Få en IP-adresse fra Kina – VPN-er med kinesiske servere

Kinesiske nettsteder som er geobegrenset til Kina, er ikke tilgjengelige utenfor landet. Av denne grunn trenger alle som ønsker å komme bak Great Firewall of China (GFW), en IP-adresse i Kina. Svaret er en Virtual Private Network (VPN) -tjeneste, som gjør det mulig for hvem som helst å "forfalske" sin beliggenhet innen Kina. Selv om det er visse funksjoner som en VPN for Kina må ha for å omgå den flotte brannmuren. Med beste VPN, hvem som helst kan se kinesiske nettsteder som om de var i Kina.

Få en IP-adresse fra Kina

Få en Kina IP med følgende VPN-tjenester

For kinesere som jobber i utlandet eller på ferie, er en VPN perfekt. Ved å oppgi en kinesisk IP-adresse, kan de få tilgang til alle kinesiske webtjenester, for eksempel bank eller Renren. For folk som ønsker å kjøpe direkte fra kinesiske produsenter, er en Kina IP-adresse også ideell. Husk imidlertid at Kina aktivt søker å slå ned VPN-er. Som sådan kan denne listen endres, og du bør alltid sjekke med VPN før du abonnerer (ved å kontakte kundeservice).

Beste VPN for en Kina IP

Ta en titt på de beste VPN-tjenestene med Kina IP-adresse nedenfor.

1. VPNArea

 • Priser

  Fra $ 2.99
  / måned

 • Tilgjengelig på


  • Windows

  • Android

  • iOS

  • Mac os

  • Linux
 • unblocks


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

VPNArea er et helt fantastisk alternativ for alle som trenger en kinesisk IP-adresse. Ikke bare er denne VPN-suveren valuta for pengene, men den er også basert i Bulgaria - godt ute av veien for noen invasive jurisdiksjoner. Denne null-logg-VPN-en er ekstremt pålitelig, har apper for alle plattformer og er fullt utstyrt med en drapsmann, DNS-lekkasjebeskyttelse og stealth-modus (for å omgå Great Firewall of China).

VPNArea gir fantastiske hastigheter for streaming på nettsteder som Youku. I tillegg tillater det peer-to-peer (P2P) med BitTorrent. Med servere i både Kina-Quingdao og Kina-Shanghai er denne VPN perfekt for å få en kinesisk IP-adresse. Hvorfor ikke prøve det takket være 14-dagers pengene-tilbake-garanti?

2. ProxySH

 • Priser

  Fra $ 3.33
  / måned

 • Tilgjengelig på


  • Windows

  • Mac os

  • iOS

  • Android

  • Linux

Proxy.sh er en VPN basert på Seychellene. Det er ideelt for abonnenter som vil VPN til Kina, takket være de raske, Kina-baserte serverne. Proxy.sh er forpliktet til brukernes personvern og anonymitet, noe som er fantastisk. Registrering er enkel og krever bare en e-postadresse. Også bra for de som ønsker det ekstra laget av anonymitet, er at den godtar bitcoins. Kryptering er sterk OpenVPN.

En liten ulempe er at selv om tjenesten er svært sikker, kan den noen ganger være litt tregere enn noen av de andre leverandørene vi har nevnt. Under testen hoppet nedlastingshastighetene litt rundt. Imidlertid er denne VPN fremdeles veldig bra for jobben med å få en IP-adresse fra Kina sammenlignet med de aller fleste andre VPN-er. Denne mindre ulempen er balansert av den utmerkede sikkerheten Proxy.sh gir, og det er mulig å oppgradere en konto for å få bedre hastigheter. En suveren VPN til å tunnelere inn i Kina.

3. HMA

 • Priser

  Fra $ 3.99
  / måned

 • Tilgjengelig på


  • Windows

  • Mac os

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • unblocks


  • Netflix

  • iPlayer

Den beste måten å få en IP-adresse fra Kina i 2018 er fremdeles den populære VPN-tjenesten, HMA. Dette til tross for at det fra tid til annen har fått mindre tilbakeslag (inkludert når det mistet alle tre serverne midlertidig i fjor).

