5 beste transmissie VPN-services – Beveilig uw transmissie Torrenting

Transmission is een geweldige torrent-client die beschikbaar is voor alle besturingssystemen, maar wordt vooral begunstigd door Mac- en Linux-gebruikers. Zoals bij elke Torrent-client, kunnen er gevaren zijn, een manier om deze problemen te bestrijden is door een VPN voor verzending te gebruiken. VPN-services zorgen ervoor dat uw activiteit privé blijft en stelt u in staat om websites te blokkeren die momenteel op uw locatie zijn geblokkeerd. Blijf lezen voor de vijf beste Transmission VPN en enkele toptips om veilig te blijven tijdens torrenting op Transmission.

De beste transmissie VPN-services

Bekijk hieronder de lijst met de vijf beste Transmission VPN-services. Klik voor meer informatie over de hieronder vermelde VPN-services op de links of bekijk onze gedetailleerde VPN-beoordelingen voor een diepgaand inzicht in elk aspect van hun service.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 3. IPVanish

  - Snelle verbindingen | Torrenting toegestaan ​​| Servers in 60 landen

 4. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Wat is verzending??

Transmission is een BitTorrent-client.

Het begon alleen voor Mac en Linux, en vanaf daar heeft het een formidabele reputatie opgebouwd. Windows-gebruikers kunnen nu ook aan de slag. Verzending is 100% gratis en is beschikbaar voor Windows, Mac OS X / Mac OS, Linux (veel distros), FreeBSD, Gentoo en meer.

Hoewel een competente BitTorrent-client, is de belangrijkste troef van Transmission de prachtige gebruikersinterface, compleet met Growl-meldingen voor Mac-gebruikers. Het is ook lichtgewicht, volledig gratis en open source. Yay voor verzending!

Transmissie biedt ondersteuning voor webzaden, BitTorrent-protocolversleuteling, watch directories, tracker-bewerking, globale en per-torrent snelheidslimieten en meer. Het ondersteunt ook optionele add-ons die de functieset kunnen uitbreiden. Deze omvatten RSS-abonnementstools en een XMBC / Kodi-plug-in.

Zoals altijd bij het downloaden van peer-to-peer (P2P), is het van vitaal belang om uzelf te beschermen met een Virtual Private Network (VPN) wanneer u Transmission gebruikt. Raadpleeg ons artikel over de pagina Beste VPN's voor torrenting voor een gedetailleerde uitleg waarom dit zo is.

Hier zijn de aanbevolen Transmission VPN-services in meer detail.

Transmission VPN: overwegingen

Een VPN beschermt u tegen bestraffing door uw internetprovider (ISP) en auteursrechthouders bij het downloaden via verzending.

Het kan dit doen omdat:

 1. De VPN-verbinding tussen uw pc en de VPN-server is gecodeerd. Dat betekent dat uw ISP niet kan zien wat u op internet doet.
 2. U hebt toegang tot internet via de VPN-server, dus uw IP-adres lijkt dat van de VPN-server te zijn. Alle anderen die hetzelfde bestand delen met een BitTorrent-client, zien het IP-adres van de VPN-server, niet uw echte IP-adres.

Het gebruik van een VPN is ook handig voor toegang tot torrent-sites die uw ISP heeft geblokkeerd in opdracht van uw overheid of auteursrechthouders.

Houd er rekening mee dat niet alle VPN-providers torrenting toestaan ​​op hun service. Hoewel ze u mogelijk niet actief verhinderen dit te doen, zullen ze uw service annuleren of zelfs uw gegevens overhandigen als ze een klacht ontvangen van auteursrechthouders.

Het is daarom belangrijk om altijd een VPN voor verzending te gebruiken waarmee P2P torrent kan worden gedownload. Deze services beloven u te beschermen, en dat zullen ze ook.

Dodemansknop

In tegenstelling tot Vuze en qBittorrent is het niet mogelijk om Transmission te binden aan uw VPN-interface. Het maakt het des te belangrijker om een ​​kill-schakelaar te gebruiken.

