Beste VPN for VoIP

VoIP (eller Voice over Internet Protocol) er en teknologi og metode for stemmekommunikasjon. I kjernen er VoIP egentlig en telefontjeneste over internett. Det ble gjort populært av tjenester som Skype, Viber og den amerikanske VoIP-leverandøren Vonage.

VoIP-tjenester er blokkert i noen land, med Saudi-Arabia som det mest fremtredende eksemplet (telekomindustriens regulator i landet, CITC, forbyr aktivt VoIP-tjenester). VoIP-tjenester er også jevnlig forbudt i UAE og Oman, mens andre land i Midt-Østen og Asia også er kjent for å begrense VoIP-tilgang. Du trenger en VPN for å endre posisjonen din og få tilgang til VoIP-tjenester (for eksempel Skype) når du er i disse landene. Det er veldig viktig at du er forsiktig når du bruker en VPN i UAE eller Oman.

Du kan også trenge et VPN hvis du deler arbeidsrelatert informasjon med noen andre over en VoIP-samtale. Akkurat som enhver internett-tilkoblet tjeneste eller enhet, er trusselen om at hackere avskjærer dataene dine og Skype-anrop en reell fare. En VPN vil kryptere VoIP-anropene dine, noe som gjør det mye vanskeligere for noen å lytte på.

Så uansett årsak trenger du en VPN for VoIP-tjenester. Du har kommet til rett sted! La meg gi deg mine fem beste VPN-valg spesielt med tanke på VoIP.

Beste VPN for VoIP: Sammendrag

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Hvor er VoIP-tjenester forbudt?

La oss ta en titt på noen av landene der noen populære VoIP-tjenester er forbudt.

 • Saudi-Arabia - Skype, Facebook Messenger, Google Hangouts, Viber, Whatsapp, Telegram, Snapchat, Discord og Facetime er alle forbudt.
 • Kina - Skype-brukere blir sendt til en kinesisk versjon av Skype som overvåkes av myndighetene.
 • Egypt - Skype og WhatsApp blir regelmessig blokkert av den egyptiske regjeringen.
 • Kuwait - Alle VoIP-tjenester er underlagt et landsdekkende forbud.
 • Brasil - Brasils viktigste ISP har blokkert Skype siden 2014.

Bruke en VPN for å ringe gratis

Det er mye skravling på internett om å ringe gratis VoIP-samtaler ved hjelp av en VPN. Dessverre siden Skypes eneste inntektsform er å selge kreditter for å ringe faktiske telefonnumre, gratis samtaler med VPN er ikke mulig.

Gratis Skype-anrop med VPN

Når det er sagt, kan du få betydelig billigere samtalepriser med en VPN. Skype-samtalepriser fra USA er mye rimeligere, og alt som kreves er en amerikansk IP-adresse for å få billigere priser. Bare koble til en amerikansk VPN-server og logg inn på Skype, og de nye anropsprisene dine skal vises!

Bruke en VPN for å oppheve blokkeringen av online gaming Voice Chat

Online gaming vokser stadig, med spill som Battlefield, Counter-Strike og League of Legends som dominerer scenen. Disse spillene er bemerkelsesverdige for å være veldig teamorienterte og krever i noen tilfeller stemmechatskommunikasjon med lagkamerater. Dessverre blokkerer noen land og myndigheter VoIP-tjenester, også for online spill!

Ved å bruke en VPN kan du passere disse dumme blokkene på VoIP og kommunisere fritt med lagkameratene i et online spill. Bare velg en av VPN-ene jeg har nevnt ovenfor, og koble til en VPN-server som er nærmest deg (men i et land der VoIP ikke er blokkert). Når du er tilkoblet, er det bare å starte spillet, og lagstemprat bør blokkeres!

Du kan se et eksempel på dette i aksjon i et nylig stykke jeg har gjort for å fjerne blokkering av stemmechat for Overwatch.

VPN og VoIP: Husk dette

Det ville ikke være rettferdig å ikke nevne at det er en betydelig ulempe ved å bruke en VPN med VoIP-tjenester: hastighet. Når alle dataene dine blir kryptert, vil du oppleve noe hastighetstap når du er koblet til en VPN.

Den beste måten å minimere hastighetstapet er ved å koble til en høy kvalitet VPN-tjeneste (for eksempel de jeg har nevnt ovenfor!) Samt koble til en server som er i nærheten av din faktiske beliggenhet.

Beste VPN for VoIP: Sammendrag

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me