5 beste VPN’s voor Fortnite – Hoe IP Ban for Fortnite te verwijderen

Het gebruik van een VPN voor Fortnite heeft veel voordelen en in sommige gevallen is een Fortnite VPN nodig om verbinding te maken en te spelen. Verboden IP's, trage connectiviteit en zelfs ten onrechte gemarkeerd voor vals spelen - zijn allemaal gemeld door ontevreden spelers - als oorzaken voor een verstoorde gameplay. Het gebruik van een VPN voor Fortnite kan al deze problemen helpen oplossen.

In dit artikel leggen we de voordelen uit van het gebruik van een Fortnite VPN. We evalueren welke VPN's het beste zijn voor het maximaliseren van uw gameplay, terwijl de rompslomp die het beleid van sommige gamebouwers en zelfs willekeurige fouten kan veroorzaken, tot een minimum wordt beperkt.

Lijst met de beste VPN's voor Fortnite

Bekijk de onderstaande tabel om te zien wat onze experts als de beste VPN's voor Fortnite hebben beoordeeld.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Wat is een VPN voor Fortnite?

Met een VPN kunt u via een tussenapparaat verbinding maken met internet. Dat wil zeggen, wanneer u online bent, maakt u verbinding met een VPN-server die op zijn beurt verbinding maakt met internet namens u. Al uw verkeer wordt via dit apparaat geleid voordat het naar cyberspace reist. Dit heeft veel voordelen, waarvan sommige erg handig zijn om te gebruiken met Fortnite.

VPN-verbindingen kunnen verkeer coderen en uw fysieke locatie verbergen. Het meest nuttige element van een VPN voor Fortnite is het feit dat Fortnite-servers uw echte IP-adres niet zien wanneer u verbinding maakt. In plaats daarvan zien ze het IP-adres van de VPN-server.

Ten tweede kan een VPN onder bepaalde omstandigheden ook de netwerkvertraging verminderen die u mogelijk ervaart en die u zelfs uit een wedstrijd kunt schoppen voor.

In de volgende secties zul je zien hoe deze VPN-voordelen nuttig kunnen zijn voor het spelen van Fortnite.

Waarom heb ik een VPN nodig voor Fortnite?

Een van de meest genoemde redenen voor connectiviteitsproblemen met Fortnite is een foutbericht dat verschijnt: “Je bent uit de wedstrijd verwijderd vanwege je IP, VPN, machine of vals spelen. We raden aan om geen VPN of proxy-services te gebruiken tijdens een poging om Fortnite te spelen. ”

Voor Fortnite-spelers roept dit soortgelijke emotionele reacties op als die ervaren door Windows-gebruikers wanneer ze het Blue Screen of Death zien. Dit zelf heb meegemaakt, het is geen erg plezierige ervaring.

5 beste VPN's voor Fortnite01 E1520344864337

De uitgever van Fortnite suggereert dat deze fout onder verschillende omstandigheden voorkomt. Het meest gebruikelijk is om uw IP-adres op de zwarte lijst te zetten vanwege valsspelen of andere verboden activiteiten, of een onacceptabel hoge netwerkvertraging. Een VPN kan beide situaties helpen oplossen.

Servicevoorwaarden VPN voor Fortnite

Voordat we ingaan op het technische gedeelte van hoe een VPN voor Fortnite kan helpen bij het oplossen van deze complicaties, laten we eens kijken naar enkele juridische problemen. Ja, ze zijn misschien een beetje vervelend, maar ze werpen veel licht op waarom het gebruik van een VPN voor u nodig kan zijn.

Volgens de Servicevoorwaarden van Epic Games is elk gebruik van haar services, inclusief het spelen van Fortnite, op een manier of voor "doeleinden [die] illegaal zijn of buiten het bereik van het beoogde gebruik van de Services vallen". Dit betekent dat ze bepaalde mechanismen hebben die zogenaamde verboden doeleinden kunnen detecteren.

