5 Beste Roku VPN voor 2020

Roku is een streaming-tv en mediaspeler die sinds de eerste lancering in 2012 aanzienlijk succes en populariteit heeft genoten. Het is verkrijgbaar in een aantal vormen, waaronder draagbare streaming-sticks, settopboxen en zelfs als smart-tv! Elk type beschikbare hardware heeft dezelfde functie: het geeft u toegang tot zowel streaming als on-demand content via kanalen die selecteerbaar zijn met behulp van een afstandsbediening. Dankzij het partnerschap met populaire streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Amazon, is er geen tekort aan uitstekende inhoud beschikbaar met één klik op de knop.

Helaas zijn, net als de streamingdiensten zelf, bepaalde kanalen en inhoud ontoegankelijk vanwege geografische beperkingen. In reactie hierop worden consumenten zich er steeds meer van bewust dat ze een VPN-service kunnen gebruiken om die inhoud te deblokkeren, waardoor ze het meeste uit hun Roku-systeem halen.

Ontdek hieronder alles over onze top-VPN's voor Roku in 2017!

Beste VPN voor Roku: samenvatting

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Roku gebruiken met een VPN

Naast het kiezen van de beste VPN-service voor u, is er ook de kwestie van hoe u fysiek uw VPN instelt voor een Roku-apparaat. Het probleem is dat zelfs met de nieuwste en beste Roku-apparaten - zoals de Roku Ultra of de Roku Streaming Stick (meer in detail vermeld aan het einde van het artikel) - het nog steeds niet mogelijk is om de Roku-hardware zelf te gebruiken om een VPN-verbinding.

In plaats daarvan moet u een VPN-verbinding inschakelen op een apparaat buiten uw Roku-speler. Er zijn twee basisopties om dit te bereiken: ofwel een VPN-verbinding op uw draadloze router instellen (mogelijk moet u voor deze ondersteuning upgraden naar DD-WRT of Tomato of uw internet- en VPN-verbinding op uw laptop delen met het Roku-apparaat.

Hoe dan ook, de VPN-verbinding is de crux van het deblokkeren van geo-beperkte en gecensureerde inhoud.

De beste Roku-mediastreamers

Het vinden van de beste VPN voor Roku is net zo uitdagend als het vinden van de beste media omdat er een schijnbaar eindeloos aantal opties en alternatieven is. Om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen en te voorkomen dat u een citroen koopt, hebben we de nieuwste en beste Roku-mediastreamers van 2017 samengesteld.

Roku Ultra

Kort gezegd is Roku Ultra een van de allerbeste Roku-streamers die beschikbaar zijn, en de doos zit boordevol met de nieuwste en beste hardware voor een soepele streamingervaring. De Roku Ultra wordt geleverd met een quad-core en ondersteunt 4K en HDR-beeldkwaliteit (hoewel je een tv nodig hebt die compatibel is met 4K om zo'n beeld van hoge kwaliteit te krijgen).

Ik hou ook van hoe het een Ethernet-poort bevat (ze zijn meestal betrouwbaarder en sneller dan draadloze verbindingen), hoewel ik teleurgesteld was om te ontdekken dat het alleen Fast Ethernet is en geen Gigabit Ethernet. En merk op dat het ongeveer $ 129,99 kost, hoewel ik denk dat de kosten gerechtvaardigd zijn.

Roku Streaming Stick 3600R

Het volgende beste Roku-apparaat is de Roku Streaming Stick 3600R, die het voordeel heeft dat hij klein is. Bovendien is het een stuk goedkoper dan de Roku Ultra en kost het slechts $ 50. Omdat het een stick is, bevat het natuurlijk geen Ethernet-poort. Alle netwerkverbindingen zijn draadloos, dus u zou idealiter een snelle draadloze router willen voor snelle streaming.

Het heeft ook geen vergelijkbare hardware als de Roku Ultra. Desondanks start de Roku Stick sneller op dan andere en duurt het ongeveer 30 seconden om op te starten. Merk echter op dat je de stick moet aansluiten op een HDMI-poort, die er een beetje lelijk en rommelig uit kan zien als je geen HDMI-poorten hebt aan de achterkant van je tv.

Roku Premiere+

Last but not least wilde ik de Roku Premiere + een vermelding geven. Het is lang niet zo snel als de Roku Ultra, maar hey - het is 23% goedkoper. De MSRP is slechts $ 99,99, wat ongeveer $ 30,00 goedkoper is dan de Ultra, waardoor het een fatsoenlijk, kosteneffectief alternatief is als je gevoeliger bent voor de prijs.

Net als de Ultra heeft de Premiere + de mogelijkheid om 4K HDR-video te streamen. Maar het mist enkele van de nieuwste toeters en bellen, zoals gesproken zoekopdrachten. Nogmaals, de Ethernet-poort aan de achterkant is alleen en ondersteunt geen gigabit-snelheden. Toch geeft het je tenminste de keuze tussen bedrade en draadloze netwerkverbindingen.

Roku VPN: Conclusie

Het streamen van tv- en mediagadgets zoals Roku is een gemakkelijke, handige manier om via één apparaat toegang te krijgen tot inhoud van al uw services zoals Netflix, Hulu en BBC iPlayer. Net als wanneer deze services afzonderlijk worden gebruikt, wordt hun inhoud echter vaak beschermd door geografische beperkingen en alleen beschikbaar voor bepaalde landen. Om deze vervelende blokkade te omzeilen, hoeven alle Roku-gebruikers zich aan te melden bij een compatibele VPN-provider en in te stellen met hun Roku-apparaat. Na het volgen van deze eenvoudige stappen, is de hemel de limiet met betrekking tot hoeveel geweldige inhoud je kunt bekijken via Roku in 2017!

Beste VPN's voor Roku 2020: Samenvatting

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Raadpleeg de onderstaande handleidingen om te zien hoe u de bovengenoemde streamingdiensten met een VPN kunt deblokkeren:

 • VPN voor Hulu
 • VPN Netflix
 • VPN Amazon Prime
 • iPlayer VPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me