Een kill-schakelaar voorkomt dat u toegang krijgt tot internet wanneer u niet bent verbonden met een VPN-service. Het betekent dat je niet terugkeert naar je computer nadat je deze onbeheerd hebt achtergelaten, alleen om te ontdekken dat de VPN-verbinding is verbroken en je al uren illegale torrents downloadt zodat de hele wereld kan zien!

Veel VPN-providers hebben een kill-schakelaar ingebouwd in hun software.

Het wordt soms iets onduidelijk genoemd, zoals "netwerkvergrendeling" of "beveiligde IP". U kunt ook een oplossing van derden gebruiken, zoals VPNetMon, VPN Check of VPN Watcher. U kunt ook uw eigen regels maken met firewallregels.

Merk op dat op firewall gebaseerde oplossingen superieur zijn aan oplossingen die detecteren of uw VPN-verbinding is verbroken voordat uw internet wordt verbroken, omdat een firewall-oplossing al het internetverkeer buiten de VPN zou moeten blokkeren. Elke kill-switch-oplossing is echter beter dan geen!

NAT Firewall en Port Forwarding

Verzending ondersteunt NAT Port PM Mapping (NAT-PMP) en Universal Plug and Play (UPnP) port mapping. Deze technologieën helpen problemen met NAT-firewalls te overwinnen door uw port forwarding-instellingen automatisch te configureren.

NAT Firewall

Veel VPN-services gebruiken een NAT-firewall om inkomende verbindingen via internet te voorkomen. Het is over het algemeen een goede zaak, omdat het u beschermt tegen aanvallen. Voor P2P kan het echter problemen veroorzaken, omdat alle ongevraagde binnenkomende verbindingen worden voorkomen.

Moderne BitTorrent-clients zijn erg slim. Ze kunnen veel NAT-problemen oplossen door verbindingen met torrents en andere trackers te initiëren. Wanneer een andere BitTorrent-gebruiker een bestand (of bestandsstuk) dat u heeft wilt downloaden, zal zijn software uw BitTorrent-client hiervan op de hoogte stellen en uw BitTorrent-client zal de verbinding tot stand brengen, waardoor de NAT-firewall wordt omzeild.

Wanneer beide partijen zich achter een NAT-firewall bevinden, is dit echter niet mogelijk, omdat geen van beide partijen een verbinding kan initiëren!

Het maakt het P2P-proces veel minder efficiënt voor alle gebruikers. Als de enige mensen die de bestanden / bestanden bevatten die je wilt ook achter een NAT-firewall zitten, dan is dat een stevige kaas. Naarmate meer mensen VPN's gebruiken om zichzelf te beschermen tijdens het downloaden, wordt dit probleem waarschijnlijk erger.

Port forwarding

De oplossing is port forwarding, waarbij de VPN-provider via zijn NAT-firewall een poort opent om P2P-verkeer door te laten. Het gebruik van een provider met deze functie (die meestal handmatig moet worden geactiveerd) verbetert uw P2P-prestaties en is in het algemeen een goede P2P-praktijk.

Sommige BitTorrent-clients vereisen dat u een open poort opgeeft om te luisteren naar inkomende verbindingen. Anderen, zoals Transmission, maken het werk eenvoudiger door automatiseringstechnologieën te gebruiken, zoals het NAT Port Mapping Protocol (NAT-PMP) en >UPnP-poorttoewijzing.

Er moet echter worden opgemerkt dat problemen met het doorsturen van havens grotendeels theoretisch zijn. Ik heb jaren met hoge snelheid torrents gedownload met een VPN-verbinding en heb nooit port forwarding hoeven gebruiken.

Omdat port forwarding niet iets is waar de meeste torrenters zich zorgen over hoeven te maken, wordt deze functie niet belangrijk genoeg geacht om de volgorde van onze bovenstaande lijst te beïnvloeden. Ik heb echter opgemerkt dat port forwarding als een functie werd aangeboden.

