Beste VPN for spill

Ettersom online gambling fortsetter å øke i popularitet, er det flere og flere som ønsker å komme inn på handlingen. Problemet er at i mange land er pengespill ulovlig, og tilgang til online spillwebsteder er blokkert.

VPN-spill

Mange spillere på nettet blir utelatt i kulden hvis de er lokalisert i et land som blokkerer spillnettsteder. Heldigvis er det en enkel løsning på dette problemet. Med en VPN for spill kan online gamblere få tilgang til spillnettsteder som ellers er blokkert i deres område.

En VPN (virtuelt privat nettverk) vil fullstendig kryptere din online kommunikasjon gjennom en sikker tunnel til internett via en ekstern server. Når du kobler deg til via et VPN, vil nettstedet du besøker registrere din plassering som den for VPN-serverens plassering og ikke din faktiske fysiske plassering. På denne måten kan du lure spillnettstedet til å tro at du befinner deg på et sted som tillater spill på nettet. Ikke bare det, men fordi internettrafikken din er kryptert gjennom VPN-tunnelen, vil aktiviteten din bli skjult for ISP-en din (Internett-leverandør), og fra enhver annen enhet som prøver å spore deg online.

I denne artikkelen vil vi skissere årsakene til at du trenger et spill-VPN, gi deg toppvalgene for de beste VPN-ene for online gambling, og vise deg hvordan du kan fjerne blokkering av spillapper og nettsteder.

Beste VPN for å satse

Sjekk tabellen nedenfor som inneholder en liste som skisserer ekspertenes valg for de beste VPN-ene for å satse.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Hvorfor er dette de beste VPN-ene for pengespill?

Dette er de beste VPN-ene for å spille online på grunn av deres pålitelighet, hastighet, sikkerhetsfunksjoner, serverplasseringer og generelle brukervennlighet. Hver av VPN-leverandørene oppført ovenfor vil kunne hjelpe deg med å få tilgang til spillsidene du trenger, og få deg til å plassere spill på kort tid.

Her er noen av de viktigste funksjonene du må huske på når du velger VPN for pengespill:

 • Sever steder i land som åpner for online gambling

 • Sterke krypteringsprotokoller

 • Killswitch

 • DNS-lekkasjebeskyttelse

 • Rask tilkoblingshastighet

 • Ingen hogst

Kanskje det viktigste å sjekke når du vurderer en VPN for å satse er om de har serverplasseringer i land som gir mulighet for online gambling. Tross alt, hvis du vil plassere spill online, er den eneste måten du kan gjøre det hvis du kan koble deg gjennom et land som tillater online pengespill.

Tilkoblingshastighet er en annen viktig faktor for online spill. Gambling på nettet kan ofte være ekstremt tidskritisk, så hvis du sitter fast med en treg forbindelse gjennom VPN-en din, kan du gå glipp av å plassere den vinnende innsatsen. Det er derfor en VPN-leverandør som tilbyr raske tilkoblingshastigheter er avgjørende for å sørge for at spillene dine blir plassert og raske.

Hva er en VPN?

En VPN er et ekstremt nyttig verktøy for online personvern og for å fjerne blokkering av geografisk begrenset innhold. En VPN maskerer ikke bare IP-adressen din og får den til å virke som om du befinner deg på et annet sted, men den vil også kryptere all Internett-trafikken din på en måte som gjør det umulig for Internett-leverandøren, regjeringen eller hackeren å spionere på din online aktivitet. I utgangspunktet kan du med en VPN surfe på internett privat uten å risikere at noen snuter på det du gjør på nettet.

Satsing på nettsteder kan deretter blokkere tilgang til nettstedet hvis nettstedet oppdager at en IP-adresse stammer fra et sted som ikke er autorisert til å få tilgang til innholdet. Når du kobler til via en VPN-server, endres imidlertid IP-adressen til den til den eksterne serveren, og nettstedet vil anta at forbindelsen din stammer fra VPN-serverens beliggenhet.

Se vår VPN-nybegynnerveiledning hvis du er ny på VPN-er.

Hvilke spillsider kan jeg fjerne blokkeringen?

Ta en titt på tabellen nedenfor og viser noen av de mest populære spillnettstedene du kan fjerne blokkering ved hjelp av en VPN, og hvilken spesifikk VPN vi anbefaler for hvert spillnettsted.

