Hvordan se den indiske Premier League 2020 i live – Stream IPL Cricket Free med en VPN

Hvis du er en cricket-fan som vil se så mange spill som mulig, trenger du et Virtual Private Network (VPN). En VPN for cricket lar deg fjerne blokkering av geobegrensede cricketstrømmer fra hele verden. Med en VPN kan du oppheve blokkeringen av ikke bare IPL-cricket, men også britiske, sør-afrikanske, australske og mange andre cricket-nasjoners TV-kamper.

stream IPL gratis

Hvordan se IPL Cricket Online?

Stream IPL Cricket via Hotstar

Anbefalt metode

Hotstar har eksklusive rettigheter til å vise IPL-cricket i India. Hotstar er tilgjengelig uten abonnement så snart du får tilgang til nettstedet som er koblet til en indisk server. Så hvis det er ok med deg å se cricket gratis med indisk kommentar, er dette et fantastisk alternativ! For mer informasjon om bruk av VPN for India, sjekk India VPN-guiden vår.

Hvordan sette opp en VPN for indisk Premier League Cricket

Når du har bestemt deg for en VPN, er det veldig enkelt å sette den opp for å se Indian Premier League Cricket. Bare følg disse enkle trinnene:

 1. Velg en VPN for IPL cricket. For å fjerne blokkering av cricket, anbefaler vi ExpressVPN
  fordi den er sikker, rask og har utmerkede indiske, britiske og amerikanske servere (pluss servere i 94 land for å se cricket).
 2. Velg en indisk VPN-server og klikk på Koble til.
 3. Naviger til Hotstar.
 4. Det er det! Din VPN-løsning er konfigurert, og du er klar til å se cricket online.

Imidlertid, hvis du har det travelt med å begynne å se IPL cricket så raskt som mulig, anbefaler vi ExpressVPN
- fordi det er den desidert beste VPN-en for å fjerne blokkering av cricketstrømmer fra hele verden. Hvis du vil ha det beste, få Express!

Besøk ExpressVPN »

Se IPL With Sky Sports

Britisk alternativ

Det er noen få steder du kan se cricket online. For mange mennesker vil den beste metoden være å få et abonnement på Storbritannias Sky Sports for å se Sky Sports Cricket-kanalen.

Sky Sports har eksklusive rettigheter til å kringkaste IPL-cricket i Storbritannia. For alle som bor utenfor Storbritannia - eller alle innbyggere i Storbritannia som tilfeldigvis er ute av landet som reiser eller er på ferie - er en VPN en enkel måte å få tilgang til Sky Sports Cricket online.

Et Sky Sports-abonnement koster £ 38 ($ 53.29). (Det er £ 20 for den grunnleggende Sky-underholdningsplanen pluss £ 18 for sky-sports-tilleggsplanen.)

En annen enkel måte å se Sky Sports på, er nå på TV. Nå lar TV folk se Sky Sports på nettet. Nå kan TV kjøpes på et daglig (£ 7.99), en ukentlig (14.99) eller et månedlig pass (£ 33.99). Nå tilbyr TV også en spesiell avtale på 40% avslag for de to første månedene for øyeblikket.

Stream IPL med Willow TV-kanal

Amerikansk alternativ

Et annet alternativ for å se Cricket er på USA og Canada-tjenesten Willow TV.

Denne kanalen er dedikert til å vise cricket-kamper fra hele verden, inkludert kamper spilt av The International Cricket Council (ICC), Board of Control for Cricket in India (BCCI), The Cricket Australia, Cricket South Africa, West Indies Cricket Board , Sri Lanka Cricket, Bangladesh Cricket Board, Pakistan Cricket Board og Zimbabwe Cricket. Hvis du ser etter en australsk VPN for å se cricket, kan du se på vår beste guide til VPN for Australia.

Se IPL på Willow Sports

Et abonnement på Willow TV kan gjøres direkte på nettstedet. Bare koble til en VPN-server som ligger i USA, naviger til nettstedet og abonner for $ 9.99 per måned.

Willow TV er også tilgjengelig på den amerikanske abonnementstjenesten Sling TV.

Alternative alternativer for streaming IPL Cricket

Her er noen andre alternativer for å se IPL cricket online. Begge kanalene som er oppført har premium betalte abonnementsplaner for å se IPL cricket online.

 • SuperSport (Sør-Afrika)
 • OSN Play (Midt-Østen)

Hvordan sette opp en VPN for indisk Premier League Cricket

Når du har bestemt deg for en VPN, er det veldig enkelt å sette den opp for å se Indian Premier League Cricket. Bare følg disse enkle trinnene:

 1. Velg en VPN for IPL cricket. For å fjerne blokkering av cricket, anbefaler vi ExpressVPN
  fordi den er sikker, rask og har utmerkede indiske, britiske og amerikanske servere (pluss servere i 94 land for å se cricket).
 2. Klikk gjennom til nettstedet og abonner på din favoritt IPL cricket VPN. Hvis du vil ha noen flere valg, kan du sjekke ut våre beste VPN-er for streamingartikkel.
 3. Last ned og installer VPN-programvaren. Husk å få riktig versjon for enhetene dine.
 4. Kjør programvaren og velg dine foretrukne innstillinger (OpenVPN-kryptering anbefales).
 5. Velg en VPN-server der du trenger den, og klikk på Koble til.
 6. Naviger til Sky Sports Cricket, NowTV, Hotstar, WillowTV - eller hvilken som helst annen tjeneste som streamer IPL cricket online - og abonner.
 7. Det er det! Din VPN-løsning er konfigurert, og du er klar til å se cricket online.