Ze vermelden echter dat "Epic ook het recht heeft om uw toegang tot alle of een deel van de Services te beëindigen om welke of geen reden dan ook, inclusief maar niet beperkt tot, elke overtreding van deze Voorwaarden." Dus, als u om welke reden dan ook wordt geblokkeerd om te spelen Fortnite, er is geen verplichte transparantie van de kant van Epic over de reden waarom dergelijke maatregelen zijn genomen.

Dit heeft geleid tot meer dan één gelegenheid waarbij gebruikers om ogenschijnlijk onbekende redenen zijn verbannen. Het is inderdaad een van de meest voorkomende klachten op het forum van Epic.

Nu moet duidelijk worden gemaakt dat het gebruik van een VPN met Fortnite geenszins een schending van de Servicevoorwaarden is. Nergens wordt vermeld dat dergelijk gebruik verboden is. Dus alleen al het gebruik van een VPN in de bovengenoemde foutmelding kan enigszins misleidend zijn.

Ongeacht de reden, u kunt een VPN gebruiken om mogelijke problemen op te lossen.

Fortnite IP-adres verboden

Hoewel het onduidelijk is welke mechanismen Epic Games gebruikt om te bepalen of iemand hun servicevoorwaarden schendt, is het duidelijk hoe de spelers worden berispt omdat ze dit zouden hebben gedaan. Het IP-adres van de overtredende speler staat op de zwarte lijst of is verbannen, hetzij voor een specifieke periode (enkele uren of dagen) of in sommige gevallen voor onbepaalde tijd.

Beste VPN voor Fortnite

Dit betekent dat elke poging om verbinding te maken vanaf een verboden IP-adres resulteert in het bovengenoemde foutbericht. In dergelijke gevallen kan een VPN optreden als een tussenpersoon tussen u en de Fortnite-servers, in wezen uw verbannen IP-adres verbergen en het IP-adres weergeven dat wordt verstrekt door de VPN-server waarmee u verbinding maakt.

U moet er echter rekening mee houden dat het IP-adres dat de Fortnite-servers zien wanneer u een VPN gebruikt, ook kan worden verbannen als u vervolgens misbruik maakt van de service of de servicevoorwaarden van Fortnite overtreedt. Het kan ook zijn dat een andere speler Fortnite heeft gebruikt en misbruikt via die specifieke VPN-server en dat IP-adres heeft verboden voordat je het zelfs gebruikt!

De vermelde VPN-services in dit artikel hebben allemaal bevestigd dat hun services kunnen worden gebruikt om met succes en effectief verbinding te maken met Fortnite-servers, wat aangeeft dat hun servers inderdaad IP's zijn toegestaan ​​op de netwerkinfrastructuur van de game. Bovendien hebben ze honderden, zo niet duizenden IP's om uit te kiezen.

Netwerklatentie en vertraging op Fortnite oplossen

Fortnite-spelers moeten zich ervan bewust zijn dat VPN's niet altijd een oplossing zijn voor het verminderen van latentie en vertraging. Een VPN maakt uw verkeer verder: waardoor uw net een klein percentage vertraagt ​​(zelfs wanneer u de beste VPN's ter wereld gebruikt). Hoe langzamer uw net is, om te beginnen, hoe meer een VPN uw internetsnelheid kan beïnvloeden. Daarom is het voor u zo belangrijk om in de eerste plaats een snelle VPN te kiezen. Helaas zijn de meeste VPN's niet snel. In feite heeft de grote meerderheid van VPN's trage, omslachtige servers.

Soms introduceren ISP's bandbreedtebeperkingen wanneer mensen gegevensintensieve taken uitvoeren, zoals het bekijken van HD-video's of gamen. Dit is waar een VPN uw internetsnelheden kan verbeteren. Een VPN-codering omzeilt volledig de ISP-bandbreedtebeperking, zodat u Fortnite kunt spelen met de snelste beschikbare snelheden.

Door een snelle VPN-service uit deze handleiding te gebruiken, een server te selecteren die zich in de buurt van een Fortnite-server bevindt en de juiste coderingsmechanismen te selecteren, kunt u mogelijk de latentie verlagen en uw gameplay-ervaring verbeteren. Dit is iets dat u moet testen vanaf uw locatie en waar geld-terug-garanties van pas komen.

