ProtonVPN kupong | Spar opptil 33%

Reis opp til 33% av ProtonVPN-pakker.

ProtonVPN regnes som et av de beste gratis virtuelle private nettverkene der ute med sin sveitsiske base av operasjoner og ingen logger, men tjenesten blir virkelig levende når du kjøper inn premium-abonnementene. Heldigvis har vi en måte å redusere kostnadene på, slik at du sparer penger når du bruker vår ProtonVPN-kupong.

Ved siden av gratisplanen er det tre premium-nivåer å velge mellom: Basic-, Plus- og Visionary-planene. Alle gir tilgang til ProtonVPNs høyhastighetsservere i 44 forskjellige land, men det er ulikhet mellom hver av dem som vi anbefaler å bli kjent med før du tar en beslutning. På et øyeblikk tilbyr Plus-planen den beste verdien for pengene ved å kaste seg over de samme begrensningene som med Basic-nivået, inkludert Tor over VPN, 5 samtidige tilkoblinger i stedet for 2 og muligheten til å få tilgang til geoblokkert streaminginnhold. Med mindre du har lyst på å bruke ProtonMail (vår anbefalte e-posttjeneste), er det best å gå for Visionary-pakken.

ProPrivacy's kupong ser på som respektable 33% barbert av ProtonVPNs nye 2-årige abonnement, noe som bringer Basic-planen ned til $ 3,29 per måned (fakturert som $ 79), Plus-planen ned til $ 6,63 per måned ($ 159 for de to årene) og Visionary-planen ned til $ 19,96 per måned ($ 479 for begge år). Hvis dette er for lang forpliktelse for deg, kan du fremdeles spare 20% ved å betale årlig, og slippe Basic-planen til $ 4 per måned ($ 48 per år), Plus-planen til $ 8 per måned (fakturert som $ 96 for året) og Visionary-pakken til $ 24 per måned ($ 288 per år). Og selvfølgelig kan du fortsatt velge de ordinære månedlige planene til henholdsvis $ 5, $ 10 og $ 30.

ProtonVPN
ProtonVPN
Rabatt-kupong

Opptil 33%
Av
Sikre forbindelsen din

Slik bruker du kupongen

    1. Klikk på kupongen for å bli omdirigert til nettstedet.
    2. Velg den grønne knappen "Få ProtonVPN Now".
    3. Velg pakken din ved å klikke på "Få" -knappene under ønsket.
    4. Opprett eller logg inn på din eksisterende konto for å kasse, hvor kupongen automatisk blir brukt.

Merk

På slutten av det første året vil planen gå tilbake til full pris og fornyes for et påfølgende år. ProPrivacy er opptatt av å holde oversikt over de beste tilbudene rundt, så ikke glem å besøke nettstedet for mer informasjon om de siste rabattene.

Hvorfor ProtonVPN?

For å gjøre ting enkelt har ProtonVPN applikasjoner som er klare for operativsystemer som Windows, Mac, Android og iOS, med et kommandolinjeskript for Linux-brukere via OpenVPN. Det er vel og bra å velge ProtonVPNs gratis nivå, ettersom selskapet har et godt fokus på personvern uansett plan, men du vil gi fra deg funksjoner som er eksklusive for de betalte planene, for eksempel muligheten til å fjerne blokkering av regionalt begrensede strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime og til og med YouTube.

ProtonVPNs premiumtjeneste kan fjerne blokkering av Netflix, Amazon Prime og til og med YouTube.

ProtonVPN legger vekt på å kommunisere med sine kunder ved å utstede gjennomsiktighetsrapporter og en garantikarriere for å varsle brukere om innblanding fra myndighetene indirekte. Sikkerheten er ganske stram og håndteres av militær klasse AES-256-kryptering, 4096-biters RSA-nøkkelutveksling og HMAC med SHA384 for autentisering av meldinger..

Du kan betale for ProtonVPN gjennom debet- og kredittkort, PayPal eller Bitcoin, men den reelle trekningen er den gratis 7-dagers Plus-prøveversjonen som tilbys når du først åpner en gratis konto. Dette lar deg selv se hvor bra tjenesten yter uten å måtte legge inn noen betalingsdetaljer i systemet deres. Hvis du ombestemmer deg, refunderer du ytterligere 30 dager pengene tilbake-garanti uten spørsmål.

handle nå

33% er en av de største rabattene vi har sett fra ProtonVPN, og priskutt har en tendens til å komme få og langt mellom. Det er ganske lang ventetid til neste Black Friday-avtale, så hvorfor ikke sørge for at du er beskyttet her og nå med en av de beste tilbudene selskapet har å tilby?

Uansett hva du velger å gjøre, ikke glem at planen din automatisk blir full pris når den har gått. I dette tilfellet vil ProPrivacy være rundt for å informere deg om de beste tilbudene der ute, ettersom det er et stadig skiftende landskap.

ProtonVPN
ProtonVPN
Rabatt-kupong

Opptil 33%
Av
Sikre forbindelsen din

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me