5 beste Sling TV VPN’s die werken in 2020 – Deblokkeer alle inhoud

Wat is Sling TV?

Sling TV is een betaalbare online streamingdienst die toegang biedt tot kabelzenders in de VS. Voor slechts $ 20 per maand krijgen abonnees toegang tot bijvoorbeeld ESPN, FOX, Disney, AMC, Showtime, CNN en alle sport- en tv-premières die daarbij horen. Al met al krijgen Sling TV-abonnees toegang tot maar liefst 135 kanalen.

Hoewel het waar is dat Sling TV geografisch beperkt is tot de VS, is het goede nieuws dat met een Sling TV Virtual Private Network (VPN) iedereen, overal, kan doen alsof hij in de VS is om Sling TV te deblokkeren. Voor tv- en filmverslaafden over de hele wereld betekent een Sling TV VPN de mogelijkheid om de hele dag Amerikaanse tv kijken.

De ProPrivacy voor Sling TV 2020

De beste Sling TV VPN's in 2020 is NordVPN. Bekijk hieronder onze video review.

Bekijk voor enkele alternatieven de onderstaande tabel om de beste 5 VPN's voor Sling TV in 2020 te bekijken.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Sling TV VPN's

Met een VPN voor Sling TV kunnen consumenten over de hele wereld doen alsof ze in de VS zijn. Het resultaat is de mogelijkheid om toegang te krijgen tot een van de Sling TV-abonnementen. De meest populaire abonnementen zijn de abonnementen Oranje en Blauw, geprijsd op $ 20 en $ 25 per maand. Die abonnementen geven kijkers toegang tot een waanzinnige hoeveelheid Amerikaanse programmering en met een Sling TV VPN zijn die shows overal beschikbaar.

In dit artikel leggen we alles uit wat u moet weten over een VPN voor Sling TV. We beschrijven wat een VPN is, hoe het werkt en waarom de ene VPN voor Sling TV beter is dan de andere. We vertellen u zelfs hoe u Sling TV kunt deblokkeren met een VPN. Een VPN is veruit de goedkoopste en beste manier om de meeste Amerikaanse tv-programma's en premières te deblokkeren en te bekijken. Dus, zonder verder gedoe, zijn hier de vijf beste Sing TV VPN-services.

Wat is een Sling TV VPN?

Een Virtual Private Network is een geweldige online service waarmee je kunt doen alsof je in een ander land bent. Door dit te doen, kunt u geografische beperkingen overwinnen en toegang krijgen tot inhoud die meestal wordt geblokkeerd. Hiermee kunt u Sling TV kijken alsof u in de VS bent.

Bovendien biedt een betrouwbare en vertrouwde VPN sterke codering. Die codering versleutelt veilig alle gegevens die van en naar uw pc, laptop, smartphone of tablet komen en gaan. Het resultaat is dat niemand - internetproviders (ISP's), overheden of lokale netwerkbeheerders - kan vertellen wat u online doet.

De mogelijkheid om in een ander land te lijken, toegevoegd aan de digitale privacy van de codering, is de perfecte combinatie. Daarom is een premium VPN zo'n geweldige investering.

Sling TV VPN overwegingen

Bij het selecteren van de beste VPN's voor Sling TV zijn er een aantal overwegingen die we in gedachten hebben gehouden. Het belangrijkste is dat we ervoor zorgden dat we alleen VPN's selecteerden die hoge snelheden bieden. Hoge verbindingssnelheden zijn van het grootste belang bij het streamen in HD.

Helaas is de overgrote meerderheid van de 850 VPN's op de markt te traag voor uw streamingbehoeften. De VPN's in deze gids hebben echter allemaal een keuze uit snelle Amerikaanse servers - dus u kunt altijd Sling TV kijken.

