5 beste VPN’s voor Nieuw-Zeeland

Een VPN in Nieuw-Zeeland is een goedkope manier om al uw webverkeer te versleutelen, zodat internetproviders en de overheid niet alles kunnen volgen wat u online doet. Met een VPN voor Nieuw-Zeeland kunt u ook websiteblokken omzeilen die zijn opgelegd door ISP's en geografische beperkingen die mensen toegang bieden tot inhoud uit het buitenland. Met een VPN krijgen Kiwi's digitale privacy en volledige toegang tot het internet.

Wat is de beste VPN voor Nieuw-Zeeland?

Er zijn letterlijk honderden VPN's op de markt, daarom kan het lastig zijn om een ​​VPN voor Nieuw-Zeeland te kiezen.

 1. NordVPN

  - Een goedkope VPN die veel high-end functies biedt met een verblindende snelheid

 2. CyberGhost VPN

  - Lange tijd top gerangschikt VPN, met geweldige prijs en snelheden

 3. ExpressVPN

  - De snelste VPN die we testen, deblokkeert alles, met een geweldige service rondom

 4. PrivateVPN

  - Een van de goedkoopste VPN's die er is, maar nog steeds een goede service

 5. Ivacy

  - Een snelle en veilige VPN die perfect is om meer inhoud te deblokkeren

Onze experts hier bij ProPrivacy.com hebben de afgelopen vijf jaar besteed aan het testen, controleren en beoordelen van 's werelds toonaangevende VPN's. Dat stelt ons in de unieke positie om te weten welke VPN's voor bepaalde doeleinden de beste functies hebben. Hier is een korte lijst van de functies die we zochten bij het selecteren van de beste VPN-services in Nieuw-Zeeland:

 1. Servers over de hele wereld en in Australië en Nieuw-Zeeland: dankzij de mogelijkheid om verbinding te maken met servers waar u ze nodig hebt, hebt u toegang tot beperkte content van over de hele wereld.
 2. Hoge snelheden: VPN-snelheden zijn belangrijk voor iedereen die inhoud wil streamen. Door een VPN voor Netflix te gebruiken, hebben abonnees toegang tot content van over de hele wereld, inclusief de Amerikaanse versie met nog duizenden films en tv-shows. Alle services in onze lijst met beste VPN voor Nieuw-Zeeland zijn snel genoeg om in HD te streamen.
 3. Sterk privacybeleid: VPN's zijn slechts zo sterk als hun beleid voor gegevensverwerking. Onze aanbevelingen hebben allemaal waterdichte datapraktijken die ervoor zorgen dat er nooit gegevens rondhangen op servers die de autoriteiten in handen kunnen krijgen.
 4. Apps voor alle platforms met veel hoogwaardige functies: deze VPN's werken op alle apparaten en hebben alle functies die u nodig hebt om uw privacy thuis en op openbare wifi te beschermen
 5. Waar voor je geld: in de VPN-industrie is de prijs van een service niet altijd een indicatie van kwaliteit. Sommige goedkopere VPN's zijn waanzinnig goed, terwijl sommige dure services middelmatig zijn. In deze review hebben we diensten aanbevolen met de beste functies tegen een redelijke prijs.

Nieuw-Zeeland VPN-serverlijst

De VPN's aanbevolen in dit artikel hebben allemaal servers in Nieuw-Zeeland...

 • NordVPN - 40 servers (in één servercentrum)
 • CyberGhost - 10 servers
 • ExpressVPN - 1 server (levert honderden IP-adressen)
 • PrivateVPN - 1 server
 • Ivacy - 1 server

Wat is een VPN in Nieuw-Zeeland??

Een Virtual Private Network (VPN) is een online service die u naar uw apparaten downloadt. De beste Nieuw-Zeelandse VPN's hebben apps voor alle platforms die u tegelijkertijd op uw telefoon, tablet, laptops en desktopmachines kunt gebruiken.

Zodra u de VPN-app gebruikt om verbinding te maken met een VPN-server, wordt al het webverkeer van uw machines gecodeerd - wat betekent dat niemand er toegang toe heeft. Dit beschermt u tegen hackers wanneer u openbare wifi-hotspots gebruikt. Het voorkomt ook dat de overheid en uw ISP u volgen.

Deblokkeer alle beperkte inhoud

Veel mensen kopen een VPN voor privacy. Het mooie van het gebruik van een VPN in Nieuw-Zeeland is echter dat u het ook kunt gebruiken om uw IP-adres te verbergen. Hierdoor weten de websites die u bezoekt niet meer waar u bent en kunnen ze u niet volgen.

Hiermee kunt u ook doen alsof u in een ander land bent om toegang te krijgen tot meer inhoud:

 • Toegang tot geo-beperkte services zoals BBC iPlayer of Netflix US
 • Toegang krijgen tot websites die zijn gecensureerd door de overheid of geblokkeerd door ISP's
 • Toegang tot tv-streams in Australië of over de hele wereld
 • Bekijk geo-beperkte sportwedstrijden en betaal voor buitenlandse streaming betalen per weergaven
 • Gebruik alleen Nieuw-Zeeland beperkte websiteservices terwijl u op vakantie bent
 • Deblokkeer streaming sites zoals putlockers of download op de piratenbaai

Wees veiliger online met een VPN voor Nieuw-Zeeland

Elke keer dat u verbinding maakt met internet via openbare wifi, stelt u zich open voor hackers. Onjuist ingestelde WiFi-hotspots bieden cybercriminelen toegang tot uw gegevens via het openbare netwerk. Hiermee kunnen dieven uw inloggegevens, wachtwoorden en bank- of creditcardgegevens stelen. Verbinding maken met openbare wifi stelt je ook open voor de dreiging van kwaadaardige dubbele hotspots. Dit zijn openbare wifi-hotspots die door hackers zijn ingesteld op plaatsen waar u ze zou verwachten - ontworpen om u van uw gegevens te voorzien.

Met de codering die een VPN biedt, kunt u zonder zorgen openbare wifi gebruiken. U kunt overal verbinding maken met internet en dankzij de sterke VPN-codering heeft niemand ooit toegang tot uw verkeer, inclusief al uw gevoelige gegevens.

Nieuw Zeeland VPN conclusie

Of u nu uw privacy wilt beschermen tegen overheidstoezicht - of u wilt toegang krijgen tot geblokkeerde websites - een VPN voor Nieuw-Zeeland is wat u nodig hebt.

Het is bekend dat het Government Communications Security Bureau (GCSB) van Nieuw-Zeeland hand in hand werkt met de NSA, en deel uitmaken van de Five Eyes surveillance-overeenkomst is een extreme zorg voor iedereen die waarde hecht aan privacy.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me