Onthoud: dit moet geval per geval worden beoordeeld. Om de beste serverlocatie te vinden, moet u eigenlijk verschillende oplossingen proberen en de beste kiezen voor uw situatie.

Hoe een VPN voor Fortnite in te stellen

Dus wil je een VPN voor Fortnite installeren? Hoe zou u dat praktisch in de praktijk kunnen doen, vraagt ​​u zich misschien af? Nou, het eerste wat je moet doen is een provider kiezen. In deze review hebben we de vijf beste Fortnite VPN's vermeld.

Je kunt ze allemaal uitproberen en testen om te zien wat voor jou het beste werkt. Vergeet niet dat al onze aanbevelingen een geld-terug-garantie bieden om ze zonder risico te testen. Veel van de bovenstaande services bieden wel een gratis VPN voor Xbox, Playstation en pc, maar gratis services missen vaak snelheid en belangrijke functies.

Volg de links naar elke provider in dit artikel en kies het plan dat het beste bij u past. Nadat u zich hebt geabonneerd en uw inloggegevens hebt verkregen, kunt u de VPN-client downloaden. Dit is een stukje software dat op uw computer moet worden geïnstalleerd en wordt gebruikt om verbinding te maken met de VPN met uw inloggegevens.

Tijdens dit proces krijgt u verschillende opties - waaronder de locatie van de VPN-server waarmee u verbinding wilt maken en enkele keuzes over het type codering dat u het liefst gebruikt. Aanbevelingen voor het correct kiezen van deze parameters zijn te vinden in de volgende paragrafen.

Nadat u met succes bent verbonden met uw VPN, kunt u verbinding maken met Fortnite zoals u gewoonlijk doet om Fortnite te spelen.

VPN voor Fortnite-overwegingen

Om je spelervaring te optimaliseren, moet je rekening houden met verschillende overwegingen.

VPN voor Fortnite Speed

Bij het spelen van games zoals Fortnite waar ontelbare spelers over de hele wereld contact maken en het uitvechten, kunnen milliseconden het verschil zijn tussen winnen en verliezen. Als je gaat verliezen, is het beter om dit te doen omdat je een onervaren speler bent, in plaats van omdat je verbinding met de servers je faalde.

Snelheid is van het grootste belang, dus alles wat u kunt doen om een ​​hoge snelheid op het internet te behouden, moet worden onderzocht en geïmplementeerd. Desalniettemin is het belangrijk om te onthouden dat hoewel de ruwe snelheid aanzienlijk is, deze niet zo cruciaal is als een lage latentie. Als een VPN-service hoge upload- en downloadsnelheden biedt, is dat geweldig, maar het moet ook een lage netwerkvertraging bieden.

De ruwe snelheid is afhankelijk van de VPN-provider (en de snelheid van uw verbinding met de ISP natuurlijk), maar de latentie wordt sterk beïnvloed door de manier waarop u uw VPN-verbinding configureert. De volgende twee secties geven richtlijnen voor het optimaliseren van uw VPN-configuratie.

Serverlocaties

Uw keuze van VPN-server is van vitaal belang. U moet een VPN-server selecteren die geografisch dichtbij de Fortnite-server staat waarmee u verbinding maakt. Fortnite heeft een website genaamd Fortnite Server Status die de status van de beschikbare servers weergeeft. Voordat u verbinding maakt met uw VPN, is het altijd een goed idee om deze site te raadplegen om de best te gebruiken server te vinden.

5 beste VPN's voor Fortnite02 E1520345010921

Zoals te zien in de bovenstaande afbeelding, verschijnen afhankelijk van waar ter wereld u verschillende servers als de beste keuze. Nadat u de beste Fortnite-server hebt bepaald, maakt u verbinding met uw VPN en kiest u een server die zo dicht mogelijk bij de Fortnite-server staat.

