5 beste VPN’s voor laptops in 2020

Het draagbare karakter van laptops maakt ze ideaal voor werk en reizen, maar verbinding maken met een open wifi-netwerk in een hotel of luchthavenlobby kan al uw gegevens blootstellen aan een hacker. Het gebruik van een Virtual Private Network (VPN) in combinatie met uw laptop is praktisch een vereiste als u uw gegevens wilt beschermen volledig zolang onderweg.

Meer informatie over VPN-services

Weet u niet zeker wat een VPN is en hoe het kan helpen? Bekijk de handleidingen die we hieronder hebben gelinkt voor informatie over hen:

 • Wat is een VPN? - Als u helemaal nieuw bent met VPN's, bekijk dan onze VPN-beginnershandleiding om erachter te komen wat een VPN is, hoe ze werken en wat de voordelen zijn om er een te gebruiken..
 • VPN-codering - Als u meer wilt weten over VPN-codering en hoe het werkt, klik dan door naar deze handleiding.
 • Blijf veilig online - Als u meer informatie wilt over hoe u online veilig kunt blijven, bekijk dan deze gids voor enkele nuttige tips.
 • Een VPN gebruiken op specifieke apparaten - Bekijk onze VPN voor Windows-handleiding voor meer informatie over het gebruik van een VPN op een Windows-machine. Als alternatief, als u een Mac-gebruiker bent, moet u weten dat niet alle VPN's met macOS werken. Bekijk onze VPN voor Mac-gids voor een lijst met VPN's die dat wel doen en enkele nuttige tips.

Niet zeker wat een VPN is en hoe het kan helpen?

Afgezien van het coderen van al uw gegevens en het buiten houden van hackers, zijn er genoeg redenen om een ​​VPN te gebruiken.

De beste laptop VPN

Hieronder hebben we de beste VPN's voor laptops op een rij gezet. Al deze services ondersteunen Windows en macOS, bieden uitstekende codering en deblokkeren sites van over de hele wereld. Klik voor meer informatie over een van de services in de onderstaande lijst op de website van de provider of scrol omlaag om een ​​samenvatting van elke VPN-service te bekijken.

 1. ExpressVPN

  - Bliksemsnel | Apps voor alle platforms | 24/7 live chat-ondersteuning

 2. NordVPN

  - Makkelijk te gebruiken | Servers in 60 landen | Waar voor je geld

 3. CyberGhost VPN

  - Accepteert bitcoin | Servers in 90 landen | $ 2,75 per maand

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Snel en betrouwbaar | Apps voor alle platforms | Live chat-ondersteuning

VPN voor laptop - samenvattingen

Hieronder hebben we alles samengevat dat dit de beste VPN's voor laptops maakt. Als je meer informatie over een van hen nodig hebt, klik dan door naar de VPN's-website of bekijk onze gedetailleerde VPN-beoordelingen.

Beste VPN voor laptops: overwegingen

Krijg je een laptop VPN gratis?

Met slechts enkele legitieme VPN's kunt u hun services gratis gebruiken. Dit komt omdat het runnen en onderhouden van een VPN-netwerk duur is en vereist dat gebruikers een abonnement aanschaffen. Het goede nieuws is echter dat sommige betrouwbare VPN's beperkte gratis versies van hun premium-abonnementen bieden om mensen een voorproefje van hun service te geven. Dit betekent dat u een VPN gratis op een laptop kunt gebruiken om inhoud te deblokkeren of privacy en beveiliging te krijgen.

Als u echter een gewone internetgebruiker bent en constant blokkeermogelijkheden, privacy en wifi-beveiliging nodig hebt, moet u een service uit deze lijst kiezen en een abonnement betalen. Dit komt omdat gratis VPN's datalimieten en bandbreedte-limieten hebben die zijn ontworpen om gratis gebruikers te laten overstappen naar een betaald abonnement.

Een ander belangrijk ding om te onthouden is dat er veel gratis VPN's bestaan ​​die gevaarlijk zijn. Sommige gratis VPN's worden gefinancierd met behulp van de gegevens van hun gebruikers, wat betekent dat ze niet de privacy bieden die u nodig heeft. En sommige gratis VPN's zijn gevuld met spyware en adware die uw gegevens in gevaar kunnen brengen.

Om deze reden raden wij u dringend aan om weg te blijven van alles behalve vertrouwde gratis VPN's die volledige privacy en beveiliging bieden. Zelfs sommige gratis VPN's die hoog in de Google Play Store verschijnen - en die door consumenten zijn goedgekeurd - hebben bewezen spyware te bevatten.

Laptop webcam hacken: een echte bedreiging

Hoewel het idee van laptop webcam hacking misschien iets lijkt van een samenzweringswebsite of een Matt Damon-film, is het een reëel gevaar dat je privacy ernstig kan schenden. Nog zorgwekkender is dat Russische tienerhackers misschien niet eens de grootste bedreiging zijn als het gaat om dit soort hacking.

GCHQ (de Britse versie van de NSA) heeft de krantenkoppen gehaald voor het gebruik van snoop-tools zoals Nosy Smurf en Gumfish.

Deze snuffelmethoden vergroten het wantrouwen tussen regeringen en gewone burgers verder. Nog een reden om vandaag nog een VPN op uw laptop in te stellen!

Hoe een huidig ​​VPN-abonnement naar een nieuwe laptop te verplaatsen?

Met VPN's kunnen gebruikers meestal verbinding maken tussen 5 - 7 apparaten tegelijk.

Als u al bent geabonneerd op een VPN, is de kans groot dat u het op een aantal apparaten tegelijkertijd kunt gebruiken. Dus als u net een nieuwe laptop hebt gekocht, gaat u gewoon naar de website van uw huidige VPN, logt u in met uw inloggegevens en downloadt u de VPN-software die u nodig hebt. Wanneer het downloaden is voltooid, installeert u het en voert u uw gegevens in. Nu bent u klaar om uw VPN op uw nieuwe laptop te gaan gebruiken.

Vergeet niet dat u uw VPN op een laptop, desktop, mobiele apparaten en tablets kunt gebruiken - allemaal tegelijkertijd - met een abonnement op een van de VPN's in deze handleiding.

Deel uw laptop VPN met uw andere apparaten!

Als u een laptop bezit, is de kans groot dat u waarschijnlijk ook een smartphone, tablet of pc bezit. Met behulp van een hoogwaardige VPN-service, zoals degene die ik hierboven heb genoemd, kunt u meestal de VPN op meerdere apparaten tegelijkertijd actief hebben. Dit is geweldig nieuws als u meerdere apparaten wilt beveiligen met één VPN-abonnement.

Als u thuis of op kantoor een laptop gebruikt, kunt u ook een VPN op uw router configureren en al uw apparaten afdekken via één VPN-verbinding.

Titel Afbeelding Credit: Wie is Danny / Shutterstock.com
Andere afbeeldingen: aliangi / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me