5 Beste Ghana VPN-services voor privacy en beveiliging

Als u toegang wilt tot websites die beperkt zijn binnen Ghana, heeft u een VPN nodig voor Ghana. Een VPN geeft u niet alleen toegang tot geblokkeerde inhoud, maar codeert ook alle gegevens die van en naar uw apparaat komen, daarom is het een essentiële privacytool. Helaas zijn niet alle VPN's geschikt voor gebruik in Ghana. In deze gids geven we een lijst van de vijf beste VPN's voor Ghana en geven we enkele nuttige tips over hoe u online veilig kunt blijven met een VPN.


Er zijn honderden VPN's, maar ze zijn niet allemaal geschikt voor de Afrikaanse markt. In feite heeft bijna niemand faciliteiten in Ghana. We hebben de weinige gevonden die wel servers in Ghana hebben, zodat u een IP-adres voor Ghana kunt krijgen. De VPN's in de onderstaande lijst hebben ook high-speed beveiligde servers, uitstekende codering, moeten streamingdiensten deblokkeren, evenals andere geweldige functies.

Nieuw bij VPN's? Hier zijn enkele handleidingen

Als VPN nieuw is voor je en je meer wilt weten, bekijk dan de onderstaande handleidingen:

 • Wat is een VPN - Als u een totale beginner bent, bekijk dan deze gids om erachter te komen wat een VPN is en hoe u er een kunt gebruiken.
 • VPN-coderingsgids - alles wat u moet weten over VPN-codering en de verschillen tussen VPN-protocollen
 • Hoe uw IP-adres te wijzigen - Een handleiding over hoe een VPN uw IP-adres wijzigt, zodat u websites kunt blokkeren die momenteel in Ghana zijn geblokkeerd.

Beste VPN's voor Ghana

Dit zijn VPN's van wereldklasse waarmee u internetbedreigingen en -blokken kunt verslaan waar je ook gaat, niet alleen in Ghana. Onze lijst met de vijf beste VPN's voor Ghana helpt je bij het beperken van je zoektocht naar internetprivacy. Klik op de onderstaande links voor meer informatie over een van de onderstaande services of bekijk onze gedetailleerde VPN-beoordelingen.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 3. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 4. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

 5. IPVanish

Overwegingen voor een Ghana VPN

Blijf de onderstaande punten lezen om erachter te komen waarom het gebruik van een VPN belangrijk is. Verder benadrukken we de effecten van Italiaanse wetgeving op privacy en veiligheid.

WiFi-hotspotbeveiliging

Terwijl je door Ghana reist, zul je merken dat internetbeschikbaarheid vaker voorkomt door wifi. U kunt verbinding maken met WiFi-hotspots in hotels, cafés en transporthubs. Deze hotspots vormen echter een beveiligingsrisico.

De meeste mensen onderzoeken wifi-hotspots niet te nauwkeurig. Je komt op een plaats, zoals een luchthaven of een busstation, en zoekt naar beschikbare netwerken om je gratis op internet te krijgen. Wanneer u er een ziet die eruitziet alsof deze door het etablissement wordt gerund en 'Free' in de naam heeft, maakt u onmiddellijk verbinding. Niemand gaat naar de manager van de plek waar ze zijn om te vragen of die wifi-hotspot officieel is. Helaas zijn ze dat vaak niet.

Iedereen met een smartphone, laptop of tablet kan een WiFi-hotspot instellen. De WiFi-snooper hoeft niet eens zijn eigen WiFi-toegangsaccount te openen. Het uitgaande verkeer van die nep-hotspot leidt alleen via de originele wifi die het etablissement heeft aangeboden. Dit type hack wordt een "man in the middle" -aanval genoemd. De snooper bevindt zich tussen u en een internettoegangspunt.

Wanneer u verbinding maakt met een nep-WiFi-hotspot, onderhandelt uw computer over coderingssleutels. Deze zijn bedoeld om uw verkeer te beschermen terwijl het tussen u en de WiFi-router reist. De computer die de nep-hotspot bedient, geeft uw apparaat echter de coderingssleutel. Zo kan de snooper alles ontcijferen en lezen wat over de verbinding gaat.

Computerprogramma's verwerken al deze acties. De snooper zit daar niet en leest elk stukje informatie dat uw computer verlaat. In plaats daarvan, de nep-hotspot-software beheert en bewaakt uw internetverkeer. Het stelt de hacker in staat om persoonlijke informatie te verzamelen voor identiteitsdiefstal. Ze kunnen zelfs inkomende websites vervangen door nepversies om uw inlog- en bankrekeninggegevens te verzamelen.

Internetcensuur in Ghana

Er zijn geweest geen recente meldingen van internetcensuur in Ghana. De laatste grote censuurpoging van de regering was in 2002, en het rapporteerde zwaar gecensureerde rapporten over tribale onrust op het platteland.

Social media-sites zijn populair en vrij beschikbaar in Ghana. Bovendien zijn internettelefonie en chat-applicaties, zoals Skype, WhatsApp en Signal, vrij van overheidsinmenging.

