Beste VPN-er for Frankrike 2020 – Hold deg trygg på nettet med en fransk VPN

For de som bor i Frankrike som ønsker å unngå sensur og overvåking, er en VPN et enkelt svar. Ved å registrere seg for en tjeneste, kan de beskytte sin online aktivitet. VPN-brukere får også andre fordeler, for eksempel tilgang til geografisk begrenset innhold og nettsteder.

Beste VPN for Frankrike - sammenligning

Nedenfor har vi listet opp de fem beste VPN-ene for Frankrike. Alle disse tjenestene har utmerkede sikkerhetsfunksjoner, høyhastighets VPN-servere i Frankrike og over hele verden, og kan fjerne blokkering av nettsteder som for øyeblikket er blokkert på ditt sted. Hvis du vil ha mer informasjon om noen av tjenestene oppført nedenfor, kan du klikke deg gjennom til leverandørens nettsted eller sjekke de detaljerte VPN-vurderingene våre.

 1. CyberGhost VPN

  - er en brukervennlig tjeneste med en rekke flotte funksjoner - 452 VPN-servere i Frankrike

 2. ExpressVPN

  - er en rask tjeneste og den er ekstremt sikker - har 3 servere i Frankrike

 3. NordVPN

  - har noen fantastiske funksjoner som er inkludert i tjenesten som dedikerte IP og Tor over VPN - 199 VPN-servere i Frankrike

 4. PrivateVPN

  - er en billig VPN-tjeneste som har et sterkt fokus på personvern - 2 franske VPN-servere

 5. IPVanish

  - er en høyhastighets VPN-tjeneste som eier nesten alle serverne sine - 4 VPN-servere i Frankrike

Hensynet til VPN-er i Frankrike

Det er flere ting du kanskje må huske på når du velger VPN for Frankrike. Vi har listet opp noen ting som kan påvirke ditt privatliv i Frankrike.

Kontroversielle regninger og lover om privatlivets fred

I desember 2014 vedtok den franske regjeringen stille en overvåkingslov som tillot innsamling av informasjon og dokumenter behandlet av elektroniske kommunikasjonsnettverk eller -tjenester, listen over numre og innringere numre og varighet og tidspunkt for kommunikasjon.

Mens lovforslaget var enormt kontroversielt, ble det styrket av en annen, mer påtrengende overvåkingsforslag i 2015. Human Rights Watch påpekte de mest problematiske områdene i lovforslaget som:

Ekspansive makter for statsministeren til å autorisere overvåking til formål langt utover de som er anerkjent i internasjonal menneskerettighetslov; mangel på meningsfylt rettslig tilsyn; krav til private tjenesteleverandører for å overvåke og analysere brukerdata og rapportere mistenkelige mønstre; forlengede oppbevaringsperioder for noen innfangede data; og liten offentlig åpenhet.

""Selv om målet med lovforslaget er å plassere Frankrikes overvåkingspraksis under rettsstaten, bruker den faktisk lov for å kle på en naken utvidelse av overvåkningsmaktene. Frankrike kan gjøre mye bedre enn dette, spesielt hvis det ønsker å distansere seg fra den overreaching og hemmelighetsfulle masseovervåkingspraksisen til USA og Storbritannia som har tiltrukket seg så mange juridiske utfordringer."

Human Rights Watch hovedråd, Dinah PoKempner la til

2015/2016 Terrorangrep

2015 og 2016 var mørke år for Frankrike. I begynnelsen av 2015 så Charlie Hebdo-skytingen, da to medlemmer av terrorgruppen Al-Qaida tvang seg inn på kontoret til den satiriske ukeavisen. 7. januar drepte de fem ansatte og etterlot 11 sårede.

Charlie Hebdo

Denne tragedien ble fulgt av Paris-angrepene 13. november 2015, koordinert av ISIL. De involverte selvmordsbombing og masseskyting på kafeer, restauranter og Bataclan-teatret. Angrepene krevde 130 menneskeliv og etterlot 368 mennesker alvorlig skader. Det var det dødeligste angrepet på Frankrike siden andre verdenskrig. Følgelig er landet i en langvarig unntakstilstand.

2016 så dessverre også sin del av tragedie. Om kvelden den 14. juli kjørte en lastebil bevisst gjennom folkemengdene som feiret Bastille-dagen i Nice. Som et resultat ble 86 mennesker drept og 434 ble såret. ISIL påtok seg også ansvaret for dette angrepet, derav utvidelsen av landets unntakstilstand til 26. januar 2017. Frankrike økte også luftangrepene mot ISIL i Syria og Irak.

PS Biometrics Database

30. oktober 2016 ble en ulovlig database som inneholder de biometriske detaljene til 60 millioner franske statsborgere opprettet i det skjulte. Den enorme databasen ble opprettet av Frankrikes sosialistparti som svar på den nåværende unntakstilstanden, og dubbet den nødvendige for nasjonal sikkerhet. Kalt "Sikre elektroniske titler" (TES), den inneholder de personlige og biometriske detaljene til nesten alle i Frankrike. Dette inkluderer et bilde av ansiktet, fingeravtrykk, øyenfarge, vekt, geografiske adresser og IP-adresser.

Databasen bryter grensene for bruk av biometriske data, noe som gjør det ulovlig. Det har også andre alvorlige implikasjoner, for eksempel å bli brukt til masseovervåkning, eller å være sårbar for hackere og andre cybertrusler.

Fransk VPN: Konklusjon

Den franske regjeringen bruker trusselen om terrorangrep for å rettferdiggjøre eksisterende masseovervåkingslover, så vel som vedtakelse av nye. Verre ennå er det å lage ulovlige (og sårbare) databaser med innbyggerens informasjon. Selv om regjeringen sier at det er viktig for nasjonal sikkerhet, er det trist og oppsiktsvekkende å se et slikt pro-libertarisk land falle byttedyr for mentaliteten som har så mange land som stripper innbyggerne sine grunnleggende rettigheter i sikkerhetens navn gjennom overvåking.

Med overvåkning fra regjeringen på et høyt nivå, vil franske innbyggere som verdsetter deres online personvern være lurt å registrere seg hos en pålitelig VPN-leverandør. Å abonnere på noen av leverandørene som er nevnt over, vil sikre at du kan gjøre aktiviteter på nettet ditt uten å måtte bekymre deg for hvem som ser på.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me