Spillside

Plassering av nettstedet

Anbefalt VPN

LeoVegas

Sverige, Storbritannia, Europa

ExpressVPN

Skybet

Storbritannia

ExpressVPN

Veikkaus

Finland

NordVPN

William Hill

Storbritannia

Uttrykke

Pari Mutuel Urbain

Frankrike

NordVPN

Paddy Power

Storbritannia, Irland

NordVPN

bwin

Storbritannia, Europa

ExpressVPN

Betway

Storbritannia

ExpressVPN

Jackpotjoy

Storbritannia

ExpressVPN

888sport

Storbritannia, Europa

NordVPN

Eurobet

Italia

CyberGhost

Betvictor

Storbritannia

NordVPN

Sportingbet

Storbritannia

NordVPN

CoralBet

Storbritannia

IPVanish

Betsson

Sverige

NordVPN

Ladbrokes

Storbritannia

NordVPN

Dafabet

Asia

PrivateVPN

Hvilke land blokkerer spillsider og apper?

Ulike land vil ha forskjellige grunner til å blokkere spillnettsteder. En av de mest åpenbare grunnene ville være de landene der det er ulovlig å spille fra begynnelsen av. Andre land har strenge sensurlover på nettet som kan forby tilgang til ethvert nettsted som regjeringen anser som umoralsk, eller som kan oppfattes som å virke mot nasjonale interesser eller religiøs tro. Noen andre land tillater bare tilgang til lisensierte spillsider mens du blokkerer resten.

For eksempel, hvis du er lokalisert i et land som Danmark, Ungarn, Italia, Polen, Portugal eller Romania, vil du være begrenset til bare en håndfull myndighetsautoriserte spillsider, og bli sperret utenfor resten. I så fall må du koble deg gjennom en VPN for å få tilgang til spillnettsteder som er blokkert i landet.

Land som Thailand, Kina, Sudan, Russland, Sør-Korea og UAE er alle beryktet for sensur på internett og masseblokkering av nettsteder. Sensurerte nettsteder i disse landene inkluderer spillnettsteder, så forvent at du trenger en VPN for å få tilgang til spillsider hvis du er lokalisert i et land med strenge lov om sensur på internett.

Gambling er strengt forbudt i mange land, inkludert Cuba, Indonesia, Vietnam og Usbekistan, så du må også koble deg gjennom en VPN for å få tilgang til nettbaserte nettsteder for gambling fra disse landene. Faktisk er en VPN spesielt viktig å bruke i land som disse fordi den krypterte VPN-tunnelen vil skjule all din online aktivitet og forhindre at du får problemer med myndighetene for pengespill.

Hvordan bruke en VPN til å fjerne blokkering av spillapper

Hver av valgene våre har dedikerte Android VPN- og iOS VPN-apper, noe som gjør det enkelt for deg å få tilgang til favorittappene dine på nettet mens du er på farten. Å fjerne blokkering av en mobil odds-app kan imidlertid være litt annerledes på mobilenheten din enn på din stasjonære datamaskin.

 1. Last ned VPN-leverandørens mobilapp fra nettstedet til mobilenheten din.
 2. Hvis online betting-tjenesten tilbyr en mobilapplikasjon, må du laste den ned til enheten din også.
 3. Når du har lastet ned de aktuelle appene til enheten din, kan du gå videre og starte VPN-appen og koble til ønsket serverplassering.
 4. Når du har koblet til VPN på enheten din, kan du starte appen for bettingtjenester og begynne å plassere spill.

Vær oppmerksom på at det er viktig at du kobler deg til via VPN-appen din før du lanserer bettingtjeneste-appen for å maskere plasseringen din på riktig måte og dupe bettingappen til å gi deg tilgang til dens tjenester.

Hurtigvisning

Som vi har skissert i denne artikkelen, er bruk av VPN avgjørende for alle som ønsker å låse opp hele kapasiteten til online spillmuligheter tilgjengelig på internett. Enkelt sagt, å bruke en VPN er den raskeste, enkleste og sikreste måten å få tilgang til alle dine favoritt-spillsider på nettet. Med en VPN kan du være praktisk talt hvor som helst på planeten og fjerne blokkering av praktisk talt ethvert bettingnettsted, samtidig som du krypterer all din online kommunikasjon for å sikre at ingen vil kunne oppdage hva du gjør opp til.

Det beste med alt er at du ikke engang trenger å kamre gjennom de tusenvis av VPN-leverandører der ute for å finne den beste for dine online spillbehov, ettersom vi har gjort alt arbeidet for deg. Bare velg en av leverandørene herfra, så plasserer du spill i løpet av få minutter!

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me