5 beste VPN’s voor Italië 2020 – Top VPN’s voor snelheid en beveiliging

Hoewel Italië lid is van de Europese Unie, betekent dit niet dat u veilig bent tijdens het surfen op internet.VPN Italië

daarom, u moet altijd extra beveiligingsmaatregelen nemen, bijvoorbeeld door een Italiaanse VPN te gebruiken.

Daarnaast, een VPN geeft u toegang tot geografisch beperkte inhoud zoals Netflix, Hulu en Rai TV. U kunt dus niet alleen uw privacy terugvorderen, maar u kunt ook fantastische shows en films bekijken, waar u ook bent. Zonder extra kosten.

Beste VPN's voor Italië

Bekijk hieronder onze selectie VPN's die het beste in Italië kunnen worden gebruikt.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

  - Een voordelige VPN met servers die zijn toegewijd aan het bieden van toegang tot het Italiaanse SkyGo en Netflix

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Een VPN gebruiken in Italië: overwegingen

Blijf de onderstaande punten lezen om erachter te komen waarom het gebruik van een VPN belangrijk is. Verder benadrukken we de effecten van Italiaanse wetgeving op privacy en veiligheid.

Italiaanse persvrijheid

Italiaanse persvrijheidItalië is een zeer politiek gepolariseerd land.

Daarom is veel nieuws in het land scheef en de breedte ervan is beperkt.

Bovendien kunnen andere nieuwsbronnen snel worden beperkt door het gebruik van auteursrechten en lasterwetten.

Hoewel het meeste hiervan een overblijfsel is van de vorige regering, is het vandaag nog steeds gangbaar. Als zodanig om jezelf te beschermen tegen gerechtelijke vervolging, het gebruik van een VPN in Italië wordt sterk aanbevolen. Hiermee krijgt u toegang tot beperkt nieuws en wordt u ook beschermd als u beperkte inhoud publiceert.

aftappen

Autistici / Inventati is een Italiaanse beveiligde e-mailprovider die ook kan helpen uw privécommunicatie te beschermen. Het is cruciaal als Italië is dol op aftappen en snelle toegang tot persoonlijke informatie (zonder de noodzaak van warrants).aftappen

Uw gegevens niet-versleuteld achterlaten is tegenwoordig gewoon een slechte vorm. Hoewel er manieren zijn om ervoor te zorgen dat potentiële lokale aftappunten uw gegevens niet in gevaar brengen.

Aftapprogramma's vinden meestal (maar niet altijd) plaats binnen de grenzen van een land. In dit geval, ervoor zorgen dat u verbinding maakt met een buitenlandse VPN-server, moet u beschermen. Het zou u beschermen tegen overheidsinstanties of afluisteraars.

copyright problemen

Auteursrecht in Italië

De Italiaanse regering heeft gehad een massale aanpak van internetprivacy en auteursrechtkwesties, zozeer zelfs dat de Amerikaanse regering hen heeft geprezen! Er zijn veel gevallen van verwijdering van websites geweest voor slechts kleine problemen.

Enkele van deze zaken vallen samen met de persvrijheid (zie hierboven) - en proberen de toegang van mensen tot breder nieuws te beperken.

Laster

Laster is ook een groot probleem geweest,

en in één specifiek geval werd een Facebook-gebruiker bevolen een boete te betalen voor het lasterlijk maken van haar werkgever op haar eigen Facebook-pagina - een juridische procedure die veel deuren kon openen voor soortgelijke acties.

Dit zijn slechts enkele van de belangrijkste problemen die laten zien hoeveel u zich zorgen moet maken over uw privacy en waarom u extra stappen moet nemen om dit te doen.

Anti piraterij

Er is recent geweest een hele reeks nieuwe anti-piraterijwetten die het delen van bestanden en P2P in Italië nog moeilijker maken. Jaren geleden waren de dingen relatief laks en ongereguleerd. Nu lijkt het erop dat de slinger steeds verder in de andere richting slingert.Italiaanse anti-piraterijwetten

Houders van auteursrechten verheugden zich toen de Italiaanse regering oordeelde voor anti-piraterijamendementen.

Eigenlijk, eenuthorities hoeven niet eens een proef te houden om websites te blokkeren die hosten of linken naar illegale inhoud. En hoewel veel interne groepen - inclusief ISP's - betoogden dat de nieuwe wetgeving een schending van de mensenrechten was, zijn de nieuwe uitspraken nog steeds van kracht.

Bekijk ons ​​artikel over beste VPN voor torrents voor meer informatie.

Italiaanse VPN-servers

Dit artikel richt zich op VPN-providers die servers in Italië aanbieden. Het gebruik van een Italiaanse server is echter niet ideaal als privacy uw belangrijkste reden is om VPN te gebruiken. Dit komt door de bovengenoemde sterke handhaving van het auteursrecht en verschillende bewakingsproblemen (waaronder massale bewaking van Italiaanse communicatie door de NSA).Italiaanse VPN-servers

Meer privacybewuste gebruikers zouden beter kunnen kiezen voor servers in Zwitserland, Tsjechië, Luxemburg of Roemenië. Servers in nabijgelegen landen helpen de hoeveelheid overhead en latentie die uw internetverbinding met zich meebrengt te minimaliseren. Desondanks wilt u misschien verbinding maken met een meer obscure locatie.

Kijk Rai TV buiten Italië

U kunt ook VPN gebruiken om toegang te krijgen tot Italiaanse inhoud buiten Italië. Er zijn verschillende Italiaanse zenders die je zou kunnen kijken, maar het belangrijkste is dat je Rai TV buiten Italië kunt kijken.

Rai TV is de nationale omroeporganisatie van Italië en biedt 12 online kanalen waartoe u toegang kunt krijgen via een VPN. Vanwege regionale beperkingen is Rai TV nergens anders verkrijgbaar dan in Italië. Als u dus verbinding maakt met een Italiaanse VPN-server, kunt u deze buiten Italië bekijken.

Beste VPN voor Italië: conclusie

Het gebruik van een VPN voor Italië is net zo eenvoudig als betalen en vervolgens een service installeren. In dit artikel, we hebben je de vijf beste VPN's voor Italië laten zien. Beste VPN voor Italië Conclusie

U kunt deze nu gebruiken om uzelf te beschermen en te kijken geografisch beperkte inhoud.

Dus ga je gang en meld je vandaag nog aan voor een van deze Italiaanse VPN-services om je privacy te beschermen!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me