Hvordan få en IP-adresse fra Japan

Hvis du leter etter en måte å få en japansk IP-adresse på, er den beste måten å få en ved å bruke en VPN. Bare ved å koble til en VPN-server i Japan, endres IP-adressen din, og all Internett-trafikken din blir kryptert. Dette betyr at du kan få tilgang til japanske tjenester som ikke er tilgjengelige på det nåværende stedet ditt, og at dataene dine holdes sikre. Vi viser trinnene for hvordan du kan få en IP-adresse fra Japan nedenfor og anbefaler de beste Japan VPN tjenester.

Hvordan få en IP-adresse fra Japan

 1. Abonner på en VPN. For å få en IP-adresse i Japan, anbefaler vi NordVPN
  Imidlertid vil du i denne guiden finne fem topp VPN-tjenester du kan velge mellom.
 2. Last ned og installer programvaren fra den valgte leverandørens nettsted.
 3. Koble til en server i Japan.
 4. Gå til det japanske nettstedet eller online-tjenesten du ønsker tilgang til.
 5. Bli komfortabel og nyt komplett privat tilgang til japanske nettsteder og tjenester.

VPN-er med japanske servere - få en IP-adresse fra Japan

Nedenfor vises anbefalingene våre for de beste tjenestene som vil gi deg en IP-adresse fra Japan. Hvis du vil finne ut mer informasjon om noen av tjenestene listet nedenfor, klikker du på leverandørens nettsted. Alternativt, hvis du er en japansk bosatt og ønsker å finne ut mer informasjon om bruk av VPN i Japan, kan du sjekke vår Japan VPN-guide.

 1. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 2. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 3. IPVanish

 4. VyprVPN

 5. VPNArea

Få en japansk IP-adresse - Hva skal jeg gjøre videre

Valgte en passende VPN og last ned programvaren

Når du har bestemt deg for hvilke av de utmerkede VPN-ene ovenfor du foretrekker, klikker du bare gjennom til deres nettsted, abonnerer og laster ned VPN-programvaren.

Å betale månedlig for tjenesten vil koste deg mer penger i det lange løp. Med det i bakhodet, hvis du har råd til (og sannsynligvis vil trenge din IP-adresse fra Japan hele året), kan du få et årlig abonnement og få mest mulig ut av lojalitetsrabatten.

Tjenestene i denne guiden lar deg installere programvaren på flere enheter (dette varierer for hver leverandør, men er vanligvis minimum tre og maksimalt fem). Det betyr at du kan installere den på din bærbare datamaskin, smarttelefon og / eller iPad: hva du enn trenger.

Bruk OpenVPN-kryptering

Det er mange VPN-krypteringsalternativer tilgjengelig på markedet, men OpenVPN-kryptering er den mest sikre. Vi anbefaler denne sterke formen for kryptering. Du vil kunne velge OpenVPN-kryptering i VPN-appen for Windows-maskiner og Android.

Hvis du er Mac- eller iOS-bruker, er OpenVPN ikke innebygd, og derfor må du bruke et eget stykke programvare som Tunnelblick. Tunnelblick er et gratis stykke programvare og lar deg bruke OpenVPN på Apple-enhetene dine. Hvis du vil ha mer informasjon om dette, kan du ta en titt på våre Mac VPN eller VPN for iPhone-artikler.

Koble til den valgte japanske serveren

Bare velg en av de japanske serverplasseringene fra VPNs serverliste. Hvis du velger en høyere opp på listen, gir du høyere tilkoblingshastigheter. Valgte den beste serveren du kan hvis du planlegger å streame i HD. Det er alt det er å gjøre! Nå som du er tilkoblet, har du en god Japan IP-adresse. For alle formål er du i Japan og kan få tilgang til alle begrensede nettsteder som kun er i Japan.

Andre måter å få en japansk IP-adresse på

Å bruke en VPN er den desidert beste, mest private og sikreste måten å få en japansk IP-adresse på. Imidlertid er det andre metoder også. Disse er listet nedenfor:

SmartDNS

SmartDNS brukes over hele verden av mennesker som ønsker å streame geo-blokkert innhold. Ulempen er at den ikke gir kryptering i det hele tatt. Uten noen garantier for sikkerhet, er du i alvorlig risiko hvis du bestemmer deg for å oppheve blokkering av copyright-innhold. Som sådan bruker du SmartDNS ingen av de sjelefred eller sikkerhetsfunksjonene - eller beskyttelsen mot regjeringen - som du får med en VPN.

Tor

Tor er et alternativ som gir høye sikkerhetsnivåer. Det er en gratis nettleser som gjør en veldig lik jobb med en VPN-tjeneste. Hvis du bruker den til å velge en utgangsnode i Japan, vil du kunne få tilgang til geobegrenset innhold på en svært sikker måte. Dessverre er problemet med Tor at tilkoblingshastighetene virkelig kan lide, noe som gjør det søppel for strømming av HD-innhold. Likevel gir det i det minste sikkerhet.

fullmakter

Til slutt kan du bruke en gratis proxy-server. Det er mange fullmektiger rundt og noen er absolutt veldig billige (hvis ikke gratis). Ulempen med gratis proxy-servere er at de er bruksbegrenset. Av den grunn vil du sannsynligvis oppleve tider når du når tilkoblingsgrensen når du er midt i favoritt-TV-showet ditt. Alt i alt tilbyr fullmakter langsom hastighet, svært tvilsomme personvernregler og økt sannsynlighet for at tredjeparter får tilgang til dataene dine. Med det i tankene er fullmektiger i stor grad et personvernsgamle som vi virkelig foreslår å unngå.

japan vpn

Hvorfor vi anbefaler VPN-er for japanske IP-er

VPN-er er det desidert beste verktøyet for å få en IP-adresse fra Japan. Riktignok, hvis du velger en under-standard VPN, vil du ikke virkelig få mye bedre personvern enn med en proxy, og hastighetene kan være like forferdelig som de er på Tor.

