5 beste Overwatch VPN’s die werken in 2020

Heeft u problemen met uw verbinding met Overwatch? Hoewel een Overwatch VPN niet elk probleem kan oplossen, is het misschien wel de oplossing die je nodig hebt! Als je geen toegang meer hebt tot de chatfunctie, of helemaal geen toegang meer hebt tot het spel, kan een snelle, betrouwbare VPN je om die blokken heen helpen door je te laten doen alsof je in een ander land bent.

Overwatch VPN

Als uw internetverbinding zelf het probleem is, kan een VPN u misschien helpen. In sommige situaties kan het gecodeerde netwerk van een VPN problemen voorkomen die anders uw spel zouden kunnen verstoren. We hebben de afgelopen jaren meer dan 150 VPN's beoordeeld en hebben de volgende vastgesteld 5 beste VPN's voor Overwatch-spelers.

Met de onderstaande tabel kunt u onze keuzes voor de beste VPN's voor Overwatch eenvoudig vergelijken

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Wat is een Overwatch VPN?

Een Virtual Private Network (VPN) is een abonnementsservice waarmee u uw identiteit kunt verbergen en waarmee u zich kunt voordoen als in een ander land. Een Overwatch VPN is een VPN die vooral handig is om Overwatch te spelen. Het maakt niet uit waar je bent of waar je je abonnement hebt gekocht: met een VPN voor Overwatch kun je verschillende problemen voorkomen die je spel kunnen verstoren.

Het is belangrijk om te beseffen dat een VPN in de meeste gevallen uw verbinding met Overwatch zal vertragen. Door uw verkeer te coderen en uw verkeer via de VPN-server te routeren, kan een licht snelheidsverlies worden verwacht. Of dit de moeite waard is, hangt af van uw situatie (voor veel mensen is het de moeite waard).

Als je je niet kunt aanmelden bij de game of niet kunt chatten met je teamgenoten, kan een iets tragere verbinding een lage prijs zijn. Of de afweging het waard is in uw specifieke situatie (als u een zeer snel net heeft, is het iets dat u zelf moet beslissen. De geld-terug-garantie van een VPN kan hier van pas komen - omdat u het zelf kunt controleren.

Hier zijn enkele situaties waarin een Overwatch VPN een waardevolle investering kan zijn.

U bent geblokkeerd voor het spelen van Overwatch

Overwatch heeft problemen gehad met cheats en hacks van spelers in delen van Azië. Als gevolg hiervan heeft Blizzard (de uitgever van de game) veel verbindingen vanuit dat deel van de wereld geblokkeerd. Dit elimineert slechte acteurs, maar kan ook invloed hebben op reguliere gamers. De oplossing is om een ​​Overwatch VPN te gebruiken om in te loggen vanaf een VPN-server in een ander gebied.

Zelfs als je je kunt aanmelden bij de game, kun je mogelijk de teamchatfuncties niet gebruiken. Verschillende landen (met name in het Midden-Oosten) blokkeren het gebruik van internetdiensten van het chattype. Nogmaals, de oplossing is om een ​​VPN voor Overwatch te gebruiken om in te loggen bij de game vanaf een locatie die de chatservices niet censureert.

Problemen met uw verbinding met het spel

Overwatch is een realtime game die een snelle, betrouwbare internetverbinding vereist. Maar je verbinding met het spel kan achterblijven. Het is misschien niet betrouwbaar, waardoor je op het slechtst mogelijke moment de verbinding met het spel verliest. In deze gevallen kan een hogesnelheid VPN mogelijk helpen.

Als het lang duurt voordat Overwatch reageert op uw opdrachten in het spel, ondervindt u vertraging. Vertraging kan worden veroorzaakt door uw internetprovider als deze bandbreedtebeperking gebruikt. Teveel internetverkeer ergens tussen u en de Overwatch-servers kan dit ook veroorzaken. Of het probleem kan zijn met de specifieke server waarmee het spel u standaard verbindt.

Een Overwatch VPN kan helpen. Door je verbinding met de game te coderen, kan de bandbreedtebeperking worden voorkomen. Met een VPN voor Overwatch kun je de route tussen jou en de game wijzigen door verbinding te maken met verschillende servers in verschillende landen. Mogelijk kunt u op deze manier een route vinden met minder verkeer. Deze mogelijkheid om de route te wijzigen, kan u ook een betrouwbaardere verbinding met uw standaard Overwatch-server geven of u kunt zich aanmelden bij een andere server.

Beste Overwatch VPN's: conclusie

In deze Overwatch VPN-gids hebben we het gehad over de problemen die je kunt hebben als je dit populaire spel probeert te spelen. We hebben gezien hoe een Overwatch VPN je in het spel kan krijgen wanneer de krachten die proberen je buiten te houden of je te beperken. En we hebben gevallen gezien waarin een VPN u kan helpen voorbij enkele van de minder vaak voorkomende verbindingsproblemen te komen.

Als u een van de problemen ondervindt die we hier hebben besproken, weet u wat er komt. De enige manier om zeker te weten of een Overwatch VPN je spelproblemen zal oplossen, is door er een te installeren en te zien! Alle VPN's op deze lijst zijn kwaliteitsservices die gratis proefversies of geld-terug-garanties bieden, dus er is echt geen reden om deze 5 beste VPN's voor Overwatch niet te testen.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Raadpleeg de onderstaande handleidingen voor meer informatie over het gebruik van een VPN voor overatch op de console van uw voorkeur:

 • Xbox One VPN
 • PS4 VPN
 • PC VPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me