5 beste VPN’s voor Griekenland

In Griekenland handhaaft de overheid de verplichte bewaring van gegevens van browsegeschiedenis en metadata gedurende 12 maanden. Met een VPN kan iedereen zijn online activiteiten verbergen voor de Griekse overheid met een sterke laag VPN-codering. Hiermee kunnen Griekse burgers de controle over hun digitale privacy overnemen.

VPN Griekenland

Met een VPN voor Griekenland kan ook iedereen zijn echte IP-adres verbergen, waardoor hij zijn echte locatie kan verbergen voor de websites die hij bezoekt. Dit stopt het volgen van de website-IP en gerichte reclame.

Door verbinding te maken met een VPN-server kunnen VPN-gebruikers zich ook voordoen als in een ander land. Dit geeft VPN-gebruikers toegang tot sites die zijn geblokkeerd door de overheid en geo-beperkte inhoud uit het buitenland. Met een VPN kunnen Netflix-abonnees bijvoorbeeld content van over de hele wereld deblokkeren. Dit omvat de Amerikaanse versie die meer inhoud heeft dan de Netflix-versie van een ander land.

Een VPN is de weg naar echte internetvrijheid.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Wat is een VPN voor Griekenland

Een VPN is een online abonnementsservice die u op uw apparaten installeert. Nadat een VPN is geïnstalleerd, kunt u een aantal dingen doen. Ten eerste kunt u alle gegevens coderen die van en naar uw apparaten komen en gaan. Dit voorkomt dat internetproviders (ISP's) verplicht gegevens kunnen bewaren namens de Griekse overheid.

Naast digitale privacy verbergt een VPN ook uw echte locatie. Wanneer u verbinding maakt met een VPN-server, wordt uw echte IP-adres gemaskeerd met dat van de VPN. Hierdoor weten de websites die u bezoekt niet meer wat uw echte IP-adres is. Hiermee kunnen VPN-gebruikers ook doen alsof ze zich op een andere locatie of in een ander land bevinden.

Wat kan ik doen met een VPN in Griekenland?

De meeste mensen gebruiken een VPN voor een combinatie van dingen. In sommige landen hanteert de overheid veel censuur. In Griekenland is censuur niet overdreven hard, maar er zijn nog enkele websites en diensten die geblokkeerd zijn.

Sommige piraterijwebsites en torrent-repositories hebben gecensureerde pagina's. Veel goksites zijn ook beperkt. Met een VPN kun je die lokale websiteblokken omzeilen, waardoor je volledige toegang hebt tot online.

Toegang krijgen tot dingen die verondersteld worden verboden te zijn, is nooit een goed idee als u wilt voorkomen dat boetes, brieven van auteursrechthouders of erger nog in de problemen komen met de politie. Daarom is de codering die een VPN biedt zo handig. Hiermee kunt u alles doen wat u online wilt en de inhoud die u wenst deblokkeren zonder bang te zijn om bekeken te worden.

Ten slotte gebruiken veel mensen ook een VPN voor toegang tot buitenlandse services en Video on Demand-streamingdiensten. Hierdoor krijgen VPN-gebruikers toegang tot veel meer inhoud, omdat de Amerikaanse catalogus voor die services vaak veel uitgebreider is, wat betekent dat u met een VPN veel meer waar voor uw geld kunt krijgen.

Internetcensuur in Griekenland

De Griekse overheid censureert sommige websites. Bepaalde pagina's op piraterij-sites zijn beperkt (maar niet hele websites). Ongeveer 400 goksites zijn ook beperkt, net als sommige blogs met betrekking tot gokken op die websites.

Ondanks het feit dat het over het algemeen een vrije pers heeft, meldt het Vrijheidshuis dat Griekenland de afgelopen vijf jaar de vrijheid van zijn pers heeft verminderd. In het bijzonder is de pers beperkt in het negatief rapporteren over bezuinigingsmaatregelen van de overheid. Het recht van een journalist op vertrouwelijkheid wordt ook bedreigd in Griekenland, en journalisten worden onder druk gezet en tot zwijgen gebracht met behulp van legale middelen.

