. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 3. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 4. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

 5. IPVanish

  - Apper for alle plattformer | Raske tilkoblinger | Ingen logger politikk

Sveitsiske VPN-betraktninger

Den sveitsiske regjeringen har en relativt stor makt med internettovervåkning. Det har rett til å ansette spyware for ‘særlig alvorlige lovbrudd.’ Disse inkluderer finansiering av terrorisme, kriminelle organisasjoner og barnepornografi..Bruker en VPN i Sveits betraktninger

Slike metoder er bare tillatt når rettshåndhevende myndigheter har påvist over rimelig tvil at en forbrytelse er begått. De er ikke en forebyggende metode. I jakten på ulovlig aktivitet kan dataene dine fortsatt risikere å bli sikkerhetsskader. Myndighetene kunne fange den fordi den ble overført fra feil nettverksgrensesnitt til feil tidspunkt.

I september 2016 vedtok sveitsiske myndigheter lovverk som pålegger myndigheter å varsle borgere som har vært overvåkingsmål. Tidligere, i januar 2013, kunngjorde justisminister Simonetta Sommaruga at regjeringen ser på å utvide sine overvåkningsbeføyelser til også å omfatte muligheten til å overvåke Voice over Internet Protocol (VoIP) og direktemeldinger (IM) -tjenester.

I september 2017 trådte en ny lov som ble stemt over et år før i full virkning. Loven gir FIS (Federal Intelligence Service) mye mer makt til å overvåke innbyggernes private kommunikasjoner. Myndighetene kan nå trykke på telefoner, fange personlige e-poster og tekstmeldinger og overvåke Internett-trafikk. Faktisk kan myndigheter til og med installere skadelig programvare på innbyggernes telefoner og datamaskiner for å overvåke webkameraaktivitet. De kan også høre på via en smarttelefonmikrofon og stjele personlig informasjon.

Det har aldri vært mer avgjørende å bruke en VPN-tunnel for å beskytte ditt privatliv i Sveits. Selv om du ikke ønsker å betale for service av høy kvalitet, anbefaler jeg i det minste å bruke en av de beste gratis VPN-ene. VPN-er er fortsatt perfekt lovlige og etiske å bruke i Sveits. Dermed anbefaler jeg å beskytte deg mot tredjeparts avlytting, det være seg myndighetene eller hackere.

Gambling Laws

Onlinespill

Selv om Sveits fremdeles har et gratis og åpent internett, begynner ting å endre seg. 29. september 2017 innførte det sveitsiske parlamentet sin første store lovgivning for å forsøke å filtrere internett.

Money Gaming Act blokkerer spillportaler på nettet. Skatt og økonomiske bekymringer motiverte den nye loven. Sveitsiske spillebedrifter mistet betydelige inntekter til internasjonale internasjonale spillsider. Dermed sikter pengespillloven på å komme de lokale spillorganisasjonene til gode. Imidlertid kan det være forløperen for videre lovgivning å begrense og filtrere nettet.

Enten du er en reisende eller bosatt i Sveits, er det ikke anbefalt å forsøke å omgå filteret med proxy-tilkoblinger eller andre løsninger for å få tilgang til spillsider. Å gjøre det ville være et direkte brudd på de nye lovene, og det kan føre til harde konsekvenser.

Piratlover

Piratlover

De obligatoriske lovene om lagring av data i Sveits gjelder ikke VPN-leverandører. VPN-leverandører er ikke forpliktet til å føre logger over brukerne sine aktiviteter. Disse lovene gjør Sveits til et ønskelig sted å finne VPN-servere. Prikken over i’en er også at den sveitsiske regjeringen tillater piratkopiering av copyright for personlig bruk. Det er fremdeles ulovlig å prøve å distribuere piratkopiert innhold for profitt.

I september 2010 avgjorde den sveitsiske Høyesterett at copyright troll-advokatfirmaet Logistep AG opptrådte ulovlig da det samlet inn IP-adresser til personer det antas var skyldige i brudd på opphavsretten. Retten slo fast at dette var brudd på landets personvernlover. Den kjennelsen beskytter ikke bare nedlastere, men også tilfeldige opplastere. Som svar, kampanjene underholdningsindustri presset for en endring i loven. De siterte skade på virksomheten og tap av fortjeneste for underholdere.

Effekter av piratkopiering

Av de nevnte grunnene bestilte den sveitsiske regjeringen en undersøkelse i saken. Til en viss overraskelse fra opphavsrettshåndhevende organer konkluderte studien med at til tross for at en tredjedel av den sveitsiske befolkningen var involvert i nedlasting av filmer og musikk, hadde det ingen negativ innvirkning på mengden folk bruker på underholdning. Det kan faktisk være en liten gevinst. Resultater fra en nederlandsk studie i 2010 indikerte at ‘pirater’ bruker mer på media, deltar på flere konserter og besøker spillnettsteder mer enn ‘ikke-pirater’.Internettovervåkning

Den sveitsiske studien konkluderte også med at piratkopiering nesten ikke var mulig å forhindre. Ansvaret pålegger underholdningsindustrien å tilpasse seg de nye realitetene hvis den ønsket å overleve. Rapporten konkluderte,

“Hver gang en ny medieteknologi har blitt gjort tilgjengelig, har den alltid blitt" misbrukt ". Dette er prisen vi betaler for fremgang. Vinnere vil være de som er i stand til å bruke den nye teknologien til fordel og taper de som savnet denne utviklingen og fortsetter å følge gamle forretningsmodeller.

Regjeringen bestemte, i lys av denne rapporten, at ingen lovendring var nødvendig. Den avviste også å blokkere IP-nettsteder, og argumenterte for at å gjøre det ville skade ytringsfriheten og bryte lovene om personvern.

Bruker VPN-er i Sveits

Sveitsiske internettbrukere trenger derfor ikke bruke en VPN-tjeneste for å beskytte seg mot opphavsrettshåndhevelse. De har imidlertid et sterkt insentiv til å bruke en til å forsvare seg mot regjeringsovervåking. En VPN kan også beskytte mot LAN-baserte angrep, for eksempel hackere som utfører pakkefangst på offentlige trådløse nettverk.Regjeringsovervåking

Det er vanligvis en dårlig idé å bruke en VPN-tjeneste (og servere) lokalisert i ditt eget land. Ved å gjøre det gjør det enkelt for myndighetene å kreve VPN-overlevering av loggene. Videre kan dataene dine reise større avstand i et dekryptert format mellom VPN-serveren og den virkelige destinasjonsserveren. Det anbefales derfor å avslutte VPN-forbindelsen så nær destinasjonsverten som mulig.

Uten nødvendig dataoppbevaring for VPN-leverandører, kan sveitsiske brukere imidlertid gjerne bruke lokale servere.

For de utenfor landet gjør Sveits et ideelt sluttpunkt for VPN-tilkoblingen.

Sveits VPNs Konklusjon

Beste Sveits VPNs konklusjon

Den sveitsiske regjeringen har allerede robuste evne til overvåking av data. Selv om det ikke er klart hva fremtiden rommer, ser det ut til å bevege seg mot større overvåkingskrefter. Den beste måten å beskytte dataene dine mot avlytting og snooping fra tredjeparter er å kryptere dem med en VPN. Jeg er en sterk talsmann for personvern og sikkerhet på nettet og anbefaler at du begynner å bruke et VPN umiddelbart hvis du ikke allerede er det.

Med en av de beste VPN-ene for Sveits, kan du øke din personlige datasikkerhet og personvern drastisk.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me