5 beste VPN’s voor Mexico – Bescherm uw privacy

VPN Mexico

Iedereen die in Mexico woont of bezoekt, heeft een manier nodig om wereldwijde services te streamen.

Ze hebben ook privacybescherming nodig tegen het traceren van activiteiten, met name bij het downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal.

Deze en nog veel meer kunnen eenvoudig worden bereikt door een VPN voor Mexico.

Beste VPN Mexico

U kunt later in dit rapport meer lezen over hoe VPN's werken en hoe ze u kunnen helpen met uw internetactiviteiten. Laten we eerst eens kijken naar onze lijst met de vijf beste VPN's voor Mexico.

 1. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 2. NordVPN

  - Groot merk met een zeer goede prijs en een budgetprijs

 3. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

Mexicaanse VPN-overwegingen

Mexico heeft een fragmentarische internetinfrastructuur en dure breedband. Deze factoren hebben de toegang tot breedband laag gehouden, op slechts 11% in 2016. Dat is te vergelijken met een gemiddelde breedbandgebruikersbasis van 29% in de landen van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO). Mexico speelt echter inhaalslag. De recente snelle groei van internettoegang is te danken aan de proliferatie van smartphones. Dat maakt WiFi-hotspots erg aantrekkelijk voor Mexicanen die moeite hebben om rond te komen.Mexicaanse VPN-overwegingen

Als je Spaans spreekt, is Mexico de tv-hemel. De zepen van het land trekken een groot publiek aan in heel Latijns-Amerika. Als u echter een expat bent die in Mexico woont of op vakantie bent, kunt u moeite hebben om de snelle dialoog en gepassioneerde plots van Mexicaanse drama's bij te houden. Toegang krijgen tot de inhoud van tv-websites in uw eigen land zal een prioriteit worden.

Hoewel de internetpenetratie in Mexico minimaal was, nam de overheid een ontspannen houding aan ten aanzien van het reguleren van het 'net. De toename van de internetactiviteit in de afgelopen jaren heeft echter de aandacht van de wetgevers getrokken. Als zodanig heeft de overheid maatregelen genomen om de investeringen in telecominfrastructuur uit te breiden.

Telecommunicatiewet

Telecommunicatiewetgeving

Die uitbreiding heeft geleid tot de Telecommunicatiewet van 2014. Die wet heeft de levering van telecommunicatie ontregeld en de ontwikkeling van de kabelboom van het land in kaart gebracht.

Helaas legde de telecommunicatiewet, terwijl het de basis legde voor de internetboom in Mexico, ook verplichtingen op aan internetproviders en mobiele netwerken om logs van de activiteiten van gebruikers op te slaan. De dagen van internetvrijheid komen geleidelijk ten einde in Mexico.

U kunt tot twee jaar worden getraceerd op basis van uw activiteiten. Dat is de verplichte periode waarvoor activiteitenlogboeken moeten worden bewaard. De Mexicaanse regering hoopte informatie beschikbaar te stellen om drugs en wapensmokkelaars te bestrijden. De bewaarde activiteitsinformatie is echter ook beschikbaar voor elke auteursrechtadvocaat met een rechterlijk bevel om door te bladeren.

Hoe werkt een VPN??

De Telecommunicatiewet van 2014 verplicht ISP's en mobiele netwerken alleen om activiteitenlogboeken op te slaan. VPN's zijn niet onderworpen aan deze vereiste. VPN's voeren al uw internetverkeer via uw ISP uit met de bestemmingsadressen van gemaskeerde communicatie. Antwoorden die op uw computer binnenkomen, hebben ook het oorsprongadres gemaskeerd.Hoe een VPN werkt

Dus hoewel de ISP die uw internetverkeer in Mexico afhandelt alles registreert, krijgt deze niet de juiste informatie om op te slaan. Als iemand uw activiteiten probeert te traceren, volgt deze een pad naar de door u gekozen VPN-server. Daar zal het pad koud worden.

Anonieme VPN

anonimiteit

Alle VPN's op onze lijst houden de activiteiten van hun klanten geheim. VPN's moeten de verbindingen bijhouden die hun klanten maken terwijl die verbindingen actief zijn. Ze moeten verwijzen naar welke klant welk maskerend IP-adres heeft, zodat ze antwoorden naar de juiste computer kunnen doorsturen. Zodra de verbinding wordt verbroken, is er echter geen VPN meer nodig om gegevens van die activiteiten op te slaan. Onze aanbevolen VPN's zorgen ervoor dat alle records met verbindingen zo snel mogelijk worden verwijderd. Als zodanig zou er geen informatie zijn om aan advocaten door te geven, indien zij met een gerechtelijk bevel aankomen.

De bescherming van een VPN maakt het veiliger voor u om entertainment te downloaden met peer-to-peer (P2P) -netwerken. Sommige streamingdiensten, zoals Popcorn Time en een paar kanalen op Kodi, kunnen u ook in de problemen brengen, dus bij het streamen raden we aan om een ​​VPN voor Kodi of een Popcorntime VPN te gebruiken als u deze services gebruikt. Dat komt omdat ze auteursrechtelijk beschermd materiaal leveren zonder te betalen voor de rechten daarop.

Regionale Beperkingen

De meeste streaming-websites behouden de toegang tot hun inhoud voor kijkers in hun eigen land. Als zodanig zullen Amerikaanse en Britse sites u buitensluiten als u ze vanuit Mexico probeert te openen. De streaming-servers kunnen aan uw IP-adres zien dat u zich in Mexico bevindt.

Regionale beperkingen

Voordat u uw VPN inschakelt, moet u een bemiddelende server selecteren. VPN's hebben servers over de hele wereld. Wanneer u de VPN inschakelt, maakt de clientsoftware op uw computer verbinding met de genomineerde server. Alle communicatie tussen deze twee punten is volledig gecodeerd. De VPN-server stuurt uw internetberichten door naar hun beoogde bestemmingen. De server wijzigt het oorspronkelijke IP-adres echter in een eigen adres. Als u een VPN-server selecteert in hetzelfde land als de streaming-service waartoe u toegang wilt, lijkt u op de juiste locatie te zijn. Het zal de service deblokkeren.

Er is nog een complicatie bij het gebruik van streaming-servers. De bedrijven die deze services uitvoeren, zijn op grond van auteursrechtcontracten verplicht hun levering van inhoud naar hun eigen land te beperken. Ze moeten alle mogelijke maatregelen nemen om aan deze verplichtingen te voldoen. Streaming-services weten van VPN's. Ze implementeren screeningprogramma's om VPN-verkeer te detecteren en te blokkeren.

Niet alle VPN's kunnen in elke streamingservice terecht. De identiteit van VPN-communicatie maskeren is duur. Daarom geven veel VPN-providers, met name de gratis services, de strijd op. De providers op onze lijst van de beste VPN's voor Mexico nemen de strijd om VPN-detectiesystemen serieus te omzeilen. Dit zijn enkele van de meest succesvolle VPN's ter wereld om klanten te helpen bij hun gekozen streamingdiensten.

VPN voor Mexico: conclusie

De grote problemen die u kunt tegenkomen bij uw internetactiviteiten in Mexico kunnen allemaal worden opgelost door een VPN te installeren. Het is niet illegaal om een ​​VPN in Mexico te gebruiken. Als u een gerenommeerde service kiest die geen logboeken bijhoudt, kunt u nooit worden getraceerd via uw internetverbindingen.

Blijf veilig wanneer u toegang hebt tot internet en probeer een van onze aanbevolen VPN's voor Mexico.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me