Nu maakt Fortnite de specifieke locatie van haar servers niet bekend, zoals veel gebruikers op het forum hebben gevraagd zonder een antwoord te krijgen. Niettemin worden ze gehost door Amazon Web Services en in Noord-Amerika wordt gezegd dat ze zich aan de oostkust van de Verenigde Staten bevinden, mogelijk Virginia.

In elk geval kunt u experimenteren met verschillende VPN-serverlocaties en de Fortnite Server Status-pagina opnieuw openen om te zien wat voor soort resultaten u krijgt. Met een beetje experimenteren kunt u uw verbindingssnelheid optimaliseren om de best mogelijke spelervaring te krijgen.

Beveiliging en codering

Voor de meeste spelers zijn beveiliging en versleuteling via de VPN-verbinding bij het spelen van games zoals Fortnite niet zo belangrijk. Maar ze spelen wel wanneer de keuze van de configuratie de snelheid van uw verbinding met de servers beïnvloedt.

Dat gezegd hebbende, als beveiliging voor u belangrijker is dan snelheid, zorg er dan voor dat u verstandig kiest. In dit gedeelte zullen we echter benadrukken hoe u coderingsconfiguratie-keuzes kunt maken die uw gameplay versnellen, waarbij de beveiliging vaak tot op zekere hoogte wordt opgeofferd.

Elke VPN-provider heeft verschillende versleutelingsopties. Hier zijn enkele richtlijnen die u helpen de beste keuze te maken. De meest gebruikte coderingsprotocollen zijn PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN en IKEv2.

Point to Point Tunneling Protocol of PPTP is een VPN-protocol dat eenvoudig is in te stellen. Ideaal voor Fortnite, het vereist lage rekenoverhead, dus het is vrij snel, hoewel het TCP gebruikt als transportprotocol dat inherent langzamer is dan UDP. Houd er rekening mee dat dit een van de minst veilige keuzes is.

Laag 2-tunnelprotocol wordt vaak geïmplementeerd met IP-beveiliging, dus L2TP / IPsec genoemd. Het biedt betere beveiliging dan PPTP en redelijke snelheden.

Een snelle keuze is Internet Key Exchange versie 2 (IKEv2) die minstens zo goed wordt beschouwd als L2TP / IPsec. Het werd voornamelijk ontwikkeld voor gebruik met specifieke besturingssystemen zoals Microsoft Windows 7, Blackberry en Apple iOS, dus het komt minder vaak voor bij VPN-providers.

OpenVPN is een zeer configureerbare optie die de beste balans tussen snelheid en veiligheid garandeert. Het kan worden geconfigureerd om UDP te gebruiken in plaats van TCP, waardoor een veel betere speelervaring wordt geboden.

Uiteindelijk is de keuze van de coderingsconfiguratie afhankelijk van de opties die beschikbaar zijn gesteld door de VPN-service en van uw persoonlijke ervaring met elke instelling.

Ken de voor- en nadelen van elk en blijf je configuraties aanpassen totdat je een optimale spelervaring krijgt. Voor meer informatie over versleutelingsmethoden, beveiligingsfuncties en snelheid, bekijk onze Complete Guide to VPN Encryption.

VPN voor Fortnite: conclusie

Fortnite is een snel en opwindend sandbox-survivalspel. Als u verbindingsproblemen ondervindt doordat uw IP-adres wordt verbannen of vanwege problematische latentieproblemen, is een VPN de beste oplossing.

Om een ​​optimale gameplay-ervaring te behouden, moeten de juiste VPN-servers worden gekozen en moeten de juiste coderingsconfiguratie en serverlocaties worden geselecteerd.

Fortnite gaat uiteindelijk over gameplay, opwinding, geweldige online ervaringen en gewoon plezier maken. Met behulp van onze aanbevolen VPN's en onze gedetailleerde analyse van hoe VPN's u van nut kunnen zijn, kunt u het spel ten volle blijven spelen en ervan genieten!

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Titel afbeelding Credit: By Syda Productions / Shutterstock.

Raadpleeg de onderstaande handleidingen voor meer informatie over het gebruik van een VPN met uw console:

 • VPN Xbox One
 • VPN PS4
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me