5 beste VPN’s voor hotels in 2020 – Bescherm uzelf op openbare WiFi-netwerken

Iedereen die incheckt in een hotel met apparaten die met internet zijn verbonden, is een hoofddoelwit voor hackers. Als u uw persoonlijke gegevens wilt beschermen en wilt voorkomen dat spionnen uw bedrijfsnetwerk binnenkomen, heeft u een krachtige VPN in uw hotel nodig die deze griezels in hun sporen kan stoppen.

Lijst met de beste VPN's voor hotels

Als u op zoek bent naar een snel antwoord, kijk dan in onderstaande tabel om te zien wat onze experts als de beste VPN's voor hotels hebben beoordeeld. Scroll hieronder voor meer informatie.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Met verschillende trucs kunnen de slechteriken uw smartphone of computer gebruiken als doorgang naar alle gegevens of netwerken waartoe uw apparaat toegang heeft. Om u hiertegen te beschermen, hebben we 5 van de beste VPN's voor hotels geselecteerd uit ons enorme archief van meer dan 150 VPN-beoordelingen. Elk is snel, maakt gebruik van extreem robuuste coderingstechnologie en kan uw privacy beschermen tegen vrijwel elke bedreiging.

Elektronische spionage is een miljardenindustrie en iedereen is een doelwit. Het gebruik van een van deze VPN's in elk hotel dat u bezoekt, is de beste vorm van bescherming.

Beste VPN's voor hotels: overwegingen

Blijf veilig op het WiFi-netwerk van het hotel

Vroeger hadden slechteriken fysieke toegang tot je apparatuur nodig om het te hacken. Tegenwoordig kunnen ze dit doen via uw internetverbinding. Ze kunnen de gratis WiFi-verbinding van uw hotel gebruiken om spyware op uw telefoon of computer te krijgen.

Vanaf dat moment hebben ze toegang tot alles waarmee uw apparaat is verbonden. Meld u na uw reis aan bij uw thuisnetwerk en alles is toegankelijk. Meld u aan bij uw bedrijfsnetwerk en ze kunnen intellectueel eigendom stelen, uw bedrijf omlijsten voor een misdrijf dat ze plegen, zelfs andere apparaten verlammen.

Om deze nachtmerrie te voorkomen, moet u een krachtige, veilige VPN gebruiken. Dit beschermt je in je hotel en op elke andere wifi-hotspot die je tegenkomt. Door uw VPN in te stellen voor maximale beveiliging, inclusief automatische WiFi-bescherming en een kill-schakelaar, maakt u het voor de slechteriken vrijwel onmogelijk om via uw internetverbinding in uw apparaten te komen.

Deblokkeer inhoud in het buitenland

Zelfs als de dreiging van hackers en spionnen wordt genegeerd, is het logisch om een ​​VPN in een hotel te gebruiken. Hotelnetwerken geven u niet altijd toegang tot alle gewenste inhoud. De lokale overheid kan hen dwingen bepaalde inhoud te blokkeren om politieke of religieuze redenen. Of het hotelmanagement wil misschien niet dat u al hun bandbreedte gebruikt om online games te spelen.

In deze gevallen kunt u met een VPN de blokkades omzeilen. De VPN versleutelt alles wat naar of van uw computer gaat. Omdat het hotelnetwerk niet kan zien dat u een verboden site bezoekt of een game speelt, weten ze u niet te blokkeren.

Als u in een hotel in een ander land bent, komt u waarschijnlijk een ander soort geblokkeerde inhoud tegen. Streamingdiensten beperken meestal waar u hun inhoud mag bekijken vanwege contracten met de makers van de inhoud. Zelfs als je een betaald abonnement hebt op een service in je thuisland, kan de service ervoor zorgen dat je je favoriete programma niet kunt bekijken in een ander land.

Een VPN kan helpen met dit probleem door de streamingdienst te misleiden door te denken dat je ergens bent dat de inhoud die je wilt legaal beschikbaar is. Niet alle VPN's deblokkeren alles, maar door er een te kiezen die de streamingdiensten die u gebruikt te slim af kunt zijn, hebt u toegang tot uw inhoud van elk hotel.

VPN voor hotels: conclusie

Hackers die via smartphones en computers inbreken op Hotel WiFi-verbindingen is een favoriet tijdverdrijf van iedereen, van kleine hackers tot door de overheid gesteunde cybercriminelen, tot vijandige overheden. Uw apparaten onbeschermd achterlaten tijdens een verblijf in een hotel is uiterst gevaarlijk geworden.

Neem geen risico's wanneer u in een hotel verblijft - ontvang vandaag een van de vijf beste VPN's voor hotels!

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me