Streaming diensten

Een ander probleem waarmee u te maken kunt krijgen, is toegang tot overzeese entertainment. Het is geen probleem dat de regering van Ghana heeft gecreëerd. In plaats daarvan voorkomen sites voor videostreaming toegang tot hun inhoud vanuit het buitenland vanwege auteursrechtkwesties.

Jij kan gebruik een Virtual Private Network (VPN) om wifi-beveiliging en overzeese problemen met videotoegang op te lossen. Een VPN zorgt voor extra codering op uw verbindingen, waardoor uw gegevens privé blijven. U kunt ook toegangsbeperkingen op buitenlandse sites omzeilen, omdat u zich op een andere locatie kunt bevinden.

Hoe werkt een VPN??

Een VPN-systeem bestaat uit twee delen. Er is een VPN-client die op uw apparaat draait, en een VPN-server die uw verbindingen beheert. De cliënt codeert uw communicatie met een sleutel die alleen de VPN-server kent. Uw verkeer verloopt via de VPN-server, die de codering decodeert en de uitgaande verzoeken naar internet verzendt. Antwoorden op die verzoeken gaan naar de VPN-server, niet rechtstreeks naar uw computer. Die server codeert alles en verzendt het naar de clientsoftware op uw computer.

De clientsoftware accepteert geen inkomende berichten van andere computers dan de bijbehorende VPN-server. De extra coderingslaag die de twee VPN-elementen coördineren verslaat man-in-the-middle snoopers. U hoeft zich geen zorgen te maken dat hackers de codering tussen uw computer en een WiFi-router kapen. Snoopers kunnen de lokale WiFi-codering ontrafelen, maar worden dan geconfronteerd met een bericht dat wordt beschermd door een andere laag onkraakbare codering, met dank aan de VPN.

Uw verkeer via de VPN-server heeft nog een voordeel. Het betekent dat u die server kunt gebruiken doen alsof je in een ander land bent. Zo kunt u tv-sites het adres van de VPN-server geven en niet het uwe.

Als je nieuw bent bij VPN's en meer wilt weten over wat een VPN is en hoe ze werken, bekijk dan onze Beginnersgids voor VPN's.

Videowebsites leveren alleen inhoud aan bepaalde landen. In sommige gevallen, zoals DSTV, kunt u de services bekijken terwijl u uit uw eigen land bent. Helaas krijgt u geen toegang tot uw thuisservice - in plaats daarvan krijgt u de lokale versie. Als u echter een VPN-server in uw thuisland selecteert, kunt u zich bij alle tv-zenders thuis aanmelden. Dat komt omdat die tv-servers de inhoud leveren die is toegestaan ​​op de locatie van de VPN-server, niet in het land waar u daadwerkelijk bent.

DSTV

Als je een abonnement hebt op DSTV Compact, DSTV Compact Plus of DSTV Premium, via de website van DSTV Now hebt u overal toegang tot de service. Deze online versie van DSTV is alleen beschikbaar voor diegenen die een abonnement hebben.

Jij kan haal DSTV nu overal op dat het bedrijf een service heeft, die zo goed als heel Afrika omvat, inclusief Ghana. Helaas wordt u doorverwezen naar de versie van DSTV die beschikbaar is in het land waar u zich bevindt. Daarom, als u DSTV thuis in Zuid-Afrika of Nigeria hebt en vervolgens naar Ghana reist, kunt u DSTV nu bekijken, maar u ' Ik krijg de versie voor Ghana.

Veel van de shows die je thuis op DSTV leuk vindt, zijn ook beschikbaar in de Ghanese versie, maar niet allemaal. U kunt dit probleem omzeilen door een VPN met een server in uw thuisland te kiezen. Als je in Zuid-Afrika woont, heb je geluk - alle VPN's op onze lijst hebben daar servers. Lees voor andere landen in Afrika de serverlijst door voor elk van de VPN's in onze top vijf om er zeker van te zijn dat ze servers in uw land hebben. We hebben onze VPN-aanbevelingen besteld, zodat de provider met de meeste locaties in Afrika bovenaan de lijst staat.

Als u buiten Afrika reist, zult u merken dat de toegang tot DSTV Now volledig is geblokkeerd. Houd dat VPN-abonnement echter wel in stand. Op die manier, of je nu naar Londen, New York of ergens anders vliegt, kun je de DSTV-server nog steeds voor de gek houden door te denken dat je weer thuis bent, door de juiste VPN-serverlocatie te selecteren.

Conclusie

Ghana groeit snel en biedt veel kansen.

Helaas moet je ervoor zorgen dat je niet wordt opgelicht terwijl je er bent. Con-artiesten zijn altijd een van de eersten die nieuwe technologie gebruiken om winst te maken. Nep WiFi-hotspots bieden een van de meest toegankelijke routes voor technisch onderlegde gegevensdieven om bij uw persoonlijke informatie te komen.

Omzeil de toegangsbeperkingen op sites zoals Amazon Prime, DSTV en Netflix met een VPN in Ghana. Blijf in contact met tv thuis, waar u ook reist, zelfs wanneer u Afrika verlaat en naar verre oorden reist. Zie onze VPN Netflix en VPN Amazon Prime-handleidingen voor meer informatie over het deblokkeren van Netflix en Amazon Prime.

Blijf op de hoogte van internettechnologie en houd uw internettoegang open en veilig met een VPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me