Den beste VPN for RTÉ Player i 2020 – Stream RTE Outside of Ireland Live

RTÉ er Irlands mest populære TV-kringkaster, men den er bare tilgjengelig i Irland. Hvis du vil streame RTÉ-spiller fra USA, Storbritannia eller hvor som helst ellers i verden, trenger du en VPN for RTÉ. Utrolig nok har vi bare klart å finne en VPN-leverandør som kan oppnå dette! Alle andre VPN-er har blitt blokkert av RTÉ. Fortsett å lese for å finne den beste VPN for RTÉ hvis du ikke vil bli skuffet.


Streaming RTÉ Player er enkelt (og gratis) så lenge du kan late som du er i Irland ved hjelp av en VPN. Problemet er at leverandørene har veldig få servere i Irland, noe som gjør det ganske enkelt for RTÉ å identifisere og blokkere VPN-er.

ZoogVPN er bare VPN som for tiden jobber med RTÉ

Ikke hør på nettsteder som forteller deg at andre større leverandører blokkerer RTÉ. Vi har testet hver leverandør på markedet, og dette er den eneste som har en bekreftet løsning!

Beste VPN-er for RTÉ

VPN-leverandøren nedenfor er for tiden verdens beste (og eneste) VPN for å fjerne blokkering av RTÉ utenfor Irland.

1. ZoogVPN

ZoogVPN er den eneste tjenesten som kan fjerne blokkering av RTÉ - så hvis du trenger RTÉ hold deg til Zoog!

 • Priser

  Fra $ 1.75
  / måned

 • Tilgjengelig på


  • Windows

  • Mac os

  • Android

  • iOS
 • unblocks


  • Netflix

  • iPlayer

ZoogVPN er en leverandør basert i Hellas som er ideell for å fjerne blokkering av RTÉ. På grunn av RTÉs massive innsats for å blokkere VPN-er det siste året - er ZoogVPN nå verdens eneste VPN som med suksess blokkerer RTÉ.

ZoogVPN har IP-adresser i Irland som vellykket opphever blokkeringen av show på RTÉ-spilleren. Og fordi Zoog gir utmerkede conection-hastigheter, er det en tjeneste du kan stole på for streaming i HD uten å bekymre deg for bufring.

ZoogVPN er ikke dyrt og har apper for alle plattformer, noe som betyr at du kan få tilgang til RTÉ på noen av enhetene dine. Zoog tillater også brukere å fjerne blokkering av innhold i 25 land på opptil fem enheter samtidig.

Med ZoogVPN er kryptering sterk, og policyen for null-logger betyr at den er ypperlig for å få personvern og sikkerhet for data. Du kan dessuten teste denne VPN-en i 7 dager ved å bruke pengene tilbake-garantien - slik at du kan være trygg på at den fungerer med RTÉ.

Få verdens beste beste VPN for RTÉ nå ved å klikke på lenken i denne artikkelen!

Vi vil holde denne artikkelen oppdatert, og hvis en annen VPN klarer å gjenvinne tilgang til RTÉ - vil vi legge den til med en gang.

Hva kan du se på RTÉ?

Etterspørselen etter RTÉ online vokser jevnlig hvert år, og irske internettbrukere bruker stadig flere strømmer på nettet i stedet for på TV. Det mest populære RTÉ-showet som blir sett på nettet er såpeoperaen Fair City.

Alle som bor utenfor Irland som vil se den populære irske såpeoperaen, kan gjøre det med en VPN. Andre populære show som kan blokkeres med en VPN inkluderer RTÉ News og The Late Late Show.

Fjern blokkering av GAA Gaelic Games and Sports på RTÉ Live

Kan du ikke komme hjem til GAA-kvartfinalen i helgen? Ingen bekymringer, du kan ta all handlingen på lørdag fra Mayo og Donegal på MacHale Park samt Kerry Meath-sammenstøtet på Páirc Tailteann, og deretter igjen på søndag når Cork ønsker Roscommon velkommen til Páirc Uí Rinn og Dublin reiser opp for å møte Tyrone kl. Healy Park. Uansett hvor du er kan du streame RTÉ til utlandet i sommer og se All-Ireland Senior Championship. Sláinte!

