5 beste VPN’s voor eBay in 2020 – Omzeil accountbeperkingen met een heimelijke VPN

Er is een groot beveiligingsprobleem dat u moet oplossen wanneer u online winkelt. Dit is met name van toepassing als u verbinding maakt met eBay op WiFi-hotspots op openbare plaatsen. Fraudeurs kunnen gebruikmaken van uw verbinding en krijgen al uw persoonlijke gegevens. U kunt fraudeurs folden met een Virtual Private Network (VPN). Dit is een systeem dat al uw communicatie codeert,


Er zijn honderden VPN-services beschikbaar, de vijf services in deze lijst vertegenwoordigen de beste van het stel voor online winkelen. Laten we daarom eens kijken naar de vijf beste VPN's voor eBay.

Beste VPN's voor eBay

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 3. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 4. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

 5. IPVanish

Beste VPN's voor eBay: overwegingen

Nep WiFi-hotspots

Je bent waarschijnlijk een café of een busstation binnengelopen en hebt je telefoon bereikt om beschikbare wifi-netwerken te detecteren. Het is vervelend als je er een kiest, alleen om betaling te vragen. Wat je echt wilt, is een gratis wifi-service, en het etablissement waar je in bent zou er een moeten bieden.

Wanneer u door de beschikbare verbindingen op uw telefoon, tablet of laptop scant, moet u zoeken naar een naam die vergelijkbaar is met de plaats waar u zich bevindt. Als u zich in het Chillout Café bevindt, zoekt u een WiFi-netwerk heet zoiets "Chillout Café WiFi." Gewoonlijk vereisen deze WiFi-services een wachtwoord. Misschien wilt u niet wachten om de aandacht van het bedienend personeel te trekken om het wachtwoord te vragen, vooral als u een andere WiFi-verbinding in de lijst ziet die klinkt als een betere gok. Het zal waarschijnlijk zoiets worden genoemd "Chillout Café Gratis WiFi."

Helaas heb je geen idee wie die WiFi-hotspot beheert. Meestal zal het waarschijnlijk de vestiging zijn waar u zich bevindt. Soms heeft de persoon die de hotspot aanbiedt echter geen enkele band met de locatie. In feite zou die WiFi-provider gewoon een andere klant van de plaats kunnen zijn, zittend aan een nabijgelegen tafel.

Gegevens vastleggen

Elke laptop of elk mobiel apparaat met wifi-mogelijkheden kan worden omgezet in een hotspot. Die nieuwe hotspot moet vertrouwen op internettoegangsdiensten van ergens anders. In het voorbeeld van het Chillout Café zou de fraudeur verbinding maken met de gratis WiFi-service van het etablissement en vervolgens zijn eigen WiFi-hotspot creëren, genaamd Chillout Café Free WiFi. Wanneer u verbinding maakt met die nepverbinding, komt u nog steeds op internet omdat u wordt doorgegeven aan de bonafide verbinding via het apparaat van de fraudeur.

Alle wifi-verbindingen zijn gecodeerd voor de veiligheid. Als zodanig zou je kunnen denken dat de activiteiten van de fraudeur allemaal voor niets zijn. De fraudeur regelt echter de eerste hop van uw verbinding van uw computer naar de nep-hotspot. De verbindingsprocedures omvatten het onderhandelen over coderingssleutels. Omdat de hotspot die sleutel genereert, kan de fraudeur al uw communicatie decoderen, opslaan en lezen.

Het onderzoek van verbindingsgegevens wordt uitgevoerd door computerprogramma's en gebeurt zeer snel. Uw eBay-gegevens, inclusief uw inloggegevens, e-mailadres, PayPal-account en alle financiële informatie die u invoert, kunnen allemaal worden vastgelegd. Dat verkeer gaat onmiddellijk naar de echte wifi-verbinding en naar het internet. Al het terugkerende verkeer wordt op dezelfde manier gerouteerd van de echte hotspot via de nep-hotspot naar u.

WiFi-hotspotbescherming

De fraudeur kan de netwerkcodering ontrafelen die uw WiFi-verkeer tegen snoopers moet beschermen. U moet het zichtbare bericht onmogelijk maken voor iedereen om te lezen. Wanneer u een VPN gebruikt, wordt al uw communicatie gecodeerd door een sleutel die wordt gedeeld tussen de externe VPN-server en de VPN-clientsoftware op uw computer. Deze sleutels worden gedistribueerd met behulp van een coderingssysteem met openbare sleutels. Deze coderingssystemen werken met verschillende sleutels om berichten te coderen en te decoderen. Het proces maakt ook gebruik van een systeem van certificaten, zodat elk eindpunt de identiteit van de ander kan verifiëren. Dit sleuteldistributiesysteem vergrendelt eventuele indringers.

De nep WiFi-zwendel is een soort hack genaamd a "man in de middelste aanval." Wanneer de VPN op uw computer werkt, kan deze veilig communiceren met zijn thuisserver, zelfs als de computer van de fraudeur alle gegevens onderzoekt die tussen de twee VPN-elementen passeren. Wanneer de nep WiFi-hotspotinspectiesoftware uw berichten decodeert met de sleutel voor de netwerkbescherming, komt er een andere coderingslaag onder, die onmogelijk te kraken is.

U hoeft zich geen zorgen te maken over man in the middle-aanvallen wanneer u een VPN gebruikt - al uw eBay-gegevens worden beschermd.

Beste Ebay VPN's: conclusie

De VPN's op onze lijst zullen privacy creëren voor al uw verbindingen, niet alleen uw toegang tot eBay. De privacy die een VPN biedt, geeft je het vertrouwen om torrent-downloads en activiteiten zoals het streamen van films vanuit het buitenland te proberen.

Als je in een land woont waar de overheid internettoegang beperkt, kun je die blokken omzeilen en toegang krijgen tot geblokkeerde sites en diensten, dankzij je nieuwe VPN.

Bekijk de VPN's in onze lijst en let vooral op de serverlocaties van elk. Wanneer u de VPN inschakelt, lijkt het alsof u zich bevindt in het land van de server die u hebt geselecteerd. Zorg er daarom voor dat uw VPN een locatie heeft op een plaats waar u toegang tot wilt krijgen.

Alle VPN's op deze lijst hebben terugbetalingsperioden. Profiteer hiervan en installeer een VPN om het uit te proberen. Als u niet tevreden bent met het ontwerp en de functies van uw gekozen VPN, annuleert u gewoon het contract, krijgt u uw geld terug en gaat u verder naar de volgende in de lijst. Zorg er vooral voor dat al uw identiteit en financiële informatie wordt beschermd door een van de vijf beste VPN's voor eBay te gebruiken.

Beste VPN's voor eBay: zij aan zij vergelijkingen

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 3. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 4. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

 5. IPVanish

IMAGE CREDITS: IB Photography / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me