5 beste VPN’s voor een Windows Phone in 2020

Windows 10 Mobile is de nieuwste en eerste mobiele versie van Windows die zijn desktop, tablet en telefoon in één besturingssysteem samenbrengt. Om deze reden deelt het meer met zijn desktop-tegenhanger, maar vanwege dit feit zal niet elke VPN-service goed werken op het platform. In dit artikel hebben we zorgvuldig de vijf beste VPN's voor een Windows-telefoon geselecteerd.

Als u nieuw bent bij VPN's, kunnen we u helpen aan de slag te gaan met onze handige handleidingen:

 • Wat zijn VPN's? Een niet-technische gids
 • Zijn VPN's legaal?
 • 5 beste VPN-apps voor Android
 • 5 beste VPN's voor iOS

Wat zijn de beste VPN's voor Windows Phone? - Vergelijking

Bekijk de onderstaande lijst om te zien wat onze experts als de beste VPN voor Windows Phone hebben beoordeeld.

 1. ExpressVPN

  - Bliksemsnel | Apps voor alle platforms | 24/7 live chat ondersteuning

 2. NordVPN

  - Makkelijk te gebruiken | Volledig uitgerust | Servers in meer dan 60 landen

 3. CyberGhost VPN

  - Goedkope prijzen Makkelijk in gebruik | Servers in 90 landen

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Sterke codering | Geen logs | Live chat ondersteuning

5 Windows Phone VPN-services - Gedetailleerde weergave

Bekijk hieronder de beste Windows Phone VPN-services. Als je meer informatie nodig hebt over de services die we hebben vermeld, bekijk dan onze uitgebreide VPN-reviews voor meer informatie over deze services.

Waarom heb ik een VPN nodig voor Windows Phone?

VPN's zijn enorm populair en worden elke dag groter. Hun vermogen om privacy en beveiliging te bieden door middel van codering, maakt hen bekend in de mainstream.

Helaas heeft de overgrote meerderheid van die honderden services een slecht privacybeleid, onveilige netwerken en slecht geïmplementeerde of verouderde coderingsprotocollen. Een VPN hoort je te beveiligen, maar met zoveel mensen die zo slecht bezig zijn, kan het een echte hoofdpijn zijn om te moeten kiezen.

De VPNS in deze gids bieden u allemaal de volgende voordelen:

 • Bescherming tegen sluipende overheden en hackers op openbare wifi-hotspots. Bekijk voor meer informatie onze VPN's op openbare WiFi-gids.
 • Versleutel uw gegevens zodat ISP's niet kunnen zien wat u online doet. U kunt meer leren over VPN-codering door op de link te klikken.
 • Verbeter uw anonimiteit bij torrenting. Lees meer met onze VPN's voor torrenting-gids.
 • Hiermee kunt u uw locatie wijzigen door uw IP-adres te 'spoofen' naar een externe locatie
 • Mogelijkheid om censuur en geografische beperkingen te omzeilen, bijvoorbeeld door BBC iPlayer buiten het VK te deblokkeren

Windows 10 Mobile VPN Overzicht en overwegingen

Windows 10 Mobile lijkt erg op de desktopversie. Het heeft veel van dezelfde functies, waaronder dezelfde instellingen, menu's, kernel, UI-elementen en zelfs ingebouwde Cortana-functionaliteit. Op sommige nieuwere telefoons (zoals de Lumia 950 of 950 XL) kunt u zelfs een externe monitor rechtstreeks aansluiten, waardoor de telefoon zich gedraagt ​​als een pc.

Helaas voor gebruikers van Windows-telefoons - en ondanks vele verzoeken van hen - is OpenVPN niet beschikbaar op het Windows 10 Mobile-platform. Dit is echt jammer, want OpenVPN wordt algemeen beschouwd als het veiligste coderingsprotocol voor internetverbindingen. Dat betekent dat gebruikers beperkt zijn tot PPTP of L2TP. Van die twee coderingsprotocollen is L2TP / IPSec veruit de beste optie, dus gebruik die alsjeblieft.

Vind alles wat u moet weten over codering met onze complete gids voor VPN-codering.

Windows 10 Mobile VPN ingesteld

Omdat het besturingssysteem van de Windows-telefoon ingewikkeld is (en een VPN-service veel meer integratie in een besturingssysteem vereist dan gewone desktop-apps), zijn VPN's er eenvoudigweg niet in geslaagd om aangepaste clients voor Windows 10 Mobile te maken. Hetzelfde geldt voor OpenVPN GUI. Om deze reden moet u uw VPN handmatig configureren op een Windows Mobile-apparaat.

