5 beste VPN’s voor Maleisië – deblokkeren gecensureerde websites

VPN Maleisië

Als je Maleisië bezoekt of daar woont, heb je voor het deblokkeren van websites een VPN nodig.

U kunt efficiënt toegang krijgen tot verboden sites als u een Virtual Private Network (VPN) gebruikt.

Voordat u op internet gaat zoeken naar een VPN, moet u weten dat niet alle VPN-services gelijk zijn. Ze kunnen niet allemaal de toegangscontroles van de overheid ontwijken.

Beste VPN Maleisië

U hebt ook een VPN nodig die snel is. We hebben 150 verschillende VPN-bedrijven over een periode van vijf jaar beoordeeld en de definitieve lijst van de beste VPN's voor Maleisië-jaren samengesteld en een uitputtende lijst van de beste VPN's voor Maleisië samengesteld. U kunt later in deze review meer informatie lezen over hoe deze websitebannen werken en hoe VPN's ze verslaan. Laten we voor nu eens kijken naar de beste VPN's voor Maleisië.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Maleisische VPN-overwegingen

De definitie van wat 'provocerend' of 'bedreigend' is, hangt af van persoonlijke interpretatie. Zo slaagt de overheid erin om verboden te werken op politieke en nieuwssites. Het blokkeert de nieuwswebsite Sarawak Reports sinds 2015 toen het een graft-schandaal onthulde waarbij premier Najib Razak betrokken was. Andere nieuwssites die de Maleisische overheid blokkeert, zijn onder andere Tabung Insider, Malaysia Chronicle, The Malaysia Insider, Asia Sentinel en Medium.Maleisische VPN-overweging

Andere sites die in 2016 werden geblokkeerd, zijn gokwebsites, de datingsite Adult Friend Finder en torrent-indexsites, waaronder The Pirate Bay. Jingoo Fotopages is een site van het Instagram-type die gespecialiseerd is in afbeeldingen van evenementen in Maleisië. Elke foto bevat een korte uitleg. Maleisië is verboden sinds 2015. Maleisië heeft ook blogsites geblokkeerd, waaronder OutSyed The Box en Din Turtle.

Veel politieke sites die niet in Maleisië kunnen opereren, hebben hun adres naar het VK verplaatst. Deze stap maakt het moeilijker voor de autoriteiten om dissidenten te vervolgen. Het maakt de sites echter niet toegankelijk vanuit Maleisië. De meeste van die verboden websites zijn nog steeds beschikbaar voor mensen in andere landen.

Zie onze lijst met beste VPN voor torrent-sites voor informatie over torrenting.

Internetbeperkingen

In Maleisië voeren internetproviders (ISP's) overheidsverboden in op websites. Uw verkeer moet door de apparatuur van uw ISP gaan. Als het niet wil dat u toegang krijgt tot een site, geeft het de aanvragen niet door aan dat webadres dat door de servers loopt.Online beperkingen

De Maleisische overheid wordt steeds geavanceerder. De Chinese overheid staat bekend om het beheersen van de informatie die beschikbaar is op het internet voor haar burgers. Nu krijgen de bigwigs in Kuala Lumpur tips uit Beijing. De internetcontroles in de Volksrepubliek worden de 'Great Firewall of China' genoemd. De Maleisische overheid bouwt haar eigen Great Firewall van Maleisië.

Een overheid die het nieuws wil beheersen, kan niet alleen vertrouwen op zwarte lijsten met webadressen. Maleisiërs zijn goed verbonden. Een verbod van de overheid op de BBC, of ​​nieuwssites zoals de Wall Street Journal, zou een zeer voor de hand liggende vlag zijn om de wereld te waarschuwen voor repressie. Om pagina's van websites selectief te wissen, moet de ISP geavanceerde methoden gebruiken. Deze omvatten het onderzoeken van de inhoud van het bericht terwijl het de ISP passeert. Dit systeem wordt "deep packet inspection" (DPI) genoemd. De Maleisische overheid krijgt ISP's in het land om dit te implementeren.

Streaming diensten

Er zijn een aantal geweldige films, documentaires en shows beschikbaar op internet. U hoeft geen dvd's te kopen of zelfs een heel bestand te downloaden om het offline te bekijken. Je kunt die films en shows in realtime ontvangen. Zelfs de Amerikaanse streamingdienst Netflix is ​​beschikbaar in Maleisië. De versies van films die u in Maleisië krijgt, zijn echter niet zo goed als de originele versies die beschikbaar zijn op streamingdiensten in het buitenland. Je ziet misschien een show op Netflix in Maleisië, maar het is zwaar bewerkt, soms zelfs tot het punt dat het gewoon niet leuk is.Streaming diensten

Het internet geeft u toegang tot wereldwijde websites. Om te voorkomen dat de regeringen van andere landen hen aanklagen, laten buitenlandse streamingdiensten u niet binnen. VPN's kunnen deze beperkingen omzeilen.

Deblokkeer Maleisië Chronicle

Blokkeermethoden

VPN's kunnen u helpen toegang te krijgen tot verboden nieuwssites en buitenlandse streamingdiensten met regionale beperkingen. Dat komt omdat deze blokken beide op dezelfde informatiebron vertrouwen: de administratieve gegevens die bij elk bericht op internet horen.

Als je daarom Maleisië Chronicle wilt deblokkeren, heb je alleen een van de bovenstaande VPN's nodig.

Conclusie

Helaas lijkt de Maleisische regering op weg naar repressie. Senior leden van de regering worden steeds corrupter. De drang om deze overtredingen te verdoezelen heeft geleid tot ernstige beperkingen van de vrijheid van informatie. De belofte om de morele normen van de natie te beschermen en de vrede te helpen handhaven in een religieus en etnisch diverse bevolking biedt de regering dekking om repressieve maatregelen te nemen.Beste conclusie voor Maleisië VPN's

Het is niet illegaal om een ​​VPN in Maleisië te gebruiken. Je zou je op een abonnement moeten abonneren om de sluipende controles op internettoegang te bestrijden. Alle services in onze lijst met de vijf beste VPN's voor Maleisië herstellen uw internetvrijheid.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me