Slik streamer The Six Nations live online med en VPN

Six Nations Championship er Rugby Unions mest etterlengtede konkurranse i året. I denne guiden vil vi forklare hvordan du enkelt kan se Six Nations i utlandet ved å bruke en VPN for å få en midlertidig britisk IP-adresse!


Rugbyspillere i et skrum

Seks av de heftigste lagene i verden møtes for å kjempe for topplasseringen, ikke rart at rugby-fans over hele verden er desperate etter å fjerne blokkering av britiske TV-kanaler på nettet for å se aksjonen live.

Stream Six Nations rugby live online hvor som helst

I stedet for å se den på en ulovlig strøm, kan du bruke en VPN-tjeneste for å streame all handlingen i HD. Følg trinnene nedenfor for å fjerne blokkeringen av Six Nations på få minutter:

 1. Abonner på en VPN-tjeneste. For å se på Guinness Six Nations, anbefaler vi NordVPN. Den har supersnelle servere i Storbritannia som er perfekte for streaming av rugby.

 2. Last ned og installer VPN-klientprogramvaren på enheten din.

 3. Koble til en britisk server for å streame Six Nations.

 4. Gå til Storbritannias streamingnettsted som viser spillet (BBC iPlayer eller ITV Hub). Full tidsplan nedenfor!

 5. Len deg tilbake, slapp av og nyt ubegrenset tilgang til Six Nations - takket være VPN-en din.

Få NordVPN og se på Six Nations nå!

Hvor du kan se Six Nations på nettet

Du kan enkelt se Six Nations gratis online med en VPN. Britiske seere har lov til å se all Rugby på bakkenett-TV gratis. Kampene vil bli vist live på enten BBC iPlayer eller ITV Hub.

En VPN lar deg en britisk IP-adresse, noe som betyr at du ser ut til å være i Storbritannia, og at du live strømmer de seks nasjonene.

Hva annet kan jeg gjøre med en VPN?

En VPN-tjeneste er utrolig valuta for pengene. Ikke bare lar den se Rugby, men den gir også digitalt personvern. Dette hindrer Internett-leverandøren din og regjeringen fra å vite hva du gjør på nettet. I tillegg lar en VPN deg omgå alle lokale begrensninger på nettstedet og sensur. Den lar deg også få tilgang til alle geobegrensede nettsteder, slik at du kan bruke en VPN for Netflix for å få tilgang til Netflix-innhold som er blokkert i ditt land, samt fjerne blokkering av andre tjenester som service Spotify, Amazon Prime, Hulu og mer.

Six Nations inventar

I helgen møter England Frankrike i det som er planlagt å være et episk viljestrid. Etter å ha slått Irland i en spennende åpningskamp, ​​tror mange England har det som trengs for å vinne spillet. Wales, som slapp unna til en tidlig seier mot Frankrike, skulle strekke ledelsen ved å slå Italia. Endelig skal skottene spille Irland i en kamp som er litt vanskeligere å ringe, men de fleste forventer at Irland - den nåværende Grand Slam Champs vil vinne!

Her er hele kampplanen for Six Nations Nations Championship 2020:

Uke 2

 • Lørdag 9. februar, 14:15 (GMT). Murrayfield stadion. Skottland VS. Irland. BBC iPlayer

 • Lørdag 9. februar, 16:45 (GMT). Stadio Olimpico. Italia VS. Wales. ITV Hub

 • Søndag 10. februar, 15:00 (GMT). Twickenham Stadium. Frankrike VS. England. ITV Hub

Uke 3

Lørdag 23. februar, 14:15 (GMT). Stade de France. Frankrike VS. Skottland. BBC iPlayer

Lørdag 23. februar, 16:45 (GMT). Millennium Stadium. Wales VS. England. BBC iPlayer

Søndag 24. februar, 15:00 (GMT). Stadio Olimpico. Italia VS Irland. ITV Hub

Uke 4

Lørdag 9. mars, 14:15 (GMT). Murrayfield stadion. Skottland VS. Wales. BBC iPlayer

Lørdag 9. mars, 16:45 (GMT). Twickenham Stadium. Italia VS England. ITV Hub

Søndag 10. mars, 15:00 (GMT). Aviva stadion. Irland VS. Frankrike. ITV Hub

Uke 5

Lørdag 16. mars, 12:30 (GMT). Stadio Olimpico. Italia VS. Frankrike. ITV Hub

Lørdag 16. mars, 14:45 (GMT). Millennium Stadium. Wales VS. Irland. BBC iPlayer

Lørdag 16. mars, 17:00 (GMT). Twickenham Stadium. England VS.Skotland. ITV Hub

Seks nasjoners skader

Den mest bekymringsfulle skaden for det engelske laget er Maro Itoje, som skadet kneet bare 14 minutter inn i forrige ukes thriller. Dette kan definitivt påvirke Englands prestasjoner, selv om de fleste er enige om at de fortsatt burde vinne takket være kvaliteten i skrummet. Dylan Hartley, Sam Underhill og Anthony Watson klarer for øyeblikket ikke å spille på England-siden. Underhill forventes imidlertid å komme tilbake snart.

Irlands Devin Toner og Garry Ringrose har også skader, noe som betyr at de vil sitte ute mot Skottland. Wales har ikke rapportert om noen nye skader, noe som betyr at de burde kjempe skikkelig for kampen mot Italia. Imidlertid mangler de fortsatt Taulupe Faletau som brakk armen for å spille for Bath. Skottene mangler fremdeles noen av sine nøkkelspillere med John Barclay, George Turner, Hamish Watson, David Denton, Richie Gray og Byron McGuigan alle sammen siden før turneringen begynte!

Hva du kan forvente fra Six Nations 2020

I følge bookies er Irland favoritten til å vinne årets Six Nations Championship. Her er en fullstendig liste over gjeldende odds:

 • Irland 5/6

 • England 7/2

 • Wales 11/2

 • Skottland 18/1

 • Frankrike 22/1

 • Italia 500/1

Stream rugby online gratis - Konklusjon

Hvis du er en fan av rugby, kan du se hele Six Nations rugby-mesterskap på nettet. NordVPN er en pålitelig og billig VPN-tjeneste som nylig vant den ettertraktede prisen for beste VPN-tjeneste på våre årlige industristandard VPN Awards.

Med NordVPN kan du late som du er i Storbritannia for å se alle kampene som vises på ITV Hub og BBC iPlayer. Dette gjør du ved å følge trinnene i denne guiden.

Få NordVPN for Six Nations nå!

Bildepoeng: Paolo Bona / Shutterstock.com,

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me