De tweede overweging was privacy. Omdat u zich voordoet als u in de VS bent om Sling TV te kijken, is het belangrijk dat veiligheid en privacy zijn gewaarborgd. Alle VPN's in dit artikel zijn geselecteerd omdat ze perfect zijn om privé Sling TV te kijken.

Sling TV VPN voor sportfans

Sling TV is vooral geweldig voor mensen die de blokkering willen opheffen en meer sporten willen bekijken. Met een Sling TV VPN kunnen sportfans toegang krijgen tot Amerikaanse golfcompetities, hockey (NHL), honkbal (MLB), basketbal (NBA), Amerikaans voetbal (NFL), tennis. In feite is er geen betere manier om met een beperkt budget naar Amerikaanse sporten te kijken.

Een VPN voor films met Sling TV

Sling TV geeft je toegang tot een enorme selectie films. Dit omvat toegang tot specifieke filmkanalen zoals Sundance, Fandor, Epix, Shortlist, HDNet Movies en TCM. Ook beschikbaar zijn Showtime, HBO, Cinemax, Starz Encore, Hallmark, LMN en Tribeca Shortlist. Dat is een waanzinnige hoeveelheid keuze voor filmverslaafden.

Waarom u een VPN voor Sling TV for Kids zou moeten gebruiken

Een VPN voor Sling TV is een geweldige manier om uw kinderen te vermaken! Sling TV geeft toegang tot veel kinderprogramma's, waaronder Disney-kanalen (Disney, Disney Junior, Disney XD), Nickelodeon-kanalen, Boomerang, Cartoon Network, Duck TV en Sling Kids (een selectie van kinderprogramma's en tekenfilms).

Sling TV Canada

Veel Canadese burgers zijn geïnteresseerd in een Sling TV-abonnement. Net als overal elders is Sling TV geblokkeerd in Canada. Met een Sling TV VPN kunnen Canadezen Sling TV echter deblokkeren (net zoals kijkers op andere locaties). Als je meer wilt weten, bekijk dan onze Canadese VPN-gids.

Een Sling TV VPN voor Amerikaanse burgers

Zelfs Amerikaanse abonnees die geen VPN nodig hebben om toegang te krijgen tot Sling TV, kunnen profiteren van een VPN. Waarom? Omdat Sling TV vanwege licentiebeperkingen bepaalde tv-kanalen, programma's en sportevenementen niet overal in de VS kan weergeven. Die diensten worden op de Sling TV-website aangeduid als "alleen bepaalde markten". Fox Sports is bijvoorbeeld alleen op bepaalde plaatsen beschikbaar. Door een VPN te gebruiken, hebben inwoners van de VS echter toegang tot Fox Sports-streams vanuit verschillende postcodes.

Hier zijn enkele voorbeelden van waartoe u vanuit de VS toegang kunt krijgen met een Sling TV VPN:

 • FOX Sports Ohio
 • FOX Sports West
 • FOX Sports Florida
 • FOX Sports South
 • FOX Sports Midwest
 • FOX Sports Arizona
 • FOX Sports Cincinnati
 • FOX Sports Detroit
 • FOX Sports North
 • FOX Sports Prime-ticket
 • FOX Sports San Diego
 • FOX Sports Zuidoost
 • FOX Sports Southwest
 • FOX Sports Sun
 • Sporttijd Ohio
 • JA (Yankees Entertainment en Sport) Netwerk.

Sling TV deblokkeren met een VPN

Het is eenvoudig om Sling TV te deblokkeren met een VPN. Volg hiervoor deze eenvoudige stappen:

 1. Kies een VPN. Voor Sling TV raden we ExpressVPN aan
  omdat het een geweldige selectie Amerikaanse servers heeft die allemaal supersnel zijn om Sling TV in HD te streamen.
 2. Klik door naar de VPN van uw keuze, en Abonneer u op de service.
 3. Download en installeer de software. Met de VPN's in deze handleiding kan meer dan één apparaat de VPN tegelijkertijd uitvoeren. Zo kunt u Sling TV kijken op uw telefoon, laptop, tablet en / of pc.
 4. Voer de VPN-software en selecteer een Amerikaanse server uit de lijst - klik op Verbinden.
 5. Nu de VPN is verbonden, beschermt het u met codering. Bovendien heb je een Amerikaans IP-adres (wat betekent dat je in de VS lijkt te zijn). Om deze reden kunt u dat nu doen navigeren naar SlingTV.com.