Voor iedereen die toegang wenst tot gecensureerde websites vanuit Griekenland, is een VPN de natuurlijke oplossing. Iedereen die van plan is afwijkende politieke opvattingen te uiten, moet volkomen vrij zijn in Griekenland, omdat vrijheid van meningsuiting niet direct verboden is. Burgers en journalisten die hun privacy liever beschermen, kunnen echter gebruik maken van VPN-codering.

VPN-codering geeft Griekse internetgebruikers toegang tot elke gewenste inhoud, zonder dat hun internetgewoonten door hun ISP namens de overheid worden verzameld.

Ontvang een Grieks IP-adres

Als u privacy wilt verkrijgen tijdens het gebruik van Griekse geo-beperkte services, moet u verbinding maken met een VPN-server in Griekenland. Alle VPN's die in dit artikel worden aanbevolen, hebben een keuze uit servers in Griekenland, zodat u uw gegevens kunt coderen en toch toegang tot internet kunt krijgen met een Grieks IP-adres.

Met Griekse servers kunt u ook geo-beperkte online services gebruiken wanneer u buiten Griekenland op vakantie bent. Dus als u op vakantie bent en online moet bankieren - of een andere geo-beperkte online service wilt gebruiken - kunt u VPN naar Griekenland krijgen en weer toegang krijgen!

Een VPN voor openbare wifi

Wanneer u verbinding maakt met openbare wifi, zowel in Griekenland als op vakantie, loopt u het risico aangevallen te worden door een cybercrimineel. Slecht geïmplementeerde WiFi-hotspots kunnen onveilig zijn, waardoor andere mensen op WiFi uw sessie kunnen aanvallen en uw gegevens, wachtwoorden en creditcardgegevens kunnen stelen.

Bovendien is het mogelijk om verbinding te maken met nep-hotspots die zijn ingesteld door hackers. Deze "kwaadaardige tweeling" hotspots zijn doelbewust gemaakt om eruit te zien als een officiële hotspot. Dit maakt het heel gemakkelijk om per ongeluk een verbinding tot stand te brengen.

Met een VPN maakt het niet uit of u verbinding maakt met een slecht geconfigureerd netwerk of een kwaadaardige tweeling die bij een cybercrimineel hoort. Dit komt omdat de codering van de VPN ervoor zorgt dat niemand uw gegevens kan hacken wanneer deze van uw apparaat naar internet gaan. Een VPN is de beste vorm van persoonlijke cybersecurity die beschikbaar is voor openbare wifi-gebruikers. En omdat een VPN goedkoop is, wordt aanbevolen dat u er altijd een gebruikt.

VPN-proxy Griekenland

Hoewel een VPN een soort proxy is, is het ook veel betrouwbaarder dan een reguliere proxy. Bovendien is een VPN veel veiliger omdat het automatisch alle gegevens codeert die van en naar uw apparaten komen (in plaats van alleen de gegevens in uw browser). Vertrouwde VPN's, zoals die in deze handleiding, maken ook gebruik van de nieuwste en beste coderingsprotocollen; om de hoogste niveaus van beveiliging en privacy te bieden.

Als u wilt doen alsof u zich op een andere locatie bevindt, is een proxy nog steeds een optie. De meest populaire online services kunnen echter niet langer worden gedeblokkeerd met een proxy, daarom is een VPN een veel betere oplossing. Bovendien zal een VPN veel betere snelheden en betrouwbaarheid bieden.

Conclusie

Alle VPN's in deze handleiding zijn geselecteerd omdat ze een grote selectie servers over de hele wereld hebben. Dat betekent dat je kunt doen alsof je overal bent om meer inhoud te deblokkeren dan ooit tevoren. Bovendien zijn de servers snel, wat betekent dat ze geschikt zijn voor streaming in HD.

Alle VPN's in deze handleiding zijn geselecteerd omdat ze een sterk privacybeleid en up-to-date encryptie hebben. Dit betekent dat ze allemaal geschikt zijn om u de digitale privacy en beveiliging te bieden die u nodig hebt - zowel thuis als op openbare WiFi.

Het maakt niet uit waarom u op zoek bent naar een VPN, de VPN-providers in dit artikel zijn een goede optie. Elke VPN varieert enigszins, maar het zijn allemaal uitstekende services die handige proefaanbiedingen en geld-terug-garanties bieden.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Afbeelding credits: akedesign / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me