Hoe verzending met VPN te gebruiken

Degenen onder u die andere BitTorrent-clients hebben gebruikt, kunnen meteen in Transmission springen. Als je nog nooit hebt gedownload met het BitTorrent-protocol, volgt hier een kort overzicht van het gebruik van transmissies met een VPN:

 1. Download en installeer Transmission. Het is 100% gratis!
 2. Zorg ervoor dat er een VPN actief is (dit is optioneel maar sterk aanbevolen). Het zal censuur van torrent-sites omzeilen, uw IP verbergen voor anderen waarmee u bestanden deelt en uw downloads verbergen voor uw ISP.
 3. Bezoek een BitTorrent-website. Deze websites hosten links naar torrent-bestanden. U kunt bladeren naar inhoud die u interesseert, of zoeken naar iets specifieks. Veel websites bevatten gebruikersrecensies van torrents, die u kunnen helpen goede te kiezen. Als uw ISP torrent-sites blokkeert, is een VPN ook handig om ze te deblokkeren.
 4. Als je de gewenste inhoud hebt gevonden, klik je op de torrent-link of de magnet-link. Vermijd koppelingen van het type "Direct download", omdat deze bijna altijd verbinding maken met commerciële services. De torrent wordt geopend in uw BitTorrent-client en begint met downloaden.
 5. Wanneer de download 100% voltooid is, geniet ervan! Transmissie bevat geen ingebouwde mediaspeler, maar VLC is gratis, open source en beschikbaar op vrijwel alle platforms. Het speelt alles wat je erop gooit.
 6. Zet de torrent in (optioneel, maar beleefd, omdat torrenting afhankelijk is van seeding van gebruikers om te werken). Laat Transmission gewoon draaien terwijl de torrent nog actief is. Daardoor kunnen andere gebruikers de torrent van uw exemplaar downloaden en daarom wordt torrenting ook wel bestandsdeling genoemd.

Hoe u uw seed-verhouding kunt vinden in Transmission

Volg de onderstaande stappen om te weten te komen wat uw seed-ratio is bij verzending.

 1. klik met de rechtermuisknop op een torrent in het hoofdvenster
 2. klik op Eigenschappen
 3. klik op Informatie
 4. gelost

Voor de juiste netiquette moet u uploaden naar ten minste 100% (1: 1 seed ratio). Dit betekent dat u minstens evenveel van het bestand heeft geüpload als u hebt gedownload.

Om uw seed-ratio te achterhalen in Transmission, -> -> Informatie -> . Voor de juiste netiquette moet u uploaden naar ten minste 100% (1: 1 seed ratio). Dit betekent dat u minstens evenveel van het bestand heeft geüpload als u hebt gedownload.

VPN instellen voor verzending

Als u een VPN met Transmission wilt gebruiken, moet deze tegelijkertijd met Transmission worden uitgevoerd. Het gebruik van een kill-schakelaar zorgt ervoor dat Transmission niets downloadt, behalve wanneer de VPN is verbonden.

Als je wilt controleren of je VPN je torrent-sessies beschermt, ga je naar IPleak.net en activeer je Torrent-adresdetectie. Het downloadt een nep-bestand naar uw computer via een magneetlink, die vervolgens wordt geopend door Transmission en kan worden gevolgd door de website.

Als alles correct werkt, zou u noch uw eigen IP-adres, noch een IP-adres van uw internetprovider (ISP) moeten zien..

Transmissie Proxy

Bij verzending is standaard geen proxy-instelling toegestaan ​​(SOCKS5 of anderszins). Het was beschikbaar op oudere versies, maar op nieuwere versies moet je het op een rotonde doen. Lees meer over deze link om Transmission in te stellen om een ​​proxy te gebruiken.

Beste VPN's voor verzending: conclusie

Transmission is een geweldige BitTorrent-client.

De perfecte partner voor elke goede BitTorrent-client is een goede VPN-service die je veilig houdt tijdens het downloaden, dus zorg ervoor dat je vandaag een Transmission VPN krijgt!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me