Sådan streames de seks nationer live online med en VPN

Six Nations Championship er Rugby Union's mest forventede konkurrence i året. I denne vejledning forklarer vi, hvordan du nemt kan se Six Nations i udlandet ved at bruge en VPN til at få en midlertidig britisk IP-adresse!

Rugbyspillere i et skrum

Seks af de hårdeste hold i verden mødes for at bekæmpe det for den øverste placering, ikke underligt at rugbyfans over hele verden er desperate efter at fjerne blokering af britiske tv-kanaler online for at se handlingen live.

Stream Six Nations rugby live online hvor som helst

I stedet for at se det på en ulovlig strøm, kan du bruge en VPN-tjeneste til at streame al handling i HD. Følg nedenstående trin for at fjerne blokering af Six Nations på få minutter:

 1. Abonner på en VPN-tjeneste. For at se Guinness Six Nations anbefaler vi NordVPN. Det har supersnelle servere i England, der er perfekte til streaming af rugby.

 2. Download og installer VPN-klientsoftwaren på din enhed.

 3. Opret forbindelse til en britisk server for at streame Six Nations.

 4. Gå til det britiske streamingwebsted, der viser spillet (BBC iPlayer eller ITV Hub). Fuld tidsplan nedenfor!

 5. Læn dig tilbage, slap af og nyd ubegrænset adgang til Six Nations - takket være din VPN.

Få NordVPN og se Six Nations nu!

Hvor kan man se Six Nations online

Du kan nemt se Six Nations gratis online med en VPN. Britiske seere har tilladelse til at se alle Rugby på jordbaseret tv gratis. Kampe vil blive vist live på enten BBC iPlayer eller ITV Hub.

En VPN giver dig mulighed for at få en britisk IP-adresse, hvilket betyder, at du ser ud til at være i Storbritannien, og at du live stream de seks nationer let.

Hvad kan jeg ellers gøre med en VPN?

En VPN-service er en fantastisk værdi for pengene. Det lader dig ikke kun se Rugby, men det giver også digitalt privatliv. Dette forhindrer din internetudbyder og regeringen i at vide, hvad du laver online. Plus, en VPN giver dig mulighed for at omgå alle lokale webstedsrestriktioner og censur. Det giver dig også adgang til alle geobegrænsede websteder, så du kan bruge en VPN til Netflix til at få adgang til Netflix-indhold, der er blokeret i dit land, samt fjerne blokering af andre tjenester såsom service Spotify, Amazon Prime, Hulu og mere.

Six Nations-inventar

I weekenden møder England Frankrig i det, der antages at være en episk viljekamp. Efter at have slået Irland i en spændende åbningskamp, ​​tror mange, at England har det, der skal til for at vinde spillet. Wales, der slap væk til en tidlig sejr mod Frankrig, skulle strække deres føring ved at slå Italien. Endelig vil skotske spille Irland i en kamp, ​​der er lidt sværere at kalde, men de fleste forventer, at Irland - de nuværende Grand Slam Champs vinder!

Her er den fulde kampplan for 2020 Six Nations Championship:

Uge 2

 • Lørdag, 9. februar, 14:15 (GMT). Murrayfield Stadium. Skotland VS. Irland. BBC iPlayer

 • Lørdag, 9. februar, 16:45 (GMT). Stadio Olimpico. Italien VS. Wales. ITV Hub

 • Søndag 10. februar, 15:00 (GMT). Twickenham Stadium. Frankrig VS. England. ITV Hub

Uge 3

Lørdag, 23. februar, 14:15 (GMT). Stade de France. Frankrig VS. Skotland. BBC iPlayer

Lørdag, 23. februar, 16:45 (GMT). Millennium Stadium. Wales VS. England. BBC iPlayer

Søndag 24. februar, 15:00 (GMT). Stadio Olimpico. Italien VS Irland. ITV Hub

Uge 4

Lørdag, 9. mar, 14:15 (GMT). Murrayfield Stadium. Skotland VS. Wales. BBC iPlayer

Lørdag, 9. mar, 16:45 (GMT). Twickenham Stadium. Italien VS England. ITV Hub

Søndag, 10. mar, 15:00 (GMT). Aviva Stadium. Irland VS. Frankrig. ITV Hub

Uge 5

Lørdag, 16. mar, 12:30 (GMT). Stadio Olimpico. Italien VS. Frankrig. ITV Hub

Lørdag, 16. mar, 14:45 (GMT). Millennium Stadium. Wales VS. Irland. BBC iPlayer

Lørdag, 16. mar, 17:00 (GMT). Twickenham Stadium. England VS.Skotland. ITV Hub

Seks nationers skader

Den mest bekymrende skade for det engelske hold er Maro Itoje, der skadede knæet kun 14 minutter ind i sidste uges thriller. Dette kan bestemt påvirke Englands præstation, selvom de fleste er enige om, at de stadig skal vinde takket være deres kvalitet i skrummet. Dylan Hartley, Sam Underhill og Anthony Watson er også i øjeblikket ikke i stand til at spille på den engelske side. Imidlertid forventes Underhill at vende tilbage snart.

Irlands Devin Toner og Garry Ringrose bærer også skader, hvilket betyder, at de vil sidde ude i kampen mod Skotland. Wales har ikke rapporteret om nogen friske skader, hvilket betyder, at de skal kæmpe fit til kampen mod Italien. De mangler dog stadig Taulupe Faletau, der knækkede armen og spillede for Bath. De skotske mangler stadig nogle af deres nøglespillere med John Barclay, George Turner, Hamish Watson, David Denton, Richie Gray og Byron McGuigan alle sammen siden før turneringen startede!

Hvad man kan forvente fra Six Nations 2020

Ifølge bookies er Irland favoritten til at vinde dette års Six Nations Championship. Her er en komplet liste over de nuværende odds:

 • Irland 5/6

 • England 7/2

 • Wales 11/2

 • Skotland 18/1

 • Frankrig 22/1

 • Italien 500/1

Stream rugby online gratis - Konklusion

Hvis du er en rugby-fan, kan du se hele Six Nations rugby-mesterskabet online.NordVPN er en pålidelig og billig VPN-service, der for nylig vandt den eftertragtede pris for Bedste VPN-service på vores årlige branchestandard VPN Awards.

Med NordVPN kan du foregive at være i England for at se alle kampe, der vises på ITV Hub og BBC iPlayer. For at gøre det skal du blot følge trinene i denne vejledning.

Få NordVPN til Six Nations nu!

Billedkreditter: Paolo Bona / Shutterstock.com,

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me