Handmatige configuratie is niet bijzonder lastig. Alle VPN's in deze handleiding hebben instructies voor het handmatig verbinden met hun netwerk. Om u te helpen, hebben we echter een stapsgewijze handleiding voor u opgenomen die u hier ook kunt volgen:

Hoe u uw VPN handmatig kunt instellen op Windows Phones

Volg de onderstaande stappen om uw VPN in te stellen op een Windows-telefoon:

 1. Stel een nieuwe VPN-verbinding in door vanaf uw bovenkant van het scherm naar beneden te vegen om het menu weer te geven. Klik nu op VPN.
 2. Nadat het VPN-optiemenu is geopend, klikt u op het pictogram + naast Een VPN-verbinding toevoegen.
 3. Stel een L2TP-verbinding in (de veiligste die beschikbaar is) door contact op te nemen met uw gekozen VPN om hun serveradres en IPSec vooraf gedeelde sleutel te krijgen.
 4. Nu je de details hebt die je nodig hebt van je VPN-provider, ga je terug naar het menu VPN-verbindings toevoegen en vul je de volgende gegevens in:
  • VPN provider: Windows (ingebouwd)
  • Verbindingsnaam: Selecteer een naam naar keuze zoals "MyVPN" of de naam van uw provider
  • Servernaam of adres: Het VPN-serveradres dat door uw VPN wordt verstrekt
  • VPN type: L2TP / IPsec met vooraf gedeelde sleutel
  • Vooraf gedeelde sleutel:Vooraf gedeelde IPSec-sleutel die u van uw VPN-provider hebt gekregen
  • Type aanmeldingsinformatie: Gebruikersnaam en wachtwoord
  • Gebruikersnaam: Uw VPN-gebruikersnaam van toen u zich hebt geabonneerd
  • Wachtwoord: Je VPN-wachtwoord vanaf het moment dat je je hebt geabonneerd
 5. Zorg er ten slotte voor dat u op Mijn aanmeldingsgegevens onthouden klikt voordat u op Opslaan klikt.

Installatieproblemen met Windows Phone VPN oplossen

Soms ervaren mensen een probleem met de vooraf gedeelde IPSec-sleutel. Ga als volgt te werk om dit probleem op te lossen:

 1. Selecteer "MyVPN" in het VPN-menu (of wat u ook besluit om uw handmatig geconfigureerde VPN-verbinding te bellen.
 2. Klik nu op Eigenschappen.
 3. Klik in het menu Eigenschappen op Bewerken.
 4. Wanneer het menu Bewerken wordt geopend, voert u de vooraf gedeelde sleutel opnieuw in die u hebt ingevoerd tijdens het handmatig instellen van de VPN-verbinding. Klik op Opslaan. Hiermee wordt het probleem opgelost en kunt u zonder problemen verbinding maken met de VPN.

SSTP op Windows-telefoons

SSTP-functionaliteit is toegevoegd aan Windows 10 Mobile. Om dit te laten werken, moet u rechtstreeks praten met de VPN-provider die u interesseert. Voor zover we weten, heeft echter geen van de VPN-providers deze functionaliteit al in gebruik.

Conclusie

Hier bij ProPrivacy.com lopen we voorop met kennis over de VPN-industrie. Omdat we voortdurend communiceren met VPN-providers en voortdurend VPN-services van over de hele wereld beoordelen, hebben we de unieke mogelijkheid om de allerbeste VPN-services aan te bevelen. We begrijpen ook hoeveel teleurstelling het kan zijn om op een VPN uit te spatten, alleen om teleurgesteld te zijn vanwege slechte verbindingssnelheden. Of erger nog, omdat ons vertrouwen wordt geschonden en onze privacy en beveiliging in gevaar worden gebracht.

Met dit in gedachten is dit artikel zorgvuldig opgesteld, zodat u moeiteloos toegang hebt tot de essentiële informatie die u nodig hebt. Dus ga je gang en selecteer met vertrouwen een VPN voor Windows Mobile. U kunt er zeker van zijn dat alle opties in deze lijst een absoluut geweldige keuze zijn en u een uitstekende VPN-ervaring zullen geven.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me