5 beste VPN’s Spanje – Snelle en veilige Spaanse VPN’s voor 2020

Spanje is een Europees land waarvan bekend is dat het internet censureert.VPN Spanje

Bovendien oefent de Spaanse overheid ook enkele streng anti-piraterijbeleid.

Daarom, of u nu bezoekt of in Spanje woont, u zult het zeker weten

Niet-legale torrentactiviteiten kunnen in Spanje als gevaarlijk worden beschouwd - wat slecht is omdat Spanje een redelijk goede internetinfrastructuur heeft met standaardservices op 10 Mbps en hogesnelheidsservices op 100 Mbps.

Voor expats die naar het buitenland reizen, kunnen die hoge streamsnelheden een wereld van verschil maken wanneer ze proberen thuis toegang te krijgen tot tv-programma's en films.

droevig, toegang tot die online streamingdiensten zonder VPN is onmogelijk vanwege auteursrechtbeleid en geografisch beperkte inhoud.

Beste VPN's voor Spanje

We hebben de afgelopen vijf jaar meer dan 150 VPN-providers beoordeeld, en hier is onze keuze van de beste.

Als je wilt weten waarom het nuttig is om een ​​VPN in Spanje te gebruiken, lees dan ons artikel.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

 5. IPVanish

Wat is een VPN?

Een VPN of virtueel particulier netwerk is een service die biedt beveiliging, privacy en anonimiteit. Wanneer u een VPN-service gebruikt, maskeert u uw locatie met een locatie die wordt verstrekt door uw VPN-provider.Wat is een VPN

Met andere woorden: als je in Spanje bent en toegang wilt tot tv-streamingdiensten in het VK, doe je gewoon alsof je in het VK bent en de tv-streamingservice is niets wijzer.

Een VPN voor Spanje is om verschillende redenen nodig, waaronder de vermijding van overheidstoezicht en internetcensuur, evenals toegang tot geo-beperkte inhoud, veilig blijven op openbare wifi en privé blijven tijdens P2P-activiteiten.

Het gebruik van een VPN in Spanje is noodzakelijk, omdat het een belangrijke extra laag van bescherming en beveiliging biedt die erg belangrijk is in het digitale tijdperk van vandaag.

Hoe een VPN in te stellen

Gelukkig is het opzetten van een VPN voor Spanje heel eenvoudig:

Hoe een VPN in te stellen

 1. Selecteer een van onze aanbevolen VPN's voor Spanje
 2. Registreer u bij de VPN
 3. Download het bijbehorende bestand voor uw besturingssysteem
 4. Installeer de VPN op uw systeem
 5. Open na installatie de VPN
 6. Maak verbinding met elke gewenste server
 7. U bent helemaal klaar - en beschermd tegen overheidstoezicht!

Onze aanbevolen VPN voor Spanje is de huidige deal

ExpressVPN
, omdat het het beste van alles biedt (veel serverlocaties, codering van militaire kwaliteit en gevestigd in Roemenië).

Mobiele VPN

Alle VPN's op deze lijst bieden VPN voor iPhone en VPN voor Android-apparaten. Dit is ideaal, omdat een VPN op uw mobiele apparaat net zo nodig is als op uw pc.Mobiele VPN

Als u bijvoorbeeld vaak verbinding maakt met openbare wifi-hotspots, helpt een mobiele VPN u te beschermen tegen ongewenste aanvallen van derden.

Zijn VPN's legaal?

Ja, VPN's zijn legaal in Spanje. VPN's zijn in de meeste landen over het algemeen legaal, hoewel het gebruik van een VPN om een ​​digitaal misdrijf te plegen natuurlijk tegen de wet is. Daarom is het belangrijk om uw VPN-provider verstandig te kiezen. Als u bijvoorbeeld uw VPN gebruikt om deel te nemen aan illegale P2P-activiteiten, wilt u een VPN zonder logboeken.

VPN's voor Spanje Overweging

Er zijn verschillende dingen om te overwegen voordat u een VPN voor Spanje kiest - van dingen als serverlocaties tot de algehele snelheid van de servers. Hier is een lijst met dingen die u moet overwegen voordat u een VPN-provider selecteert:Dingen om te overwegen

 • Aantal serverlocaties
 • Snelheid van servers
 • Logbeleid (geen voorkeur voor logs)
 • Encryptiesterkte
 • Protocollen aangeboden
 • Aanvullende beveiligingsfuncties
 • Aantal gelijktijdige verbindingen toegestaan
 • Het land waarin de VPN is gevestigd

Dit zijn slechts enkele van de vele factoren om te overwegen. Voor meer informatie, bezoek onze VPN-gids voor beginners.

Internetcensuur

De Spaanse overheid staat bekend om websites blokkeren die ongewenste politieke meningen adverteren, voornamelijk in reactie op bepaalde activistische groepen die het Catalaanse onafhankelijkheidsreferendum promoten. Een voorbeeld hiervan is 10 oktober 2017, waar de Spaanse burgerwacht de toegang tot een pro-Catalaanse WhatsApp-onafhankelijkheidsgroep blokkeerde.Internetcensuur

Wanneer u een VPN gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat de Spaanse overheid de toegang tot politieke agenda's blokkeert waarmee zij het niet eens zijn. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken dat u in de problemen komt door uw recht op vrije meningsuiting uit te oefenen.

Laat staan, de Spaanse regering heeft onlangs voorgesteld om memes op sociale media te verbieden. De hervorming zou een einde maken aan de "verspreiding van afbeeldingen die inbreuk maken op de eer van een persoon." Als de Spaanse regering doorgaat met de hervorming, lijdt het geen twijfel dat het gebruik van een VPN een noodzaak zal worden.

Overheidstoezicht

Ondanks dat Spanje beweert ze nemen niet deel aan overheidstoezicht, verschillende rapporten beweren anders zijn vrijgegeven in de afgelopen jaren.Overheidstoezicht

Een voorbeeld hiervan is de 21-jarige Cassandra Vera, een student in de stad Murcia, die op Twitter grapjes maakte over 'verheerlijkt terrorisme'. Als reactie op haar grappen werd ze veroordeeld tot een heel jaar gevangenisstraf.

Het is alleen maar reden om een ​​VPN in Spanje te gebruiken - jezelf en je vrijheid beschermen is belangrijk. Het laatste wat je wilt is om een ​​grap of een mening te delen op sociale media, maar de overheid moet een paar maanden later op je deur kloppen en je beschuldigen van het promoten van terrorisme. Simpel gezegd, het gebruik van een VPN is het niet waard.

Conclusie

Mensen die in Spanje wonen, verdienen het recht op vrije meningsuiting, ze moeten ook toegang hebben tot hun favoriete tv-programma's, online streaming-sites en andere online diensten van over de hele wereld.VPN's voor Spanje Conclusie

Met een VPN kunt u erop vertrouwen dat uw verbinding veilig en privé is, zelfs op openbare wifi-hotspots. Een VPN voor Spanje kan daarbij en meer helpen. Alle VPN's in dit artikel zijn ideaal voor personen die in Spanje wonen. Ze zullen je veilig houden. Ze houden je veilig. Wat nog belangrijker is, ze zullen u de online vrijheid bieden die u verdient.

Elke VPN die hier wordt vermeld, biedt een gratis proefperiode of een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dat betekent dat je vandaag een van de beste VPN's voor Spanje kunt proberen, zonder je zorgen te maken over onmiddellijke inzet!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me