Een cadeaubon kopen voor Sling TV

Om je te abonneren op de dienst heb je een SlingTV-cadeaubon nodig (omdat je geen Amerikaanse creditcard en postcode hebt). Om de cadeaubon te krijgen, moet je eerst wat Bitcoins kopen. Kijk hier voor meer informatie over het kopen van bitcoins.

 1. Ga hierheen om de cadeaubon te krijgen. U wordt doorgestuurd naar eGifter waar u een cadeaubon van $ 25 kunt kopen. Hiermee kun je een maand Sling TV gebruiken voor $ 20 en een $ 5 upgradeplan krijgen voor iets extra's (Sling TV biedt massa's extra's bovenop het geweldige basisplan). U moet uw cadeaubon betalen met Bitcoins.
 2. Wissel nu de cadeaubon in bij het Sling TV-portaal.Sling Tv Giftcard

Gebruik een virtuele creditcard

 1. Om u aan te melden, heeft u een virtuele Amerikaanse creditcard zoals deze nodig. Dit is enigszins prijzig, omdat je wel lidgeld moet betalen om de virtuele kaart te krijgen. De kaart zal u echter voorzien van een geldig Amerikaans adres en een postcode. Als u de site in de link gebruikt, moet u $ 65 uitgeven. Hiermee kunt u echter twee maanden Sling TV kopen voor $ 40 en $ 10 dollar aan extra's. (U verliest $ 15 aan kosten, maar voor veel mensen over de hele wereld is $ 65 voor twee maanden Sling TV met extra's nog steeds een uitstekende prijs!) Vergeet niet dat de beste manier om uw virtuele creditcard te gebruiken, is om deze te gebruiken om een ​​Sling TV te kopen cadeaubon bij Walmart. Walmart staat vermeld op de US Unlocked-website, dus dit werkt en je ontvangt je Sling TV-tegoedboncode per e-mail.

Vergeet niet dat Sling TV per maand wordt gekocht - geen lange contracten! Annuleer gewoon op elk moment.

Welke VPN moet ik krijgen voor Sling TV?

Terwijl ExpressVPN
is onze meest aanbevolen VPN voor Sling TV, alle VPN's in deze handleiding zijn zorgvuldig geselecteerd omdat ze perfect zijn voor Sling TV. Deze VPN's zijn bekende, goed geabonneerde services die uitstekende snelheden bieden voor streaming. Bovendien zijn alle VPN's betrouwbaar en bieden ze uitstekende klantenservice.

Om deze reden bent u veilig bij het selecteren van de VPN waarvan u het geluid het leukst vindt. Bovendien hebben al deze VPN's een proefperiode - dus als je ze allemaal wilt proberen zonder iets te betalen, dan kan dat!

Sling TV VPN: conclusie

In dit artikel hebben we alles uitgelegd wat u moet weten over het deblokkeren van Sling TV met een VPN. Alle VPN-services van Sling TV in deze gids zijn fantastisch, en met alle kunt u Sling TV overal deblokkeren.

Deze VPN's zijn veilig, betrouwbaar en bieden waar voor uw geld. Dus kijk nog eens snel en kies met vertrouwen een VPN voor Sling TV. We zijn er zeker van dat er een VPN voor Sling TV is voor iedereen in deze gids - ongeacht uw persoonlijke omstandigheden.

Als u vragen heeft over het deblokkeren van Sling TV, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen - we helpen u graag verder!

Beste Sling TV VPN: samenvatting

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me