Imidlertid er alle VPN-ene i denne guiden i verdensklasse. De gir de høyeste nivåene av personlig cybersikkerhet som er tilgjengelig i dag, og lar deg fjerne blokkering av nettsteder med enestående hastighet. Med Internett-leverandører og myndigheter, så vel som annonsører og selskaper, som alle er desperate etter å snuse på netttrafikken din, er det ingen tvil om at en VPN er en sterkt anbefalt personvernløsning.

IP-adresse for Japan: Hensyn

Selv om det er enkelt å få en japansk IP-adresse, er det noen ting du bør vurdere. Disse er listet nedenfor:

 1. Personvern og sikkerhet

  I tillegg til å se etter en rask VPN, bør du også se etter en VPN som har en pålitelig personvernpolicy.

  Mange VPN-er holder brukerlogger. Disse loggene kan brukes til å avdekke hva du gjør på nettet. De beste VPN-ene holder ikke brukslogger, og de aller beste VPN-ene har ingen logger overhodet (policy for null logger).

 2. kryptering

  Neste, sørg for at du ikke kaster bort pengene dine på en VPN-tjeneste som har dårlig kryptering. Mange VPN-er har utdaterte, usikre former for kryptering som vi ganske enkelt ikke kan anbefale. Å abonnere på disse tjenestene vil ikke bare gi deg en falsk følelse av sikkerhet, men kan også øke sikkerhetsrisikoen. Det er fordi, til tider, dårlige VPN-er selger brukerdata til tredjepart.

  I denne guiden har vi bare inkludert verdensklasse VPN-er som er kjent for å være pålitelige. Uptime er nær 100% med alle disse VPN-ene. I tillegg vil deres japansk-lokaliserte VPN-servere la deg få en japansk IP-adresse med lynraske tilkoblingshastigheter. Det betyr at du ikke trenger å kaste bort tiden din med å henge etter og vente på at strømmer skal buffe.

  VPN-ene som vi har anbefalt gir også de aller høyeste krypteringsnivåene som er tilgjengelige i VPN-markedet i dag. Spesielt OpenVPN-protokoll (vår mest anbefalte protokoll) og er uten tvil den sikreste formen for VPN-kryptering som for tiden er tilgjengelig.

 3. Hva er forskjellene mellom VPN-er?

  1. Når du forfalsker IP-adressen din til Japan for å få tilgang til geobegrenset innhold, må du være svært sikker. Dessverre tilbyr mange VPN-er ikke nivået på tjenesten som er nødvendig for å holde deg trygg (null logger eller ingen bruksloggpolicy).
  2. Når du velger en VPN for å få en japansk IP-adresse, bør du få et valg av servere. De Japanske IP-serverne må dessuten være utrolig raske (for å glede seg over HD-videoinnhold).
  3. For å være privat og sikker når du går gjennom til Japan, må VPN-en din ha kryptering av militær karakter. I tillegg må VPN-leverandøren håndtere dataene dine på en pålitelig og sikker måte.

Naviger til et hvilket som helst Japan-bare nettsted du liker!

Uansett hvilken VPN du har bestemt deg for, vil du kunne få tilgang til bare innhold fra Japan.

Husk at VPN ikke bare fyller jobben med å fjerne blokkering av japanske online tjenester og abonnement. Det vil også gi deg tilgang til innhold fra hele verden! I tillegg tilbyr alle VPN-ene i denne guiden en gratis prøveversjon eller pengene tilbake-garanti. Det er fordi de alle tilbyr high-end VPN-tjenester som er godt abonnert over hele verden, og at de stoler på at du vil glede deg og vil fortsette å bruke.

IP-adresse for Japan: Konklusjon

I denne guiden har vi gitt en trinnvis guide for å få en japansk IP-adresse. For å få en IP-adresse i Japan anbefaler vi NordVPN
, fordi det gir alt du trenger i den mest omfattende og pålitelige pakken. For å gi deg mange muligheter, har vi imidlertid også inkludert fire andre gode tjenester i denne guiden.

Disse VPN-ene har alle strålende servernettverk som lar deg koble til med de aller beste hastigheter - ideell for strømming i HD. Kryptering gis via vår anbefalte protokoll (OpenVPN-militær grad) med alle fem VPN-er. Endelig har alle VPN-ene i denne guiden et godt omdømme og er kjent for å gi privatliv og sikkerhet for abonnentene sine.

Vi har tatt alt i betraktning mens vi utarbeidet denne guiden, slik at du trygt kan velge en IP-adresse fra Japan uten problemer. Så fortsett, du vil ha en japansk IP på kort tid.

Beste VPN-er for å få en IP-adresse fra Japan: Sammendrag

 1. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 2. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 3. IPVanish

 4. VyprVPN

 5. VPNArea

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me