RTÉ sender også internasjonal golf, friidrett, hesteveddeløp, boksing, show-hopping og mange andre sportskonkurranser. RTÉ viser til og med noen sportsbegivenheter gratis som er betal-per-view andre steder. Det betyr at å fjerne blokkering av RTÉ kan spare deg for penger!

Hvorfor er RTÉ blokkert der jeg bor?

RTÉ blokkerer spilleren utenfor Irland av opphavsrettslige årsaker. Alle videotjenester på nettet gjør dette fordi de har kontrakter med rettighetshavere som de må forholde seg til.

Når RTÉ kjøper innhold for sine kanaler, betaler det mindre enn mange større land. Dette er fordi det bare er kontrahering av disse showene for en liten befolkning.

Hvis RTÉ-spilleren er tilgjengelig utenfor Irland, bryter firmaet kontraktene og kan få juridiske konsekvenser. Derfor jobber RTÉ uophørlig for å geobegrense innhold - og sperre VPN-er.

Se RTE-spiller i utlandet

Dessverre gjør det ingen forskjell om du er født i Irland. Selv om du reiser på ferie, må RTÉ-show offisielt blokkeres så snart du tråkker utenfor landet.

RTÉ kan enkelt håndheve disse blokkene ved å overvåke brukerens IP-adresser. Hvis RTÉ-nettstedet legger merke til en IP-adresse fra utlandet - blokkerer den tilgang til show og serverer et begrensningsvarsel.

Heldigvis er det en løsning. Ved å bruke en VPN for RTÉ kan du få en irsk IP-adresse og late som du er i Irland - selv om du bor utenlands eller er på ferie midlertidig. Ved å bruke en VPN-triks RTÉ til å tro at du er i Irland - slik at du kan streame RTÉ uten problemer.

Hvor viktig er hastighetene når du streamer RTÉ

For å bruke en VPN, må du først laste ned programvare til datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet. Denne programvaren lar deg koble til en VPN-server i Irland for å skjule din virkelige IP-adresse. En VPN gir også kryptering slik at Internett-leverandøren din ikke har noen oversikt over at du fjerner sperring av RTÉ.

For å streame RTÉ må VPN-en din ha servere i Irland som vellykket opphever blokkeringen av RTÉ-spilleren. I tillegg må disse serverne ha raske tilkoblingshastigheter. En VPN må være rask, ellers vil du ikke kunne glede deg over streaming-show.

Alle VPN-ene som vi har anbefalt er kjent for å fjerne blokkering av RTÉ og gir raske nok hastigheter for strømming uten avbrudd.

Se RTÉ Player i USA

New York er kjent fordi i Queens er halvparten av innbyggerne av irsk avstamming. Mange steder rundt omkring i USA, som Boston, har også store irske befolkninger - med rundt 12% av den amerikanske befolkningen som antas å være av irsk avstamming. Det betyr at det bor 35,5 millioner irske mennesker i Amerika som kanskje vil se RTÉ med en VPN.

Tatt i betraktning at det bare bor 6,4 millioner mennesker i Irland totalt; det virker åpenbart hvorfor en VPN for RTÉ er ekstremt etterspurt i USA!

Beste VPN for RTÉ: Konklusjon

RTÉ Player er ekstremt begrenset hvis du bor utenfor Irland; med svært få forestillinger tilgjengelig for å streame. Imidlertid kan du med en VPN fullstendig omgå disse begrensningene for å se den komplette irske versjonen av spilleren.

RTÉ er gratis, og den viser enorme mengder innhold inkludert og internasjonale TV-serier. Dermed kan du med en RTÉ VPN faktisk se mye innhold du vanligvis må betale for.

I 2020 jobber bare en VPN-leverandør med RTÉ. Så hvis du vil streame RTÉ fra utenfor Irland - ZoogVPN er den perfekte tjenesten for deg.

ZoogVPN
er den eneste VPN-leverandøren som faktisk blokkerer RTÉ-spilleren i 2020!

Bildekreditt: Blackregis / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me