For bare 4,99 dollar per måned (for et årlig abonnement) får brukere tilgang til over 860 servere i over 190 land - inkludert fastlands-Kina. HMA var i sentrum for en viss kontrovers for å måtte hjelpe myndighetene (ved å overlevere noe data om en av abonnentene). Dette ser imidlertid ut til å ha vært et mindre tilbakeslag, og i det store og hele er VPN godt likt (spesielt for å få en kinesisk IP-adresse).

Abonnenter kan bruke to samtidige tilkoblinger. Hastighetene er utmerkede på de kinesiske serverne, og brukerne har ingen problemer med å streame i HD. Kryptering er industristandard, ettersom HMA tilbyr vår anbefalte protokoll, OpenVPN. Den tilbyr også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan prøve tjenesten risikofri. På grunn av de utmerkede kinesiske serverne, er HMA den beste måten å få en Kina IP i 2018.

4. EarthVPN

 • Priser

  Fra $ 3.06
  / måned

 • Tilgjengelig på


  • Windows

  • Mac os

  • iOS

  • Android

  • Linux

Det siste alternativet for å late som om jeg er i Kina er EarthVPN. Det er en rimelig VPN som har strålende servere i Kina. Den er tilgjengelig for alle populære plattformer, og smiler aldri båndbredde, og har et bredt spekter av VPN-protokoller som tilbys (inkludert vår anbefalte protokoll, OpenVPN).

EarthVPN er en null logger VPN, som er utmerkede nyheter for folk som ønsker en Kina IP-adresse og sterkt personvern. I tillegg, for bare $ 3,99 per måned, får brukere fantastiske funksjoner som Socket Secure (SOCKS) proxy-servere og Secure Shell (SSH) -tunneling.

Endelig, så vel som raske og pålitelige servere i Kina, har EarthVPN over 304 servere i 32 land, for å fjerne blokkering av innhold over hele verden.

Velg en VPN du vil laste ned

Så snart du har bestemt deg for hvilke av VPN-ene du foretrekker, klikker du deg videre til ditt valgte VPN-nettsted og abonnerer. Å betale for VPN hvert år vil spare deg for mye penger, så hvis du trenger å bruke en kinesisk IP-adresse regelmessig, kan du velge et årlig abonnement.

Etter å ha registrert deg hos VPN for Kina, vil du få tilgang til å laste ned VPNs programvare (klient). Programvaren for å koble til den kinesiske IP-adressen vil lastes ned veldig raskt og er utrolig enkel å installere. Bare husk å velge en for plattformen du bruker.

VPN-ene vi anbefaler alle tillater mer enn én samtidig tilkobling, slik at du kan koble til kinesiske nettsteder på en smarttelefon, nettbrett og bærbar PC.

HideMyAss-china

Velg OpenVPN-krypteringsprotokoll

Her på ProPrivacy.com foretrekker og anbefaler vi OpenVPN-krypteringsprotokollen - velg den i innstillingene du valgte VPN. Å bla gjennom noe geo-blokkert innhold kan være i strid med opphavsretten, men OpenVPN vil holde deg sikker.

Husk: hvis du har noen problemer, vil VPN-leverandøren din kunne hjelpe deg med å raskt løse eventuelle problemer. Bare ta kontakt med dem, eller ta kontakt med oss ​​her på ProPrivacy.com. Vi hjelper alltid glade for.

Koble til en kinesisk IP-adresseserver

Etter å ha installert VPN-programvaren på enheten din (og valgt OpenVPN), er det på tide å koble seg til den kinesiske IP-adressen.

For å gjøre det, velg bare en server i Kina fra VPNs serverliste. Klikk på Koble til og vent til programvaren blir grønn eller si Tilkoblet. Så snart de kobles til, blir dataene dine fullstendig kryptert og IP-adressen din ser ut til å være fra Kina. Resultatet er at du ser ut til å være akkurat som enhver annen person som bruker internett fra Kina.

Kina IP-adresse: Hensyn

Å få en VPN som gir en IP-adresse fra Kina innebærer noen viktige hensyn. I denne guiden har vi nøye lagt merke til disse faktorene for å sikre at din Kina VPN-tunnel gjør jobben bra.

Ikke alle VPN-er på markedet fungerer bra - noen går veldig tregt. I tillegg er mange VPN-er hverken pålitelige eller pålitelige. Det er i overkant av 800 VPN-leverandører, mange av disse tjenestene har utdaterte krypterings- og personvernregler som er utrolig risikable. Noen selger til og med kundedata til tredjepart.