Vanlige spørsmål om stream IPL Cricket

Hvordan en VPN for Cricket fungerer

Mange cricket-bekker er ikke tilgjengelige utenfor landet der kampene finner sted. Dette skyldes copyright- og lisensbegrensninger. For cricket-fans som vil se på disse bekker, er en begrensningsvarsel vanligvis slutten av linjen. Det er med mindre de bruker en VPN!

Å bruke en VPN, hvem som helst, hvor som helst, kan late som om han er i et annet land. Dette gir dem tilgang til geobegrensede strømmer av cricket-kamper og ligaer som vanligvis ikke ville være tilgjengelige. Dette inkluderer å fjerne blokkering av indiske Premier League Cricket-kamper hele sesongen.

Stream IPL Cricket med en VPN

IPL Cricket Fixtures

De neste fem armaturene i IPL-ligaen i 2020 er som følger (alle ganger BST):

 • 23. april - Delhi Daredevils mot Kings XI Punjab, 15.30
 • 24. april - Mumbai-indianere mot Sunrisers Hyderabad, 15.30
 • 25. april - Royal Challengers Bangalore vs Chennai Super Kings, 15.30
 • 26. april - Sunrisers Hyderabad mot Kings XI Punjab, 15.30
 • 27. april - Delhi Daredevils vs Kolkata Knight Riders, 15.30
 • 28. april - Chennai Super Kings vs Mumbai-indianere, 15.30
 • 29. april - Rajasthan Royals vs Sunrisers Hyderabad, 11.30
 • 29. april - Royal Challengers Bangalore vs Kolkata Knight Riders, 15.30
 • 30. april - Chennai Super Kings vs Delhi Daredevils, 15.30

2020 IPL-sesongen så langt

Søndag scoret Suresh Raina ytterligere 50 renn i sin kamp mot Sunrisers Hyderabad. Det tar hans totale løp scoret i IPL til 4658 løp fra 165 kamper (et gjennomsnitt på 34,25). Dette setter ham foran Virat Kohli igjen - som også kjemper aktivt for rekorden. Selve kampen var en neglbiter, hvor Chennai Super Kings bare vant spillet med fire løp!

Så langt har sesongen sett en dårlig start for Delhi Daredevils, som sitter i siste posisjon. Dette er en stor overraskelse fordi folk flest hadde Daredevils bundet til å gjøre det veldig bra før før sesongen. Så, hva har gått galt? Pundits legger ned til alle slags ting, inkludert konsentrasjonsavbrudd, manglende lagstøtte og dårlig spill generelt.

Imidlertid kan det også ha noe å gjøre med at Daredevils ennå ikke har spilt et spill på hjemmebane: hvert eneste spill så langt har vært borte. I India er det å spille hjemmefra en større forskjell enn de fleste andre steder, fordi dimensjonene til bakken og banen varierer veldig fra sted til sted. Det er grunnen til at vinnende IPL-lag vanligvis har fantastiske rekorder på egen gress.

Høyre opp på tabellen er Rainas team Chennai Super Kings og Kings XI Punjab foran foran med åtte poeng hver. Begge de lagene har vunnet fire kamper og tapt en. I tredje og fjerde er Kolkata og Hyderabad - med seks poeng hver.

For å være rettferdig har Hyderabad imidlertid spilt en kamp mindre enn Knight Riders: slik at de lett kunne rykke opp til tredje om de slo Mumbai-indianerne på tirsdag. Dette burde være lett oppnåelig med tanke på at Mumbai-indianerne er en fra bunnen i ligaen.

Se IPL Cricket Online - Konklusjon

Uansett om du bestemmer deg for å se IPL-cricket gratis på Hotstar - eller ved å betale for Storbritannias Sky Sports Cricket, eller den amerikanske Willow TV-tjenesten - er en VPN for cricket den perfekte løsningen. Med en VPN kan du late som du er i et annet land for å se så mye live cricket du vil!

For å streame cricket anbefaler vi hvilken som helst av VPN i våre 5 beste VPN-er for streamingartikkel. Disse VPN-ene er alle fantastiske servere overalt som du trenger dem for å se cricket. Imidlertid, hvis du vil ha den aller beste VPN for cricket, anbefaler vi ExpressVPN
fordi den har alt du trenger for å se IPL og andre cricket-bekker i HD uten å buffre.

Besøk ExpressVPN »

Tittelbilde: Vivo IPL cricket logo

Bildepoeng: Vasyl Shulga / Shutterstock.com, wavebreakmedia / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me