En VPN av dårlig kvalitet er ganske enkelt ikke et levedyktig alternativ. En VPN må gi rask, ubegrenset tilgang til en kinesisk IP-adresse OG effektiv sikkerhet og personvern. Uten begge disse er VPN en rip-off.

Hva gjør en god VPN for Kina?

Når du bruker en IP-adresse i Kina for å få tilgang til geobegrenset innhold, må du være svært sikker. Dessverre gir mange VPN-er dårlig implementert eller utdatert kryptering. Videre gir mange VPN-er ikke det servicenivået du trenger for å være sikker.

Når du velger en VPN med en IP-adresse fra Kina, krever abonnenter en server som får dem gjennom GFW. De Kina-baserte serverne må også være lynraske, ellers vil internettforbindelsen din være for treg.

For å kunne glede seg over en kinesisk IP-adresse, trenger forbrukere en VPN som gir trygghet på grunn av topp kryptering og personvern. Av denne grunn bør en VPN for Kina føre ingen brukslogger, dele ingen data med tredjeparter og tilby OpenVPN-kryptering (implementert sterkt). Alle VPN-ene som vi har valgt for denne guiden, gir sikker og privat tilgang til kinesiske IP-adresser.

Bruk et hvilket som helst kinesisk nettsted!

Med et VPN-abonnement blir internettfrihet normen. Abonnenter kan privat og sikkert få tilgang til innhold hvor som helst som VPN-en har en server. For å bruke kinesiske nettsteder kreves det en IP-adresse fra Kina. Alle VPN-tjenestene som vi har anbefalt gir denne viktige tjenesten.

Alle de utmerkede VPN-ene som vi har foreslått, har også VPN-servere lokalisert over hele verden. Dette betyr at du også kan bruke VPN-abonnementet ditt til å koble til nettsteder i mange andre land. Personvern er alltid nyttig, så du bør bruke en VPN til å kryptere dataene dine til enhver tid. Du kan også få tilgang til utmerket geobegrenset innhold over hele verden. Hvis internettfrihet er det du ønsker, er en VPN svaret.

VPN til Kina - en rask advarsel

Det siste året har Kina aktivt krakket ned VPN-er. Innenriks VPN-er i Kina er blitt hardest rammet. Selv noen internasjonale VPN-er som har endepunktservere i Kina (kinesiske IP-adresser), har imidlertid mistet sine servere. Dette er et flytende og pågående viljestrid. Den gode nyheten er at (som du kan se fra denne artikkelen) det fortsatt er noen VPN-er som lar deg få en IP-adresse i Kina. På grunn av det pågående klimaet er det imidlertid verdt å klikke seg videre til VPN for å spørre om de fremdeles har servere i Kina. VPN-ene i denne listen kommer raskt tilbake til deg, og i det minste vil du ha et definitivt svar om å få en kinesisk IP-adresse.

Konklusjon

I denne guiden har vi demonstrert hvordan noen enkelt kan få en kinesisk IP-adresse. Den beste VPN-tjenesten for å få en IP-adresse fra Kina er HMA. Ettersom folk liker valg, har vi også anbefalt fire andre tjenester. Vi så nøye på markedet for å bestemme verdens fem beste VPN-er for å få en kinesisk IP-adresse.

Alle disse VPN-ene vil fjerne blokkering av kinesiske nettsteder. I tillegg tilbyr de alle en prøveperiode av noe slag, slik at du kan teste VPN risikofri for å være trygg på at den fungerer. På toppen av det er alle VPN-ene som vi har anbefalt, pålitelige tjenester som gir noen av de raskeste tilkoblingshastighetene på markedet.

Personvernregler var høyt oppe på listen vår over krav, og alle disse VPN-ene kjører et tett skip når det gjelder å gi utmerket personvern for brukerne. I tillegg er kryptering av de aller beste standardene, så du kan være trygg på å holde deg sikker når du bruker en IP-adresse fra Kina.

Alt har blitt nøye vurdert av teamet vårt her på ProPrivacy.com, slik at du kan velge en VPN for Kina med selvtillit. Som sådan lar vi deg glede av å velge en VPN med en kinesisk IP-adresse. Hvis du har spørsmål, kan du legge igjen en melding nedenfor.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me